Wednesday, March 24, 2010

Kenapaaaaaa?? Why...Why...

Salam semua,
Ishhh...camne nak bgtau tah.aku tgh pening memikirkan blog aku nih...
Penat2 buat, dgn penuh kasih syg tetibe jer aku serach engine google 'site does not exist'.waaaaa....camne kwn2 nak jumpa blog aku klu gitu...aku dh tny org bijak pandai IT dorg adela memberikan kelegaan kt aku katenye site aku blum di hapdate lg sbb tu xkuar kt search engine..gitu plk??bile ye Programmer dan tukang hapdate di Google nak hapdate blog aku ni...sedihh tauuu....

Aku dahla tgh bersemangat nak ber-blogging ni...jadi mcm ni plk...bencinyee!!

~Xde mood~

0 comments:

Wednesday, March 24, 2010

Kenapaaaaaa?? Why...Why...

Salam semua,
Ishhh...camne nak bgtau tah.aku tgh pening memikirkan blog aku nih...
Penat2 buat, dgn penuh kasih syg tetibe jer aku serach engine google 'site does not exist'.waaaaa....camne kwn2 nak jumpa blog aku klu gitu...aku dh tny org bijak pandai IT dorg adela memberikan kelegaan kt aku katenye site aku blum di hapdate lg sbb tu xkuar kt search engine..gitu plk??bile ye Programmer dan tukang hapdate di Google nak hapdate blog aku ni...sedihh tauuu....

Aku dahla tgh bersemangat nak ber-blogging ni...jadi mcm ni plk...bencinyee!!

~Xde mood~

No comments: