Monday, September 20, 2010

Nuha Nazneen Humayraa

Salam semua,
Mummy Humayra ni kebosanan xde keje nak buat jadi berblogging jelah kejenye...nak hapdate pengalaman bersalin aritu tak terhapdate lagi...pastu oleh kerana dok ngadap anak jer lam pantang ni entry pon psl anak dan post gamba2 anak dara sy jelah...layannnn...ha layann skali gambar Hari Raya Eidulfitr 1431H yg lepas...

~Humayraa berusia 10 hari~

~Baru lepas mandi~
 ~Mummy yg masih gumuks.heheh..xpe baru 10hari kann...~

~Dengan ayah di pagi raye~

~Syioknyeee anak mummy tdo...ni mase 18 hari

Notakaki: Sekian saje utk kali ini...humayraa dh tdo, nyusu sudah, salin pampers sudah,ayh die pn dh tdo,layan intenet sensorang...time for myself..heehuu






Tuesday, September 7, 2010

Baby Merdeka-Fresh from the Womb

Assalamualaikum kengkawan sume...lame kan xdengar celoteh dari saye?? heheh...macamla ramai benor yg follow blog sy kan...saye baru berkesempatan berblogging coz dalam confinement period skang ni...Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi, sy telah selamat melahirkan bby girl secara normal pada 31 Aug 2010 di Shah Alam Specialist Hospital tepat jam 0530 petang dan dsambut oleh Pakar Obstetrician & Gynaecologyst, Dr.Siti Mariam Sh.Ahmad...EDD sy 28.08.2010 tapi sy overdue 3 hari..baby tahan2 nak keluar sebab nak jadi baby merdeka...Baby diberi nama Nuha Nazneen Humayraa binti Nurul Faizz. Semoga puteri sy ini menjadi anak yg bijak (Nuha) dan solehah, cantik (Nazneen) bukan sahaja dari segi paras rupa tapi juga cantik peribadinya, akhlak dan perilakunya...Humayraa pulak nama pilihan sy...Semoga anak mummy dan ayah membesar dengan sihat yer...

Sy nak hapdate pengalaman melahirkan Humayraa tapi panjang sgt la sy bukak entry lain lah ye...Perkenalkan dulu anak dara sy ni....


Fresh from the oven...baru lepas kuar dari perut mummy ~

Humayraa ~ day 1

Monday, September 20, 2010

Nuha Nazneen Humayraa

Salam semua,
Mummy Humayra ni kebosanan xde keje nak buat jadi berblogging jelah kejenye...nak hapdate pengalaman bersalin aritu tak terhapdate lagi...pastu oleh kerana dok ngadap anak jer lam pantang ni entry pon psl anak dan post gamba2 anak dara sy jelah...layannnn...ha layann skali gambar Hari Raya Eidulfitr 1431H yg lepas...

~Humayraa berusia 10 hari~

~Baru lepas mandi~
 ~Mummy yg masih gumuks.heheh..xpe baru 10hari kann...~

~Dengan ayah di pagi raye~

~Syioknyeee anak mummy tdo...ni mase 18 hari

Notakaki: Sekian saje utk kali ini...humayraa dh tdo, nyusu sudah, salin pampers sudah,ayh die pn dh tdo,layan intenet sensorang...time for myself..heehuu






Tuesday, September 7, 2010

Baby Merdeka-Fresh from the Womb

Assalamualaikum kengkawan sume...lame kan xdengar celoteh dari saye?? heheh...macamla ramai benor yg follow blog sy kan...saye baru berkesempatan berblogging coz dalam confinement period skang ni...Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi, sy telah selamat melahirkan bby girl secara normal pada 31 Aug 2010 di Shah Alam Specialist Hospital tepat jam 0530 petang dan dsambut oleh Pakar Obstetrician & Gynaecologyst, Dr.Siti Mariam Sh.Ahmad...EDD sy 28.08.2010 tapi sy overdue 3 hari..baby tahan2 nak keluar sebab nak jadi baby merdeka...Baby diberi nama Nuha Nazneen Humayraa binti Nurul Faizz. Semoga puteri sy ini menjadi anak yg bijak (Nuha) dan solehah, cantik (Nazneen) bukan sahaja dari segi paras rupa tapi juga cantik peribadinya, akhlak dan perilakunya...Humayraa pulak nama pilihan sy...Semoga anak mummy dan ayah membesar dengan sihat yer...

Sy nak hapdate pengalaman melahirkan Humayraa tapi panjang sgt la sy bukak entry lain lah ye...Perkenalkan dulu anak dara sy ni....


Fresh from the oven...baru lepas kuar dari perut mummy ~

Humayraa ~ day 1