Thursday, July 7, 2011

Santapan Ruhani & Mohon Maaf

Pertama kali nak meminta maaf pada kawan-kawan kerana saya tak sempat nak ber-belog walking lagi...Jika ada kesempatan pula seperti di waktu lunch sebegini, saya nak blog-walking TETAPI....banyak blog sy tak boleh bukak terutama blog Kak Ash, Wina, Aida (MommyAqil), Kak Ina dan ramaiii lagi. Banyak updates yang ketinggalan. Terima kasih yer sebab rajin singgah blog saya nie. Rasa bersalah pula. Saya tak tau la kenapa ade blog boleh view, ade yang tak boleh...bila klik akan keluar 'Operation Aborted' ! Aiyoohhhh. Tensi mak. bende ni happen sejak kat opis ni bertukar PC..kunun PC canggih tapi kalau macam nie baik ler saya pakai PC tok kaduk yang lame tuh.

Maaf yer kengkawan nanti saya singgah lagi..hopefully akan ok la in future. Nak singgah blog korang di rumah pula, lappy kami berdua rusakkkk. Haishhh macam2, boleh pulak tetiba dua2 lappy rosak kan...Sabor je lah. Lappy sy tak pelah, tak de bende pon lam tu. Kesian kat hubby sebab banyak keje2 die dalam lappy die tu. Tak pasal2 kene pinjam lappy bos.

Kat sini nak share jugak kat kengkawan. Dapat ni dari FB so saya copy image ni untuk tatapan bersama. memang betul, kadang kita nie baca jerrrr. Tapi tak tahu pon maknanya..Mari kita hayati bersama bacaan dalam solat ni. *Ceh macam setazah plak kan...ihiks*







4 comments:

ashra said...

hehe.blog sy blum ada crita menarik pun.tengah ilang idea tatau pekebenda nk update.

thanx sharing.besarnye makna rupanya.selalu bc je kn..hayatinye tak cukup lg kuat.ampunla ku ya allah*

shilafaizz said...

kak ash, saye langsung tak leh bukak blog kak ash..klik jer kuar msg..hukhuk.betul tu selama ni bace je kumat-kamit tak tau maknanye..betul lecturer sy cakap, sedikit sebanyak kene blaja gak bhs arab kan..baru lebih mneghayati ayat al-quran tu.

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

blog akak? hehe.... saje je nak kasi promot... tq share doa, mmg besar maknanya rupa2nya kan... kita je tak perasan... dan tak sedar.

shilafaizz said...

aah kak, tak leh bukak la...tp kat rumah bleh bukak..nnt sy jalan2 blog umisofie yer...

Thursday, July 7, 2011

Santapan Ruhani & Mohon Maaf

Pertama kali nak meminta maaf pada kawan-kawan kerana saya tak sempat nak ber-belog walking lagi...Jika ada kesempatan pula seperti di waktu lunch sebegini, saya nak blog-walking TETAPI....banyak blog sy tak boleh bukak terutama blog Kak Ash, Wina, Aida (MommyAqil), Kak Ina dan ramaiii lagi. Banyak updates yang ketinggalan. Terima kasih yer sebab rajin singgah blog saya nie. Rasa bersalah pula. Saya tak tau la kenapa ade blog boleh view, ade yang tak boleh...bila klik akan keluar 'Operation Aborted' ! Aiyoohhhh. Tensi mak. bende ni happen sejak kat opis ni bertukar PC..kunun PC canggih tapi kalau macam nie baik ler saya pakai PC tok kaduk yang lame tuh.

Maaf yer kengkawan nanti saya singgah lagi..hopefully akan ok la in future. Nak singgah blog korang di rumah pula, lappy kami berdua rusakkkk. Haishhh macam2, boleh pulak tetiba dua2 lappy rosak kan...Sabor je lah. Lappy sy tak pelah, tak de bende pon lam tu. Kesian kat hubby sebab banyak keje2 die dalam lappy die tu. Tak pasal2 kene pinjam lappy bos.

Kat sini nak share jugak kat kengkawan. Dapat ni dari FB so saya copy image ni untuk tatapan bersama. memang betul, kadang kita nie baca jerrrr. Tapi tak tahu pon maknanya..Mari kita hayati bersama bacaan dalam solat ni. *Ceh macam setazah plak kan...ihiks*







4 comments:

ashra said...

hehe.blog sy blum ada crita menarik pun.tengah ilang idea tatau pekebenda nk update.

thanx sharing.besarnye makna rupanya.selalu bc je kn..hayatinye tak cukup lg kuat.ampunla ku ya allah*

shilafaizz said...

kak ash, saye langsung tak leh bukak blog kak ash..klik jer kuar msg..hukhuk.betul tu selama ni bace je kumat-kamit tak tau maknanye..betul lecturer sy cakap, sedikit sebanyak kene blaja gak bhs arab kan..baru lebih mneghayati ayat al-quran tu.

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

blog akak? hehe.... saje je nak kasi promot... tq share doa, mmg besar maknanya rupa2nya kan... kita je tak perasan... dan tak sedar.

shilafaizz said...

aah kak, tak leh bukak la...tp kat rumah bleh bukak..nnt sy jalan2 blog umisofie yer...