Thursday, March 25, 2010

My Blog Launching

alls, igt x entry psl blog sy ni xboleh di google?? pg td smpi je opis sy trus meng-google dgn harapan berbunga-bunga...tetibe jer yeaaaayyyyy!!! blog sy sudah boleh di-google...terima kasih cik/encik tukang hapdate yg keje dgn google tu ye....nnt sy blanje mkn fruit salad mcm dlm resipi sy k...

korang mesti pelik nape sy concern sgt psl hal ni kan....ye lahh, spt yg diketahui kalau kita ade blog or web sendiri tapi xboleh di-google mcm mane org nk berkomunikasi dgn kita...xguna la sy beria wat blog nnt kan...

Ok lah nak sambung wat keje dulu....sy dibayar gaji untuk berkhidmat dgn Maybank bukan mem-blogging...insaf~ kehkehkeh

0 comments:

Thursday, March 25, 2010

My Blog Launching

alls, igt x entry psl blog sy ni xboleh di google?? pg td smpi je opis sy trus meng-google dgn harapan berbunga-bunga...tetibe jer yeaaaayyyyy!!! blog sy sudah boleh di-google...terima kasih cik/encik tukang hapdate yg keje dgn google tu ye....nnt sy blanje mkn fruit salad mcm dlm resipi sy k...

korang mesti pelik nape sy concern sgt psl hal ni kan....ye lahh, spt yg diketahui kalau kita ade blog or web sendiri tapi xboleh di-google mcm mane org nk berkomunikasi dgn kita...xguna la sy beria wat blog nnt kan...

Ok lah nak sambung wat keje dulu....sy dibayar gaji untuk berkhidmat dgn Maybank bukan mem-blogging...insaf~ kehkehkeh

No comments: