Friday, May 6, 2011

Updates on Mom & Baby Expo 2011



Yuhuuuu....Daku dah kembali dari Mid Valley...Segera hapdet ke belog tau untuk readers2 tersayanggggg...heheheh

Sampai MV dalam kul 12lebih gitu orang tak ramai sangat lagi...banyak jugak booth, overall not bad juga Mom & Baby Expo kali nie...Ni hasil tangkapan hambe hari ini...


Tommee Tippee feeding bottle, Tommee Tippee variflow teats, beberapa 6 helai baju Myra (again..and again!), feeding set, Scott's Emulsion and Multivitamin, Pacifier MAM Orthodentic Perfect (dah jumpa yang lagi best dari brand NUK).

I gives 2 thumbs up kat TT feeding bottle and teats sebab murahhhhh sangatttt! I loike 1000x! rase nak borong 2,3 kotak tapi pokai lak nanti kan....
Semua yang nak dicari dapat kecuali 1st Step Baby Walker brand Vrtech tu takde...yang ade Fisher Price punye kene tanye En Faizz dulu lah...ok ke tak..petang nanti balik keje pergi lagiii...heheh

Kita layan gambar2 tak berkualiti yang sempat di snap ini...


Puan Wina Pasti suke booth nie...Cute sangat rompers dan jumpers di sini...Suka rompers yang ade tulisan ' If You Think I Am Cute You Should See My Mommy " Cutie pie!


Fisher Price Booth...Fisher Price ni kat mane2 pon susahhh sangat nak buat sale banyak2...tapi kat Expo nie not bad sales die..Sy suka toys Fisher Price...Bukan sekadar mainan tau.,..


Booth Tommee Tippee...Sale! Sale!



Modern Mum Booth...Buy 1 Free 1, 3 Pieces RM90...Murah! Sebab baju2 maternity ModernMum ni boleh tahan hargenye so 3pcs rm90 tu murah for me..Kalau preggy dah lame ku rembat.

Other booths banyak lagi penuh la Exhibition Centre kat atas tu...Ade stroller, car seat (imported and local), baju2, makanan2 baby, breastfeeding accessories, nursing attire, toys, learning set, macam2 lagi...Dan banyak juga brand2 yang kurang familiar sebab these are brand baru dari overseas yang baru nak market di sini...BP Medela FS RM1888, Medela PISA RM15++...Murah! compared to original price...

Ok lah sekian updates from me...Selamat Ber-Shopping kawan2...



8 comments:

ashra said...

wahh..sakan shopping ye..
=) anak da dua thn ni,tatau nak beli apa da..kena tggu ada baby lagi la gtu saya ni.hehe

shilafaizz said...

Ni pon sebenarnye tak banyak benda nak di beli..heheh..Tu yg beli baju die lagi tu..
Yg penting nak cari botol susu die.
betul lah kalau baby banyak jer nak beli..hihi

nik_ceema said...

shila... nik nak pegi serbu ne... hahaha

shilafaizz said...

cepat nik...sebelom kehabisannnn! hihii

Wina Momma S and S said...

yeayyy!!

mmg akan ku rembat romper itu heheheee kalau masih ade la besok

thx shila :-)

shilafaizz said...

ade 2,3 booth yg jual the same rompers wina..insyaallah ade lagi..tapi memang cute semuanye! heheh

ramizah said...

wah..bestnya...niat tak kesampaian juga..hukhukhuk...tunggu next expo kalau ada...wahh..tensen sebab husband takde..kalau x, boleh ajak dia hari ni... :P

shilafaizz said...

hubby sy kate setahun ade 2kali..maybe ade lg on december nnt...hehe

Friday, May 6, 2011

Updates on Mom & Baby Expo 2011



Yuhuuuu....Daku dah kembali dari Mid Valley...Segera hapdet ke belog tau untuk readers2 tersayanggggg...heheheh

Sampai MV dalam kul 12lebih gitu orang tak ramai sangat lagi...banyak jugak booth, overall not bad juga Mom & Baby Expo kali nie...Ni hasil tangkapan hambe hari ini...


Tommee Tippee feeding bottle, Tommee Tippee variflow teats, beberapa 6 helai baju Myra (again..and again!), feeding set, Scott's Emulsion and Multivitamin, Pacifier MAM Orthodentic Perfect (dah jumpa yang lagi best dari brand NUK).

I gives 2 thumbs up kat TT feeding bottle and teats sebab murahhhhh sangatttt! I loike 1000x! rase nak borong 2,3 kotak tapi pokai lak nanti kan....
Semua yang nak dicari dapat kecuali 1st Step Baby Walker brand Vrtech tu takde...yang ade Fisher Price punye kene tanye En Faizz dulu lah...ok ke tak..petang nanti balik keje pergi lagiii...heheh

Kita layan gambar2 tak berkualiti yang sempat di snap ini...


Puan Wina Pasti suke booth nie...Cute sangat rompers dan jumpers di sini...Suka rompers yang ade tulisan ' If You Think I Am Cute You Should See My Mommy " Cutie pie!


Fisher Price Booth...Fisher Price ni kat mane2 pon susahhh sangat nak buat sale banyak2...tapi kat Expo nie not bad sales die..Sy suka toys Fisher Price...Bukan sekadar mainan tau.,..


Booth Tommee Tippee...Sale! Sale!



Modern Mum Booth...Buy 1 Free 1, 3 Pieces RM90...Murah! Sebab baju2 maternity ModernMum ni boleh tahan hargenye so 3pcs rm90 tu murah for me..Kalau preggy dah lame ku rembat.

Other booths banyak lagi penuh la Exhibition Centre kat atas tu...Ade stroller, car seat (imported and local), baju2, makanan2 baby, breastfeeding accessories, nursing attire, toys, learning set, macam2 lagi...Dan banyak juga brand2 yang kurang familiar sebab these are brand baru dari overseas yang baru nak market di sini...BP Medela FS RM1888, Medela PISA RM15++...Murah! compared to original price...

Ok lah sekian updates from me...Selamat Ber-Shopping kawan2...



8 comments:

ashra said...

wahh..sakan shopping ye..
=) anak da dua thn ni,tatau nak beli apa da..kena tggu ada baby lagi la gtu saya ni.hehe

shilafaizz said...

Ni pon sebenarnye tak banyak benda nak di beli..heheh..Tu yg beli baju die lagi tu..
Yg penting nak cari botol susu die.
betul lah kalau baby banyak jer nak beli..hihi

nik_ceema said...

shila... nik nak pegi serbu ne... hahaha

shilafaizz said...

cepat nik...sebelom kehabisannnn! hihii

Wina Momma S and S said...

yeayyy!!

mmg akan ku rembat romper itu heheheee kalau masih ade la besok

thx shila :-)

shilafaizz said...

ade 2,3 booth yg jual the same rompers wina..insyaallah ade lagi..tapi memang cute semuanye! heheh

ramizah said...

wah..bestnya...niat tak kesampaian juga..hukhukhuk...tunggu next expo kalau ada...wahh..tensen sebab husband takde..kalau x, boleh ajak dia hari ni... :P

shilafaizz said...

hubby sy kate setahun ade 2kali..maybe ade lg on december nnt...hehe