Monday, June 20, 2011

Happy Father's Day Ayah Myra..

Semalam ( Ahad ke-3 Bulan Jun) adalah Hari Bapa....tapi kami tak berkesempatan nak sambut sebab ulang alik ke Hospital Melaka jer...Alhamdulillah, semalam ayah mertua sudah boleh discharge hospital dan balik ke rumah..Barangkali inilah hadiah Hari Bapa terbaik sepanjang hidup ayah.

A week before sy memang dah plan nak celebrate, nak masak2 spesel buat incik suami tetapi last week kan macam2 dugaan datang..jadi hasrat dihati terpaksa ditunda lain kali. Tapi kami redha ape pun yang berlaku yang penting FIL dah boleh keluar hospital.

Ditujukan khas buat suami terchenta dan ayah Myra...Happy 1st Father's Day !!...Terima kasih yang tak terhingga sebab rajin tolong di rumah, thank you sebab serntiasa bersama2 sayang dikala detik kelahiran Myra, bersama2 membesarkan Myra diwaktu sehat dan sakit, tak kisah nak basuh berak Myra, mandikan dan siapkan Myra pakai baju, bagi makan dan bagi Myra susu dikala mummy die sibuk di dapor atau tak sehat..(Dimana semua tu adalah pengalaman pertama dan tak pernah buat sebelum ni)..Terima kasih jugak sebab rajin basuh pinggan, lipat baju dan cuci toilet (eh ni kene masuk lam list Happy Husband's Day kottt..heeee)

Selamat menjamu piccas berikut sampai muntah ijo...Heeehuuu.








 

 
Eh udah2 ler tu maleh dah nak klik-klik upload gambo....Babai!




4 comments:

Shween said...

the best men uve got! alhamdulilah

shilafaizz said...

alhamdulillah...not searching the perfect one sebab sy pon tak perfect..ape adenye dia dah cukup perfect bagi sy...ececehhh

ashra said...

happy father's day!..
bam bam nye myra. =p kiut.

moga FIL shila cepat sembuh ye.

btw,nak resepi laksa johor ke?hehe.kalu rajin kita taip eh,pm awak kat RH ke...insyaallah bebila free k.sbb resepi tu dapat dari kawan,die tulis kat kertas.hehe

shilafaizz said...

aah kak ash, nak2..
sebab org johor kan so mesti resipi asli..bnyk dapat dari my resipi sy rase ade yg kurang jek...

myra tu memang bambam dari lahir smpi la nie..tapi sekarang dah lasak ade susut sikit...hihi

Monday, June 20, 2011

Happy Father's Day Ayah Myra..

Semalam ( Ahad ke-3 Bulan Jun) adalah Hari Bapa....tapi kami tak berkesempatan nak sambut sebab ulang alik ke Hospital Melaka jer...Alhamdulillah, semalam ayah mertua sudah boleh discharge hospital dan balik ke rumah..Barangkali inilah hadiah Hari Bapa terbaik sepanjang hidup ayah.

A week before sy memang dah plan nak celebrate, nak masak2 spesel buat incik suami tetapi last week kan macam2 dugaan datang..jadi hasrat dihati terpaksa ditunda lain kali. Tapi kami redha ape pun yang berlaku yang penting FIL dah boleh keluar hospital.

Ditujukan khas buat suami terchenta dan ayah Myra...Happy 1st Father's Day !!...Terima kasih yang tak terhingga sebab rajin tolong di rumah, thank you sebab serntiasa bersama2 sayang dikala detik kelahiran Myra, bersama2 membesarkan Myra diwaktu sehat dan sakit, tak kisah nak basuh berak Myra, mandikan dan siapkan Myra pakai baju, bagi makan dan bagi Myra susu dikala mummy die sibuk di dapor atau tak sehat..(Dimana semua tu adalah pengalaman pertama dan tak pernah buat sebelum ni)..Terima kasih jugak sebab rajin basuh pinggan, lipat baju dan cuci toilet (eh ni kene masuk lam list Happy Husband's Day kottt..heeee)

Selamat menjamu piccas berikut sampai muntah ijo...Heeehuuu.








 

 
Eh udah2 ler tu maleh dah nak klik-klik upload gambo....Babai!




4 comments:

Shween said...

the best men uve got! alhamdulilah

shilafaizz said...

alhamdulillah...not searching the perfect one sebab sy pon tak perfect..ape adenye dia dah cukup perfect bagi sy...ececehhh

ashra said...

happy father's day!..
bam bam nye myra. =p kiut.

moga FIL shila cepat sembuh ye.

btw,nak resepi laksa johor ke?hehe.kalu rajin kita taip eh,pm awak kat RH ke...insyaallah bebila free k.sbb resepi tu dapat dari kawan,die tulis kat kertas.hehe

shilafaizz said...

aah kak ash, nak2..
sebab org johor kan so mesti resipi asli..bnyk dapat dari my resipi sy rase ade yg kurang jek...

myra tu memang bambam dari lahir smpi la nie..tapi sekarang dah lasak ade susut sikit...hihi