Monday, May 16, 2011

Weekend 3 of Us Only

Blog sudah sehat kembali...yeayyyy!!

Hari minggu tak kemane pon..sudahla panas kedegeng kan...cuma pergi ke Tesco beli groceries..Then hari ahad tuh teringin pulak nak ke Pasar Tani Shah Alam dan ke Home Deco Id di Stadium Shah Alam. Saje jer tengok2 ape menarik, rumah kami dah siap renovate jadi tiada ape nak disurvey lagi...Saye nak cari Wall Panel sebenarnye tapi takde yang menarik pulak..So cuci2 mata saja...


-Di Tesco- Anak dara saye rambutnye dah bole disepit...lalalalalaa...~

Di Pasar Ahad Shah Alam. En Somi berbaju kuning menolak dak Myra...Baru 8 pagi sudah panassss deh.

Petang2 kami bawak dak Myra main kat playground..Die suka naik boyan...gelak2 naik boyan..Rumah dahla depan playgound sket hari lagi pantang bukak pagar mesti meluru ke taman permainan depan rumah...Syukur sangat2 dapat rumah depan payground macam ni sebab banyak space kereta nak parking sebenarnye..Kalau sedara-mara datang takdelah kene parking depan rumah orang kan...(which my hubby really hate it bila susah nak dapat parking ni). But we have to pay more..Kawasan2 hot depan tasik or depan playground macam ni the owner need to pay extra 5-10k! Harga yang perlu dibayar hanya untuk sedikit privacy.


Ehhhh suka la gambar ni! Coz saye nampak kuwusssss...ekekekeke helah gambar semata.



Halamaks perut mami monster muncitttt lah. Ini perut memang tak boleh den nak cover lagi...uhuk.

My HearT and SOul...



6 comments:

Wina Momma S and S said...

kalaulah playground depan rumah mcm nie, habislah mesti Kira mintak nak pegi tiap² hari :-)

tapi best kan? x payah pegi jauh²

shilafaizz said...

aah depan umah jer..jalan kaki 3,4 langkah jer sampai..
tapi siaplah wina jap lagi Myra pon macam Kira lah...ajak ke playground je nanti kot...

halimatun said...

habislah atun kalau umah depan playground...asyik nak kesitu je la jawabnya...

debab je dak myra ni..cubit pipi sket!!!

ashra said...

comelnya dieeeeeeee...suka eh naik buaian.
nasib baik dekat je playground dgn rumah kan..leh main hari2..hehe

monstorious wife said...

alooo...sweetnya Humayra pakai pink dengan sepit rambut kat tepi.... bestnya dpt anak girl...!

shilafaizz said...

kak ilot..ape lagi projek tahun 2012 la..baby girl plak..meh kita berpantang sama2 lagikkk..ekekeke

atun: satgi myra pandai jalan dah siapla kan..ptg2 je tunjuk playground.

kak ash: playground ni tepinye rumput2 luas mcm padang gak la selalu budak2 main layang2 kat sini..tapi nk gi playgroung tggu redup je la..sebab pokok2 tak rimbun lagi..panasss.

Monday, May 16, 2011

Weekend 3 of Us Only

Blog sudah sehat kembali...yeayyyy!!

Hari minggu tak kemane pon..sudahla panas kedegeng kan...cuma pergi ke Tesco beli groceries..Then hari ahad tuh teringin pulak nak ke Pasar Tani Shah Alam dan ke Home Deco Id di Stadium Shah Alam. Saje jer tengok2 ape menarik, rumah kami dah siap renovate jadi tiada ape nak disurvey lagi...Saye nak cari Wall Panel sebenarnye tapi takde yang menarik pulak..So cuci2 mata saja...


-Di Tesco- Anak dara saye rambutnye dah bole disepit...lalalalalaa...~

Di Pasar Ahad Shah Alam. En Somi berbaju kuning menolak dak Myra...Baru 8 pagi sudah panassss deh.

Petang2 kami bawak dak Myra main kat playground..Die suka naik boyan...gelak2 naik boyan..Rumah dahla depan playgound sket hari lagi pantang bukak pagar mesti meluru ke taman permainan depan rumah...Syukur sangat2 dapat rumah depan payground macam ni sebab banyak space kereta nak parking sebenarnye..Kalau sedara-mara datang takdelah kene parking depan rumah orang kan...(which my hubby really hate it bila susah nak dapat parking ni). But we have to pay more..Kawasan2 hot depan tasik or depan playground macam ni the owner need to pay extra 5-10k! Harga yang perlu dibayar hanya untuk sedikit privacy.


Ehhhh suka la gambar ni! Coz saye nampak kuwusssss...ekekekeke helah gambar semata.



Halamaks perut mami monster muncitttt lah. Ini perut memang tak boleh den nak cover lagi...uhuk.

My HearT and SOul...



6 comments:

Wina Momma S and S said...

kalaulah playground depan rumah mcm nie, habislah mesti Kira mintak nak pegi tiap² hari :-)

tapi best kan? x payah pegi jauh²

shilafaizz said...

aah depan umah jer..jalan kaki 3,4 langkah jer sampai..
tapi siaplah wina jap lagi Myra pon macam Kira lah...ajak ke playground je nanti kot...

halimatun said...

habislah atun kalau umah depan playground...asyik nak kesitu je la jawabnya...

debab je dak myra ni..cubit pipi sket!!!

ashra said...

comelnya dieeeeeeee...suka eh naik buaian.
nasib baik dekat je playground dgn rumah kan..leh main hari2..hehe

monstorious wife said...

alooo...sweetnya Humayra pakai pink dengan sepit rambut kat tepi.... bestnya dpt anak girl...!

shilafaizz said...

kak ilot..ape lagi projek tahun 2012 la..baby girl plak..meh kita berpantang sama2 lagikkk..ekekeke

atun: satgi myra pandai jalan dah siapla kan..ptg2 je tunjuk playground.

kak ash: playground ni tepinye rumput2 luas mcm padang gak la selalu budak2 main layang2 kat sini..tapi nk gi playgroung tggu redup je la..sebab pokok2 tak rimbun lagi..panasss.