Friday, May 6, 2011

Mom & Baby Expo 2011 (6-8th May 2011)


credit to Google.

Event hari ini saye akan ke Midvalley Exhibition Centre lunch time nanti sempena Moms & Baby Expo...walaupon Myra tak bape nak baby dah tapi nak pegi gak nak cari 1st Step Baby Walker like this...

Myra kan kaedahnya dah belajar memapah dan berdiri...So nak cari benda nie supaya leh bantu die berdiri daripada die memapah kat tepi2 katil dan kerusi tu...kang kene tepi katil benjol lak kepala...

Dan nak cari feeding bottle Tommee Tippee die...nak kene ganti yang besar dan panjang nampaknye...sekarang tiap nursing 5oz sikit hari lagi tak cukup dah..biasenye kat baby fair dapat la RM 40++ twin pack compared kalau tak sale RM 68 camtu twin pack...

After lunch time nanti sy akan jadi reporter k...So sesape yang nak pegi tunggu my updates sekali ngan gambar2 ape yang dijual di sane, best ke tak...So korang bleh la decide nak beli ape esok atau Ahad nanti k...Dadaa!



6 comments:

ramizah said...

urghh...mesti jem kalau pergi lunch time nanti...saya kat amcorp je ni..dah la hari ni gaji...wahhh...kena tahan nafsu gak ni...hihi...nanti report je..apa je yg menarik kat situ? toys murah2 ke?

MommyAqil said...

hihihi..nanti update ye..bleh cuci mata dulu..hihihi..Happy Shopping SHila...

shilafaizz said...

ramizah, ofis shila kat dataran maybank..kami selalu naik free shuttle jer ke mid...heheh..
selalunye tak jammed la ofis hour tapi esok ,ahad sure jammed kene pegi pagi2 tau klu tak nan ado parking...rs mcm nk gi skrg jer! hihi..mainan biasenye murah sket la..

aida: baikkkk akan ku update yer..

Wina Momma S and S said...

ha..nti jgn lupa udate ye :-)

shilafaizz said...

heheh okeh wina sayammm...:)

flymummyizz said...

akak beli dah benda tolak2 tu..bg ameenah berexercise.. tp.. abang die lak yg main tolak2.. ahahahha

Friday, May 6, 2011

Mom & Baby Expo 2011 (6-8th May 2011)


credit to Google.

Event hari ini saye akan ke Midvalley Exhibition Centre lunch time nanti sempena Moms & Baby Expo...walaupon Myra tak bape nak baby dah tapi nak pegi gak nak cari 1st Step Baby Walker like this...

Myra kan kaedahnya dah belajar memapah dan berdiri...So nak cari benda nie supaya leh bantu die berdiri daripada die memapah kat tepi2 katil dan kerusi tu...kang kene tepi katil benjol lak kepala...

Dan nak cari feeding bottle Tommee Tippee die...nak kene ganti yang besar dan panjang nampaknye...sekarang tiap nursing 5oz sikit hari lagi tak cukup dah..biasenye kat baby fair dapat la RM 40++ twin pack compared kalau tak sale RM 68 camtu twin pack...

After lunch time nanti sy akan jadi reporter k...So sesape yang nak pegi tunggu my updates sekali ngan gambar2 ape yang dijual di sane, best ke tak...So korang bleh la decide nak beli ape esok atau Ahad nanti k...Dadaa!



6 comments:

ramizah said...

urghh...mesti jem kalau pergi lunch time nanti...saya kat amcorp je ni..dah la hari ni gaji...wahhh...kena tahan nafsu gak ni...hihi...nanti report je..apa je yg menarik kat situ? toys murah2 ke?

MommyAqil said...

hihihi..nanti update ye..bleh cuci mata dulu..hihihi..Happy Shopping SHila...

shilafaizz said...

ramizah, ofis shila kat dataran maybank..kami selalu naik free shuttle jer ke mid...heheh..
selalunye tak jammed la ofis hour tapi esok ,ahad sure jammed kene pegi pagi2 tau klu tak nan ado parking...rs mcm nk gi skrg jer! hihi..mainan biasenye murah sket la..

aida: baikkkk akan ku update yer..

Wina Momma S and S said...

ha..nti jgn lupa udate ye :-)

shilafaizz said...

heheh okeh wina sayammm...:)

flymummyizz said...

akak beli dah benda tolak2 tu..bg ameenah berexercise.. tp.. abang die lak yg main tolak2.. ahahahha