Tuesday, September 20, 2011

Invitation: Mini Open House

Assalamualaikum wbt,
Kepada rakan2 yang ku sayangi tak kira lah rakan alam maya ke, rakan realiti ke...Kami sekeluarga ingin menjemput rakan2 semua ke Mini Rumah Terbuka dan Sambutan Majlis Ulangtahun Myra..I stated 'Mini' coz memang majlis ringkas jer...huhuuu
The menu was planned, (plan yer kot2 la last minit berubah) ...Lontong (Lodeh + Nasi Impit), Ayam Masak Merah, Laksa Johor, Roti Jala + Kari Ayam, kek birthday, cupcakes, kuih-muih...
Semua masak sendiri nan ado catering...Me buat Laksa Johor, Roti Jala + Kari Ayam, my mom ku minta masakkan lontong sebab tak cukup tangan...Kalau den jugak buat lontong alamatnye tak payah tido dah la jumaat tu keje...Pehtu feeling2 nak buat bread puding with sos vanilla plak ntah sempat ke idak...huhuiii

 
Jemputlah kawan2 yek...

Date: 24.09.2011
Time: 1pm-6pm
Venue: No.25, Jalan Setia Impian U13/8D, Setia Alam Shah Alam

Myra nak menepek jugak kat sini...Layankan ajer...

12 comments:

Qaseh said...

terima kasih kerna jemput tp xdpt dtg coz jauh...

Happy Birthday Nuha

MommyAqil said...

Wahh bestnye..clebrations of Myra 1st Birthday...Selamat ber open house ye shila..To Myra..Happy Birthday..semoga menjadi ank yg solehah..AMin...

shilafaizz said...

Aida, shila ade invite gak kat FB dear...pegi tak?? hehe thanx for the wish! :) Amiinn...

ashra said...

hehe.nak tau tak?
dari weekend lepas duk doa orang buat laksa johor.sampai termimpi2..

nak makan banyak umah shila leh??..hehe

Vna Sandhu said...

ash pegi ke rumah shila? nak pegi juak!!

insyallah ye shila..masih mencari alternatif nak ke sana :-)

mizah said...

nan ado pecal dah? teringin sgt makan laksa johor...hihi

shilafaizz said...

kak ash ye ke?? ala debar2 den...tah ape la rase...
kak ash dah la pandai wat laksa johor ni kan...huhuu

wina: mari ke mari dtg ke rumah ku...hihiii

mizah: tak larat aihh nak buat pecal lak...tu pon mau telungkup dapor..hahah sebab ade 2 makanan berat...msk sendiri jer msk mane yg larat..seb baik mak nk tolong watkan lontong..

Wahida Shukeri said...

shila, sorry tau dalink, aku jauh sgt nak g nye...kem slm la kt myra, nanti aku kirim hadiah....lepas tu ko kirim makanan plak kt aku..hihi

cik sal said...

tomey sgt dak myra nie...aku trmsuk dlam jmputan nie x???hihi....

shilafaizz said...

cik sally...mestilaaaa...kan aku dh invite semua kawan2 tuh..heheh..eh name FB hang ape ar?? aku xjumpa lak nih..

wahida: ok la lalink..ai tau u jauh di utara nun..juz invite in case tetiba turun kl ke kan...heheh.ala takyah susah2 hadiah dak myra nie..bg duit kat mak die ja...kuikuikui

cik sal said...

aku bru baca emel yahoo yg ko jmput dlm fb...hihi...x mengapa ler...saje jek,laki den keje pule ari sbtu tu..open house lain pun ado...xtau ler cmno...maybe lenkali ler...pape pun kim slam pada kngkwan kite yg dtg eh if let say ku xdpt dtg la...hihi...

Lady of Leisure said...

untung myra mama dia pandai masak hehe.. ni mesti tengah busy prepare kan.. :)

Tuesday, September 20, 2011

Invitation: Mini Open House

Assalamualaikum wbt,
Kepada rakan2 yang ku sayangi tak kira lah rakan alam maya ke, rakan realiti ke...Kami sekeluarga ingin menjemput rakan2 semua ke Mini Rumah Terbuka dan Sambutan Majlis Ulangtahun Myra..I stated 'Mini' coz memang majlis ringkas jer...huhuuu
The menu was planned, (plan yer kot2 la last minit berubah) ...Lontong (Lodeh + Nasi Impit), Ayam Masak Merah, Laksa Johor, Roti Jala + Kari Ayam, kek birthday, cupcakes, kuih-muih...
Semua masak sendiri nan ado catering...Me buat Laksa Johor, Roti Jala + Kari Ayam, my mom ku minta masakkan lontong sebab tak cukup tangan...Kalau den jugak buat lontong alamatnye tak payah tido dah la jumaat tu keje...Pehtu feeling2 nak buat bread puding with sos vanilla plak ntah sempat ke idak...huhuiii

 
Jemputlah kawan2 yek...

Date: 24.09.2011
Time: 1pm-6pm
Venue: No.25, Jalan Setia Impian U13/8D, Setia Alam Shah Alam

Myra nak menepek jugak kat sini...Layankan ajer...

12 comments:

Qaseh said...

terima kasih kerna jemput tp xdpt dtg coz jauh...

Happy Birthday Nuha

MommyAqil said...

Wahh bestnye..clebrations of Myra 1st Birthday...Selamat ber open house ye shila..To Myra..Happy Birthday..semoga menjadi ank yg solehah..AMin...

shilafaizz said...

Aida, shila ade invite gak kat FB dear...pegi tak?? hehe thanx for the wish! :) Amiinn...

ashra said...

hehe.nak tau tak?
dari weekend lepas duk doa orang buat laksa johor.sampai termimpi2..

nak makan banyak umah shila leh??..hehe

Vna Sandhu said...

ash pegi ke rumah shila? nak pegi juak!!

insyallah ye shila..masih mencari alternatif nak ke sana :-)

mizah said...

nan ado pecal dah? teringin sgt makan laksa johor...hihi

shilafaizz said...

kak ash ye ke?? ala debar2 den...tah ape la rase...
kak ash dah la pandai wat laksa johor ni kan...huhuu

wina: mari ke mari dtg ke rumah ku...hihiii

mizah: tak larat aihh nak buat pecal lak...tu pon mau telungkup dapor..hahah sebab ade 2 makanan berat...msk sendiri jer msk mane yg larat..seb baik mak nk tolong watkan lontong..

Wahida Shukeri said...

shila, sorry tau dalink, aku jauh sgt nak g nye...kem slm la kt myra, nanti aku kirim hadiah....lepas tu ko kirim makanan plak kt aku..hihi

cik sal said...

tomey sgt dak myra nie...aku trmsuk dlam jmputan nie x???hihi....

shilafaizz said...

cik sally...mestilaaaa...kan aku dh invite semua kawan2 tuh..heheh..eh name FB hang ape ar?? aku xjumpa lak nih..

wahida: ok la lalink..ai tau u jauh di utara nun..juz invite in case tetiba turun kl ke kan...heheh.ala takyah susah2 hadiah dak myra nie..bg duit kat mak die ja...kuikuikui

cik sal said...

aku bru baca emel yahoo yg ko jmput dlm fb...hihi...x mengapa ler...saje jek,laki den keje pule ari sbtu tu..open house lain pun ado...xtau ler cmno...maybe lenkali ler...pape pun kim slam pada kngkwan kite yg dtg eh if let say ku xdpt dtg la...hihi...

Lady of Leisure said...

untung myra mama dia pandai masak hehe.. ni mesti tengah busy prepare kan.. :)