Friday, August 26, 2011

Salam Aidilfitri Buat Semua

Hari nie sy last keje...opis pon masih ramai orang lagi..masing2 amik cuti lepas raya..kat sini kene ganti2..kalau nak amik cuti sebelum raya lepas public holiday raya 3 kene lah naik keje...So ramailah yang masih gigih ke opis sebab masing2 nak cuti lame kan termasuklah sy..huhuuu. Sy akan bercuti sampai 5 Sept...10hari gitu ai cuti...suke..suke...!

Insyaallah akan pulang ke kampung Pak Pais di Melaka hari Ahad ni sebab sabtu masih ade follow-up check up dak Myra di DEMC..Dr.Roliza nak check balik condition die sebelum balik raya...Then Raya ke-3 insyaallah sudah berada di Johor kampung halamanku terchenta ! Yeehuu. Owh sy sangat bersyukur ade kampong..sangat2 seronok sambut hari raya di kampung sy nih..Nanti sy citer kenapa. Pssttt...dear frens yg berada di Johor nanti, jemputlah ke rumah mak sy yer..leh kita gosips2.

Dikesempatan ini, ingin sy meminta maaf kepada rakan2 samada alam maya atau realiti kalau ada tersalah perbuatan, kata-kata atau tulisan yang menginggung perasaan kalian terutamanya di blog ini. Kami sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin...

Alololooo dak Myra baru seploh hari time ni uols. Mummy pon 'kembang' lagik..huhuu

Yeayyy Myra dah dapat duit raya...mekasehh Oja dan Izan. Sian korang dapat kawan kejam macam aku, duit untuk anak2 korang aku lom prepare lagik...naik keje nanti yehhh ^___^


3 comments:

Vna Sandhu said...

selamat hari raya shila & family, maaf zahir & batin :-)

mizah said...

bestkan raya kat kampung...heheh.mizah dah memang kawen dgn org sekampung dan skrg pun duduk kat kampung ni...seronok..hehehe..hati2 kat jalan nanti ye..semoga ceria selalu..maaf kalau ada tersalah kata sepanjang kita berkenalan...cehhh..heheh :)

ashra said...

Selamat Hari Raya buat shila sekelurga..
maaf zahir batin ye kalu ada salah silap

update cepat2 pas raya =p

Friday, August 26, 2011

Salam Aidilfitri Buat Semua

Hari nie sy last keje...opis pon masih ramai orang lagi..masing2 amik cuti lepas raya..kat sini kene ganti2..kalau nak amik cuti sebelum raya lepas public holiday raya 3 kene lah naik keje...So ramailah yang masih gigih ke opis sebab masing2 nak cuti lame kan termasuklah sy..huhuuu. Sy akan bercuti sampai 5 Sept...10hari gitu ai cuti...suke..suke...!

Insyaallah akan pulang ke kampung Pak Pais di Melaka hari Ahad ni sebab sabtu masih ade follow-up check up dak Myra di DEMC..Dr.Roliza nak check balik condition die sebelum balik raya...Then Raya ke-3 insyaallah sudah berada di Johor kampung halamanku terchenta ! Yeehuu. Owh sy sangat bersyukur ade kampong..sangat2 seronok sambut hari raya di kampung sy nih..Nanti sy citer kenapa. Pssttt...dear frens yg berada di Johor nanti, jemputlah ke rumah mak sy yer..leh kita gosips2.

Dikesempatan ini, ingin sy meminta maaf kepada rakan2 samada alam maya atau realiti kalau ada tersalah perbuatan, kata-kata atau tulisan yang menginggung perasaan kalian terutamanya di blog ini. Kami sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin...

Alololooo dak Myra baru seploh hari time ni uols. Mummy pon 'kembang' lagik..huhuu

Yeayyy Myra dah dapat duit raya...mekasehh Oja dan Izan. Sian korang dapat kawan kejam macam aku, duit untuk anak2 korang aku lom prepare lagik...naik keje nanti yehhh ^___^


3 comments:

Vna Sandhu said...

selamat hari raya shila & family, maaf zahir & batin :-)

mizah said...

bestkan raya kat kampung...heheh.mizah dah memang kawen dgn org sekampung dan skrg pun duduk kat kampung ni...seronok..hehehe..hati2 kat jalan nanti ye..semoga ceria selalu..maaf kalau ada tersalah kata sepanjang kita berkenalan...cehhh..heheh :)

ashra said...

Selamat Hari Raya buat shila sekelurga..
maaf zahir batin ye kalu ada salah silap

update cepat2 pas raya =p