Tuesday, March 23, 2010

My First Entry

Hallooo semua...ini first entry saya...dah lama nak menyiapkan dan memiliki blog sendiri tapi masa adalah penghalang utama saya..huhu..nak buat mcm mana kerja makan gaji kan balik dh malam xsempat nak bertenet...kehkeh.alasan jer tu...

Oklah untuk entry pertama ni saya me-welcoming semua untuk mem-view dan mengikuti kisah kehidupan saya...Peringatan!!! mungkin adakala kata2 yang dikeluarkan tidak disukai, membuatkan sesorang terasa dan mungkin entry itu berkaitan dengan seseorang, janganla panic wokeh?? Sebabnyaaa....ini BLOG SAYA! suka hati saya nak tulis ape! ahahhahaha...

Last word for this first entry....Wassalammm...Selamat Maju Jaya (^___^)

0 comments:

Tuesday, March 23, 2010

My First Entry

Hallooo semua...ini first entry saya...dah lama nak menyiapkan dan memiliki blog sendiri tapi masa adalah penghalang utama saya..huhu..nak buat mcm mana kerja makan gaji kan balik dh malam xsempat nak bertenet...kehkeh.alasan jer tu...

Oklah untuk entry pertama ni saya me-welcoming semua untuk mem-view dan mengikuti kisah kehidupan saya...Peringatan!!! mungkin adakala kata2 yang dikeluarkan tidak disukai, membuatkan sesorang terasa dan mungkin entry itu berkaitan dengan seseorang, janganla panic wokeh?? Sebabnyaaa....ini BLOG SAYA! suka hati saya nak tulis ape! ahahhahaha...

Last word for this first entry....Wassalammm...Selamat Maju Jaya (^___^)

No comments: