Friday, September 30, 2011

Cer Tengok Ape Myra Dapat...

First of all, mekasehhh kawan2 mummy for the birthday presents yer...:)
And for those yang bagi angpau also...Nanti mummy simpankan lam akaun yer...
Except for duit angpau yang anty wina bagi coz anty wina requested mummy myra to buy toys/dress for myra..heheh **ade alasan nak pegi Branded Outlet beli dress Myra lagikkk...hihihiii

All those presents yang kawan2 mummy bagi...kawan ayah bagi angpau jer biaselah lelaki kannn...

When mummy at young age, mummy takde pon dapat hadiah gini Myra..Mak buatkan majlis hari jadi pon masak bihun dan bekalkan jajan2 je untuk jiran2 dan kawan2 mummy...heheh alhamdulillah mummy maseh merasa birthday party kekecik dulu even simple but for me dah sangat2 best!

Ape pulak hadiah dari mummy dan ayah???
Tadaaaa....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Anak gegirl kannnn....both mummy dan ayah sama jer citarasa...anak girl mesti di belikan sikit2 barang gini...

Dapat kecik2 pon jadi lah nak oiii...
Because gold is very valuable..Makin lame makin mahal...
Keep it yer Myra...bila besar nanti jaga elok2..like what mummy kept all those things given by Mak to mummy...




^Happy Weekend Ya!^





4 comments:

ashra said...

klakar la ayat shila.btul2.ingat dulu,satu gamba saya,masa besday 2tahun.takdenya hadiah bagai.gambo kuih2 dan bihun je kot.keke.

wah.syioknye myra.byk dpt hadiah.hadiah bwh skali tu plg bes.hehe.

shilafaizz said...

Kan...dulu2 menu mesti bihun goreng, pulut kuning kuning, rendang ayam n org johor msti tau 1 manisan ni bubur pulut manis kot. Yg kale coklat2 tgh2 kale putih tu.heheee..dulu2 kan sape dpt wat majlis besday ni dh syiok sgt dah.*those sweet memory things during kids time ;)
Kak. Ash, hadiah kak ash tu really kelakar.myra melekek2 ketawa bl benda tu brbunyi.dan ayah myra jd mangsa tmpt nk ketuk spy dat thing kuarkn suara..hihii

Vna Sandhu said...

hihihiiii angpau special dari astro tu :-)

anak perempuan nie biasalah kan, mesti nak ade bling² tapi tue la, kena jaga baik²,

shilafaizz said...

yep wina, kalau gi nursery memang dilarang pakai lah...pakai time2 raya jer..hihii takpelah simpan sampai ke besar silap2 sampai die dh keje pehtu pandai2 la beli sendiri yek..heheh+

Friday, September 30, 2011

Cer Tengok Ape Myra Dapat...

First of all, mekasehhh kawan2 mummy for the birthday presents yer...:)
And for those yang bagi angpau also...Nanti mummy simpankan lam akaun yer...
Except for duit angpau yang anty wina bagi coz anty wina requested mummy myra to buy toys/dress for myra..heheh **ade alasan nak pegi Branded Outlet beli dress Myra lagikkk...hihihiii

All those presents yang kawan2 mummy bagi...kawan ayah bagi angpau jer biaselah lelaki kannn...

When mummy at young age, mummy takde pon dapat hadiah gini Myra..Mak buatkan majlis hari jadi pon masak bihun dan bekalkan jajan2 je untuk jiran2 dan kawan2 mummy...heheh alhamdulillah mummy maseh merasa birthday party kekecik dulu even simple but for me dah sangat2 best!

Ape pulak hadiah dari mummy dan ayah???
Tadaaaa....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Anak gegirl kannnn....both mummy dan ayah sama jer citarasa...anak girl mesti di belikan sikit2 barang gini...

Dapat kecik2 pon jadi lah nak oiii...
Because gold is very valuable..Makin lame makin mahal...
Keep it yer Myra...bila besar nanti jaga elok2..like what mummy kept all those things given by Mak to mummy...




^Happy Weekend Ya!^





4 comments:

ashra said...

klakar la ayat shila.btul2.ingat dulu,satu gamba saya,masa besday 2tahun.takdenya hadiah bagai.gambo kuih2 dan bihun je kot.keke.

wah.syioknye myra.byk dpt hadiah.hadiah bwh skali tu plg bes.hehe.

shilafaizz said...

Kan...dulu2 menu mesti bihun goreng, pulut kuning kuning, rendang ayam n org johor msti tau 1 manisan ni bubur pulut manis kot. Yg kale coklat2 tgh2 kale putih tu.heheee..dulu2 kan sape dpt wat majlis besday ni dh syiok sgt dah.*those sweet memory things during kids time ;)
Kak. Ash, hadiah kak ash tu really kelakar.myra melekek2 ketawa bl benda tu brbunyi.dan ayah myra jd mangsa tmpt nk ketuk spy dat thing kuarkn suara..hihii

Vna Sandhu said...

hihihiiii angpau special dari astro tu :-)

anak perempuan nie biasalah kan, mesti nak ade bling² tapi tue la, kena jaga baik²,

shilafaizz said...

yep wina, kalau gi nursery memang dilarang pakai lah...pakai time2 raya jer..hihii takpelah simpan sampai ke besar silap2 sampai die dh keje pehtu pandai2 la beli sendiri yek..heheh+