Monday, September 19, 2011

Syioknyee Ber-Open House!!

Alhamdulillah tahun ni beraya dengan seronok sekali...seronok sebab beraya sakan...
Paling hepy dy dapat jumpa ramaiiiiii rakan alam maya Ratuhati...Sudah 2tahun sy ber-RH...La ni baru berkesempatan jumpa rakan2 alam maya neh..
Sangat sporting, sangat meriah, sangat loving...hehehee

Sebenarnye its a bit awkward bile nak berjumpa dengan orang yg tak pernah jumpa kan...
Betapa mesra dan rapatnya kami di forum, seharusnye begitu juga di luar kan...kan...
Jadi mase pestime jumpa rakan2 ni sy pon buatlah macam mane mesranye kami di FB dan forum..even pestime jumpa, ku bedal sajer lahhh...Hahaha...tak mau shy shy cat rugi woo...
Rakan2 RH sangat sporting okeh!

Rumah pertama rakan RH dikunjungi Kak Ariss..tapi takdan amik pic walau 1 pon..
Rumah ke-2 berkunjung ke rumah Umisofie @ Kak Fiza...kami sebenarnye mula kenal di blog dan kebetulan jumpa pulak di RH..
Dahla datang malam2, maaf yer kak..den ganggu jer...hihii
Rumah ke-3 beraya ke rumah Kak As a.k.a Puan Pentadbir Ratuhati...
Haa ni orang penting neh..wajib jumpa..
Kat rumah Kak As wahhhh meriah sunnguh aih...
Ramai giler geng2 RH dapat ketemu dan beramas mesra...heheheh
dari serata pelusuk KL datang..ni baru sikit belom gathering tahunan lagi...

Malas nak taip bebanyak...Layannnzz gambar2 jer lah k.

Ni baru separuh yang masuk frame..gamattttt *Eh haku macam anak dara jer kan org lain memasing bersilat ngan anak...huhuuu

Ade orang kate muka kami iras..aihh rabun kah? kak fiza ni kemain santekkk lagi nak dicomparekan dengan ai yang comels...heehuuu *kak fiza nampak in reality cantik wooo...terkedu den!
Cer uols tengok anak dara ai. Orang posing amek gambar die baru nak sikat rambut! hahah


Pabila bloggers sudah bertemu...sambung gosip di alam realiti pulaks

Ai di-apit mak daras...Agak2 boleh tak ai ngaku anak dara?? Hihiiii


Ok lah sekian....nanti kita sambung posing2 kat open house umah ai yer...Dadaaa!




2 comments:

Vna Sandhu said...

bestnyeeee jelesss x dapat join sekaki..

wina tgh cuba pujuk en. hubby nak gi rumah shila sabtu nie sbb kalau dia x ikut, wina x yakin le nak bawak 2 orang askar tu..kelam kabut nanti nak layan huhuhuuuu

shilafaizz said...

wina, syakil tuh letak je mesti ade orang nak jadi bbysitter nanti..huhuu.eh izn (eizane nory) pon dok cheras leh la konvoi2 ngan die..wina dok cheras kan?en hubby jgn la malu..bleh geng ngan kaum bapa nanti..;)

Monday, September 19, 2011

Syioknyee Ber-Open House!!

Alhamdulillah tahun ni beraya dengan seronok sekali...seronok sebab beraya sakan...
Paling hepy dy dapat jumpa ramaiiiiii rakan alam maya Ratuhati...Sudah 2tahun sy ber-RH...La ni baru berkesempatan jumpa rakan2 alam maya neh..
Sangat sporting, sangat meriah, sangat loving...hehehee

Sebenarnye its a bit awkward bile nak berjumpa dengan orang yg tak pernah jumpa kan...
Betapa mesra dan rapatnya kami di forum, seharusnye begitu juga di luar kan...kan...
Jadi mase pestime jumpa rakan2 ni sy pon buatlah macam mane mesranye kami di FB dan forum..even pestime jumpa, ku bedal sajer lahhh...Hahaha...tak mau shy shy cat rugi woo...
Rakan2 RH sangat sporting okeh!

Rumah pertama rakan RH dikunjungi Kak Ariss..tapi takdan amik pic walau 1 pon..
Rumah ke-2 berkunjung ke rumah Umisofie @ Kak Fiza...kami sebenarnye mula kenal di blog dan kebetulan jumpa pulak di RH..
Dahla datang malam2, maaf yer kak..den ganggu jer...hihii
Rumah ke-3 beraya ke rumah Kak As a.k.a Puan Pentadbir Ratuhati...
Haa ni orang penting neh..wajib jumpa..
Kat rumah Kak As wahhhh meriah sunnguh aih...
Ramai giler geng2 RH dapat ketemu dan beramas mesra...heheheh
dari serata pelusuk KL datang..ni baru sikit belom gathering tahunan lagi...

Malas nak taip bebanyak...Layannnzz gambar2 jer lah k.

Ni baru separuh yang masuk frame..gamattttt *Eh haku macam anak dara jer kan org lain memasing bersilat ngan anak...huhuuu

Ade orang kate muka kami iras..aihh rabun kah? kak fiza ni kemain santekkk lagi nak dicomparekan dengan ai yang comels...heehuuu *kak fiza nampak in reality cantik wooo...terkedu den!
Cer uols tengok anak dara ai. Orang posing amek gambar die baru nak sikat rambut! hahah


Pabila bloggers sudah bertemu...sambung gosip di alam realiti pulaks

Ai di-apit mak daras...Agak2 boleh tak ai ngaku anak dara?? Hihiiii


Ok lah sekian....nanti kita sambung posing2 kat open house umah ai yer...Dadaaa!




2 comments:

Vna Sandhu said...

bestnyeeee jelesss x dapat join sekaki..

wina tgh cuba pujuk en. hubby nak gi rumah shila sabtu nie sbb kalau dia x ikut, wina x yakin le nak bawak 2 orang askar tu..kelam kabut nanti nak layan huhuhuuuu

shilafaizz said...

wina, syakil tuh letak je mesti ade orang nak jadi bbysitter nanti..huhuu.eh izn (eizane nory) pon dok cheras leh la konvoi2 ngan die..wina dok cheras kan?en hubby jgn la malu..bleh geng ngan kaum bapa nanti..;)