Friday, July 15, 2011

Tiket Free...Chelsea vs Malaysia


Ai dapat tiket tengok bola arinie...

Kehkehkeh....tetiba nak citer pasal bola..bola ke mende nye..tak minat bola pon....Gini, maybank tetiba bagi email dan announce kat portal bagi tiket free Chelsea lawan Malaysia 21hb nie..sape cepat die dapat...
So opismate (lelaki) suruhla sy tolong amikkan untuk die...sorang leh dapat 2 tiket jer...opismate sy ni nak 4 keping la kiranya...Sy jawab tengokla kalau tak bz sy turun ler amikkan...kul 9 gitu die remind lagi...Kul 930 sy turun nak pegi hawker, nak beli kuih..tengok2 orang pon da start beratur so sy beratur la sekaki...Tiket will be distributed at 10am.

Tengah2 beratur tuh boleh tak baru teringat kat laki den? Apesal tak amikkan untuk laki sendiri jer kan..lelaki of course ler minat bola. Tak kira la team mane pon...Di kala itu juga saya sms opismate tadi 'eh tak jadi la amikkan awk..laki sy nak.' hahahah...hampess punye kawan kan.

Sy kan jakun, tak pernah tau tiket bola bape hengget. Naik2 opis sume tanye, dapat tak..dapat tak? Sy jawab dapatttt. 'Eh mahal jugak tiket bola ni ek?' Tetiba ade suara2 jawab..'eleh tu seat atas sekali...bola pon ko tak nampak. 'Abes tu kalo  front seat bape hengget??' 'Game ni front seat RM388-RM450' fuyyohhhh mahei nyeee. Kalo den tak koser la nak kuarkan 400hengget untuk tengok orang dok kejar bola semata...Baik beli henbeg..Seat atas pon atas la..yang penting free...kalo bayar sendrik terbang gak 100hengget kan. Sms bapaknye myra nak ke taknak, sebab ade kawan sy sanggup nak beli. Die tensen penat2 beratur sampai depan dah habis...Tapi tak reply pulak Pak Pais nih..jual kanggggg.




3 comments:

ashra said...

hehe.besnye dapat free..
hubby mmg peminat chelsea..suh gak die gi,die kata tak nak..nanti saya cane?..ecehhh..

Sima said...

wah wah wah... tak pernah lagi pegi tgk bola. hehe.... hubby pon tak minat in sport.

kalo pegi ce cite lak ye. camne la ropa keadaan stadium tu. hahaha...

shilafaizz said...

Kak ash,sy pon xminat bola tapi dh dpt free layankan aje..nak gak rase cmne keadaan stadium tu gamat ke x..hehe.kwn sy wife kepada national footballer die kate klu kt ats tu xde la bising sgt,boleh bwk myra yg bising belah bwh2.

Nik, hubby mu xminat sport ye?jrg dgr llki xminat bola..baekkk nnt ku hapdet cmne keadaan di sana (kalau pegi).huhuu

Friday, July 15, 2011

Tiket Free...Chelsea vs Malaysia


Ai dapat tiket tengok bola arinie...

Kehkehkeh....tetiba nak citer pasal bola..bola ke mende nye..tak minat bola pon....Gini, maybank tetiba bagi email dan announce kat portal bagi tiket free Chelsea lawan Malaysia 21hb nie..sape cepat die dapat...
So opismate (lelaki) suruhla sy tolong amikkan untuk die...sorang leh dapat 2 tiket jer...opismate sy ni nak 4 keping la kiranya...Sy jawab tengokla kalau tak bz sy turun ler amikkan...kul 9 gitu die remind lagi...Kul 930 sy turun nak pegi hawker, nak beli kuih..tengok2 orang pon da start beratur so sy beratur la sekaki...Tiket will be distributed at 10am.

Tengah2 beratur tuh boleh tak baru teringat kat laki den? Apesal tak amikkan untuk laki sendiri jer kan..lelaki of course ler minat bola. Tak kira la team mane pon...Di kala itu juga saya sms opismate tadi 'eh tak jadi la amikkan awk..laki sy nak.' hahahah...hampess punye kawan kan.

Sy kan jakun, tak pernah tau tiket bola bape hengget. Naik2 opis sume tanye, dapat tak..dapat tak? Sy jawab dapatttt. 'Eh mahal jugak tiket bola ni ek?' Tetiba ade suara2 jawab..'eleh tu seat atas sekali...bola pon ko tak nampak. 'Abes tu kalo  front seat bape hengget??' 'Game ni front seat RM388-RM450' fuyyohhhh mahei nyeee. Kalo den tak koser la nak kuarkan 400hengget untuk tengok orang dok kejar bola semata...Baik beli henbeg..Seat atas pon atas la..yang penting free...kalo bayar sendrik terbang gak 100hengget kan. Sms bapaknye myra nak ke taknak, sebab ade kawan sy sanggup nak beli. Die tensen penat2 beratur sampai depan dah habis...Tapi tak reply pulak Pak Pais nih..jual kanggggg.




3 comments:

ashra said...

hehe.besnye dapat free..
hubby mmg peminat chelsea..suh gak die gi,die kata tak nak..nanti saya cane?..ecehhh..

Sima said...

wah wah wah... tak pernah lagi pegi tgk bola. hehe.... hubby pon tak minat in sport.

kalo pegi ce cite lak ye. camne la ropa keadaan stadium tu. hahaha...

shilafaizz said...

Kak ash,sy pon xminat bola tapi dh dpt free layankan aje..nak gak rase cmne keadaan stadium tu gamat ke x..hehe.kwn sy wife kepada national footballer die kate klu kt ats tu xde la bising sgt,boleh bwk myra yg bising belah bwh2.

Nik, hubby mu xminat sport ye?jrg dgr llki xminat bola..baekkk nnt ku hapdet cmne keadaan di sana (kalau pegi).huhuu