Thursday, September 8, 2011

Blogger Tengah Cari Mood

Selamat Hari Raya Semua...
Blogger nan seorang ini hanya sekadar blog walking sajer...Masih tak dapat idea nak hapdet belog...
Ade sesikit sajer gambar raye yang rajin di update...heheh

3 of Us In Grey

Bertemu Rakan RH maz@umi Que pada raya ke-4. Setelah hampir 2tahun kenal ni first time jumpe! Hehehe...



3 comments:

Wahida Shukeri said...

selamat hari raya shila...aku pun xde mood nk menulis plus busy ngn keje skrg..huhu

ashra said...

hehe.ala..amik mood lagi ke..update la lagi gambo raya..tak puas ni.. =p

hehe.cantik sedondon kelabu..

shilafaizz said...

wahida, aku pon bz...bz pegi open house..aci tak??

kak ash, takde mood sebab kami tak bergambo sangat..huhuuu sedihhh bz sampai tak ingat bergambo time pakai cantik2.bile dh comot lagi lah takmo bergambo..hihiii

Thursday, September 8, 2011

Blogger Tengah Cari Mood

Selamat Hari Raya Semua...
Blogger nan seorang ini hanya sekadar blog walking sajer...Masih tak dapat idea nak hapdet belog...
Ade sesikit sajer gambar raye yang rajin di update...heheh

3 of Us In Grey

Bertemu Rakan RH maz@umi Que pada raya ke-4. Setelah hampir 2tahun kenal ni first time jumpe! Hehehe...



3 comments:

Wahida Shukeri said...

selamat hari raya shila...aku pun xde mood nk menulis plus busy ngn keje skrg..huhu

ashra said...

hehe.ala..amik mood lagi ke..update la lagi gambo raya..tak puas ni.. =p

hehe.cantik sedondon kelabu..

shilafaizz said...

wahida, aku pon bz...bz pegi open house..aci tak??

kak ash, takde mood sebab kami tak bergambo sangat..huhuuu sedihhh bz sampai tak ingat bergambo time pakai cantik2.bile dh comot lagi lah takmo bergambo..hihiii