Monday, September 20, 2010

Nuha Nazneen Humayraa

Salam semua,
Mummy Humayra ni kebosanan xde keje nak buat jadi berblogging jelah kejenye...nak hapdate pengalaman bersalin aritu tak terhapdate lagi...pastu oleh kerana dok ngadap anak jer lam pantang ni entry pon psl anak dan post gamba2 anak dara sy jelah...layannnn...ha layann skali gambar Hari Raya Eidulfitr 1431H yg lepas...

~Humayraa berusia 10 hari~

~Baru lepas mandi~
 ~Mummy yg masih gumuks.heheh..xpe baru 10hari kann...~

~Dengan ayah di pagi raye~

~Syioknyeee anak mummy tdo...ni mase 18 hari

Notakaki: Sekian saje utk kali ini...humayraa dh tdo, nyusu sudah, salin pampers sudah,ayh die pn dh tdo,layan intenet sensorang...time for myself..heehuu






8 comments:

wahida said...

sheila....congrats...cantik nye nama baby ko....sweet je...ko pantang kat mana??

shilafaizz said...

nama je ke cantik?? bby aku cute and sweet x??heheh
aku pantang kt umah mak aku ler kt johor..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

tahniah shila...tak pe, jgn risau gemuks tu yer...hehe...lama2 nanti kuyus la...

shilafaizz said...

kak fiza, sy prgnnt naik 17kilos tau...huhu tp skrg dh trun 11kilo..alhamdulillah la..tggl lagi 6kilo lemak2 degil perlu dihapuskan

Anonymous said...

salam, bleh tanya detail pasal hospital salam tue..saya ingat nak bersalin kat sana jugakk.tapi tak tau dia caj after delivery berapa?minta tlg ye kak..-nie_za

Anonymous said...

kak, nanti email kat saya ke maklumat bleh.skrg dah 36 weeks baru nak buat checkup..thanx kak.

nie_za email : nie_za@yahoo.com atau bg phone ke nanti saya call..

shilafaizz said...

ni no phone sy..019-3665776..sy dh email details psl SALAM tp klu nk contact sy pon xpe..leh kenal-kenalan..heheh

Anonymous said...

salam kak..:) saya salah bagi email address..hehehe..nie_jaja@yahoo.com.nanti akak forwardkan balik ek..:)..oh, nak bagitau jugak saya dah start checkup kat situ..hopefully semua selamat mcm akak..:)

Monday, September 20, 2010

Nuha Nazneen Humayraa

Salam semua,
Mummy Humayra ni kebosanan xde keje nak buat jadi berblogging jelah kejenye...nak hapdate pengalaman bersalin aritu tak terhapdate lagi...pastu oleh kerana dok ngadap anak jer lam pantang ni entry pon psl anak dan post gamba2 anak dara sy jelah...layannnn...ha layann skali gambar Hari Raya Eidulfitr 1431H yg lepas...

~Humayraa berusia 10 hari~

~Baru lepas mandi~
 ~Mummy yg masih gumuks.heheh..xpe baru 10hari kann...~

~Dengan ayah di pagi raye~

~Syioknyeee anak mummy tdo...ni mase 18 hari

Notakaki: Sekian saje utk kali ini...humayraa dh tdo, nyusu sudah, salin pampers sudah,ayh die pn dh tdo,layan intenet sensorang...time for myself..heehuu






8 comments:

wahida said...

sheila....congrats...cantik nye nama baby ko....sweet je...ko pantang kat mana??

shilafaizz said...

nama je ke cantik?? bby aku cute and sweet x??heheh
aku pantang kt umah mak aku ler kt johor..

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

tahniah shila...tak pe, jgn risau gemuks tu yer...hehe...lama2 nanti kuyus la...

shilafaizz said...

kak fiza, sy prgnnt naik 17kilos tau...huhu tp skrg dh trun 11kilo..alhamdulillah la..tggl lagi 6kilo lemak2 degil perlu dihapuskan

Anonymous said...

salam, bleh tanya detail pasal hospital salam tue..saya ingat nak bersalin kat sana jugakk.tapi tak tau dia caj after delivery berapa?minta tlg ye kak..-nie_za

Anonymous said...

kak, nanti email kat saya ke maklumat bleh.skrg dah 36 weeks baru nak buat checkup..thanx kak.

nie_za email : nie_za@yahoo.com atau bg phone ke nanti saya call..

shilafaizz said...

ni no phone sy..019-3665776..sy dh email details psl SALAM tp klu nk contact sy pon xpe..leh kenal-kenalan..heheh

Anonymous said...

salam kak..:) saya salah bagi email address..hehehe..nie_jaja@yahoo.com.nanti akak forwardkan balik ek..:)..oh, nak bagitau jugak saya dah start checkup kat situ..hopefully semua selamat mcm akak..:)