Tuesday, March 23, 2010

Gudnews dari Encik Suami...

Sekarang ini kandungan saya memasuki 4bulan atau erti kata lain fasa/trimester ke-2..alhamdulillah saya semakin sihat sbb baru pulih dari fud poisoning yang amat menyakitkan!! bayangkan selama seminggu saya hanya boleh makan makanan lembut2 seperti roti dan air teh sahaja..waaaaa memang sengsara.

beberapa hari lepas, saya merajuk dgn encik suami sebab pagi2 dah nak cari pasal dengan saya.masa hantar pegi keje, lepas salam saya xcakap "bye-bye" dan hulur pipi untuk ciuman setiap pagi pon.trus jer keluar dari kete.panas jer hati...satu hari sampai la lepas lunch xmsg pon dia.nak tunggu samapi die msg.keras hati kan??dlm hati sebenarnya rasa bersalah dan berdosa juga.uhuk..uhuk

tetiba dalam pukul 3lebih dia call suara buat2 xbersalah seperti biasa ceria jer.mcm xde pape jer berlaku pagi tadi.nyampah betul saya jer yang berperasaan sendiri.
dia bagitau baru kuar dari bilik bos. saya tau kalau die baru kuar bilik bos tu slalunya ade gud news sebab bos die mmg panggil nak bg gud news lam bilik.klu nak marah kt mana2 pon boleh...

Alhamdulillah... suami dpt offer letter dan dinaikkan pangkat mungkin itulah orang kata rezeki anak kan...sudah lama die menunggu untuk promotion dan sebenarnya suami hampir2 nak blah dari company tu sbb almaklumlah, company cina org melayu mmg ssh nak naik!! bos mmg ok cuma promotion tu mmg berjanggutla tggu.tapi akhirnya tahun ini rezeki suami dimurahkan Allah...Alhamdulillahh...

Pasni ni suami boleh goyang kaki sikit dan arah2 kan org jer. tapi sebelum ni pon kerja die mmg bnyk goyang kaki..uhuhu..tapi saya sentiasa mendoakan kesejahteraan suami..sekian~

0 comments:

Tuesday, March 23, 2010

Gudnews dari Encik Suami...

Sekarang ini kandungan saya memasuki 4bulan atau erti kata lain fasa/trimester ke-2..alhamdulillah saya semakin sihat sbb baru pulih dari fud poisoning yang amat menyakitkan!! bayangkan selama seminggu saya hanya boleh makan makanan lembut2 seperti roti dan air teh sahaja..waaaaa memang sengsara.

beberapa hari lepas, saya merajuk dgn encik suami sebab pagi2 dah nak cari pasal dengan saya.masa hantar pegi keje, lepas salam saya xcakap "bye-bye" dan hulur pipi untuk ciuman setiap pagi pon.trus jer keluar dari kete.panas jer hati...satu hari sampai la lepas lunch xmsg pon dia.nak tunggu samapi die msg.keras hati kan??dlm hati sebenarnya rasa bersalah dan berdosa juga.uhuk..uhuk

tetiba dalam pukul 3lebih dia call suara buat2 xbersalah seperti biasa ceria jer.mcm xde pape jer berlaku pagi tadi.nyampah betul saya jer yang berperasaan sendiri.
dia bagitau baru kuar dari bilik bos. saya tau kalau die baru kuar bilik bos tu slalunya ade gud news sebab bos die mmg panggil nak bg gud news lam bilik.klu nak marah kt mana2 pon boleh...

Alhamdulillah... suami dpt offer letter dan dinaikkan pangkat mungkin itulah orang kata rezeki anak kan...sudah lama die menunggu untuk promotion dan sebenarnya suami hampir2 nak blah dari company tu sbb almaklumlah, company cina org melayu mmg ssh nak naik!! bos mmg ok cuma promotion tu mmg berjanggutla tggu.tapi akhirnya tahun ini rezeki suami dimurahkan Allah...Alhamdulillahh...

Pasni ni suami boleh goyang kaki sikit dan arah2 kan org jer. tapi sebelum ni pon kerja die mmg bnyk goyang kaki..uhuhu..tapi saya sentiasa mendoakan kesejahteraan suami..sekian~

No comments: