Thursday, September 29, 2011

Perkahwinan Norman dan Memey

Memula tadi kan nak buat entry pasal Myra tetibeeee.....bukak belog Filla terus berubah fikiran mak! Mwahahaha...Meh mamarazzi dah datang neh.

Seperti yang diketahui ramai memey dan norman dh selamat jadi suami isteri. Korang suka ke tak suka ke dorang tetaplah kawen...mwahahahhah * Gelak jahat
Cer cuba korang tengok gambo nih.
Okeh ni gaun pengantin Memey rekaan Vera Wang okeh. Siapakah Vera Wang??

Vera wang tu adelah designer gown kelasss untuk artis2 kelasss jah. Okeh meh lihat senarai wedding gown artis yang dibuat Vera Wang...die telah membikin wedding gown untuk Ivanka Trump, Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Alicia Keys, Uma Thurman, Mariah Carey, Jennifer Garner, Victoria Beckam wehhhhh! Dan Ramaaaiii lagi artis papan atas bak kate orang Indon. Kelasss ko jah. Standard artis hollywood okeh. Sila muntah ijo.


Tah2 si Memey ni pon tak kenal sape Vera Wang. Tah sape yang carikan sponsor Vera Wang ni pon tak tau laaa kan...Tapi dah name pon sponsor terima je laaah. Okeh tu takde hal, tapi cuba lah tengok wedding dress die tuh. Pada aku sangatlah tak sesuai untuk orang Melayu, apetah lagi islam...Bak kate Fillanie dah macam pokok krismas jah. Semak haku nengok. Dengan dayang2 sekali seksi meksi.

Dah la die ni penuh kontroversi wedding dress pon bikin kontroversi. Isk Isk...memey...memey siannnn. Seb baik tak pakai wedding dress ni kat Felda Tenggaroh 2 kampung die tuh. Satu daerah dengan ai tauu..Lagi malatopppp! Den rase wedding gown Kate Middleton wife si William yang bakal jadi permaisuri Raja tu pon lagi sopan okeh labuh ke bawah tanah. Lu pikir la sendiri.

Baju camni pon dah cantek. Tapi seperti yang den kate tadi..memey ni pon ikut jer dah orang sponsor kannn...

Cer pakai cenggini ok kan?

^Selamat pengantin Baru buat Norman dan Memey^


*Credit Piccas to the owner*

9 comments:

Ina Hashim said...

pakai apa pun tetap x nampak santekkkk huhu

susi said...

mmg tak sesuai....meluat tengok...tp tengok gak...hahahha...baju nak ke gereja ok ler...mmg bikin panas...

shilafaizz said...

kan sangat tak sesuai baju itu bagi orang melayu...macam nak pi kawen kat gereja jer..ape pon die di sponsor...heheh takkan die nak tolak..

ashra said...

perghh..vera wang..
huhu...

emm..rezki ko kawin meriah ye...
kekal lah ke akhir hayat sudah harapnye..

p/s: masih tak berapa berkenan dgn pasangan ni.tapi ok lah..bagus kawin kan...hehe

Vna Sandhu said...

vera wang?? fuh! tapi mmg x cantek & proper langsung gown tue..

sama mcm ash, masih x berkenan dgn pasangan nie setelah ape yg terjadi..pape pun, moga perkahwinan mereka dirahmati

mizah said...

vera wang? nasib baik shila bagi tau, kalau tak, mizah pun jd macam memey tak kenal sape vera wang...hahahahah... sangat tak sesuai, tapi takpelah semoga bahagia kan...isk..isk..isk!

monstorious wife said...

uollss..tu bukan baju vera wang tapi baju rafflesia yang juta2 itteww... baju vera wang tu yang lagi satu takde lengan ittewww...

shilafaizz said...

owh bukan ini ke?? rafflesia bukan sponsor jewellery die saje kah?? kalau hat baju tak de lengan tuh lagi lah tak berbaloi...uhuk2. cet! new york theme kate kannnn...watever pon memey tetap merasa pakai baju vera wang uolssss.

Faezah said...

baju vera wang. kasut jimmy choo. rezeki la org kata.tp as a muslim try la pertahankan sikit maruah tu.n the pre-wedding pix.ala, gamba masa sidang akhbar masa nak annouce nak kawen tu.pergh...boleh tak jgn peluk2.eee..mcm kena diperkotakkatikkan oleh org plak.anyway, dah kawen pun.eee...tak kuasa noks.

Thursday, September 29, 2011

Perkahwinan Norman dan Memey

Memula tadi kan nak buat entry pasal Myra tetibeeee.....bukak belog Filla terus berubah fikiran mak! Mwahahaha...Meh mamarazzi dah datang neh.

Seperti yang diketahui ramai memey dan norman dh selamat jadi suami isteri. Korang suka ke tak suka ke dorang tetaplah kawen...mwahahahhah * Gelak jahat
Cer cuba korang tengok gambo nih.
Okeh ni gaun pengantin Memey rekaan Vera Wang okeh. Siapakah Vera Wang??

Vera wang tu adelah designer gown kelasss untuk artis2 kelasss jah. Okeh meh lihat senarai wedding gown artis yang dibuat Vera Wang...die telah membikin wedding gown untuk Ivanka Trump, Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Alicia Keys, Uma Thurman, Mariah Carey, Jennifer Garner, Victoria Beckam wehhhhh! Dan Ramaaaiii lagi artis papan atas bak kate orang Indon. Kelasss ko jah. Standard artis hollywood okeh. Sila muntah ijo.


Tah2 si Memey ni pon tak kenal sape Vera Wang. Tah sape yang carikan sponsor Vera Wang ni pon tak tau laaa kan...Tapi dah name pon sponsor terima je laaah. Okeh tu takde hal, tapi cuba lah tengok wedding dress die tuh. Pada aku sangatlah tak sesuai untuk orang Melayu, apetah lagi islam...Bak kate Fillanie dah macam pokok krismas jah. Semak haku nengok. Dengan dayang2 sekali seksi meksi.

Dah la die ni penuh kontroversi wedding dress pon bikin kontroversi. Isk Isk...memey...memey siannnn. Seb baik tak pakai wedding dress ni kat Felda Tenggaroh 2 kampung die tuh. Satu daerah dengan ai tauu..Lagi malatopppp! Den rase wedding gown Kate Middleton wife si William yang bakal jadi permaisuri Raja tu pon lagi sopan okeh labuh ke bawah tanah. Lu pikir la sendiri.

Baju camni pon dah cantek. Tapi seperti yang den kate tadi..memey ni pon ikut jer dah orang sponsor kannn...

Cer pakai cenggini ok kan?

^Selamat pengantin Baru buat Norman dan Memey^


*Credit Piccas to the owner*

9 comments:

Ina Hashim said...

pakai apa pun tetap x nampak santekkkk huhu

susi said...

mmg tak sesuai....meluat tengok...tp tengok gak...hahahha...baju nak ke gereja ok ler...mmg bikin panas...

shilafaizz said...

kan sangat tak sesuai baju itu bagi orang melayu...macam nak pi kawen kat gereja jer..ape pon die di sponsor...heheh takkan die nak tolak..

ashra said...

perghh..vera wang..
huhu...

emm..rezki ko kawin meriah ye...
kekal lah ke akhir hayat sudah harapnye..

p/s: masih tak berapa berkenan dgn pasangan ni.tapi ok lah..bagus kawin kan...hehe

Vna Sandhu said...

vera wang?? fuh! tapi mmg x cantek & proper langsung gown tue..

sama mcm ash, masih x berkenan dgn pasangan nie setelah ape yg terjadi..pape pun, moga perkahwinan mereka dirahmati

mizah said...

vera wang? nasib baik shila bagi tau, kalau tak, mizah pun jd macam memey tak kenal sape vera wang...hahahahah... sangat tak sesuai, tapi takpelah semoga bahagia kan...isk..isk..isk!

monstorious wife said...

uollss..tu bukan baju vera wang tapi baju rafflesia yang juta2 itteww... baju vera wang tu yang lagi satu takde lengan ittewww...

shilafaizz said...

owh bukan ini ke?? rafflesia bukan sponsor jewellery die saje kah?? kalau hat baju tak de lengan tuh lagi lah tak berbaloi...uhuk2. cet! new york theme kate kannnn...watever pon memey tetap merasa pakai baju vera wang uolssss.

Faezah said...

baju vera wang. kasut jimmy choo. rezeki la org kata.tp as a muslim try la pertahankan sikit maruah tu.n the pre-wedding pix.ala, gamba masa sidang akhbar masa nak annouce nak kawen tu.pergh...boleh tak jgn peluk2.eee..mcm kena diperkotakkatikkan oleh org plak.anyway, dah kawen pun.eee...tak kuasa noks.