Thursday, August 4, 2011

Perbualan Laki Bini Auwwww!

Semalam kan sesi berbalas emel ngan Pak Pais. Die pegi send emel pasal ade kes kat midvalley satu minah ni hampir2 jadi mangsa rogol dan bunuh. Pak Pais sajer hantar emel tu sebab die tau bini die nie dok sukaaaaa sangat bertapa kat midvalley kekdahnye. Ahh malas nak citer pasal kes tu yang den nak citer ialah pasai apa ktorg berbalas emel..gegegege. Sila jangan muntah ijo akan konversasi ini yer...



Syg: Elehhhh minah tu kan drive kete..syg kan naik shuttle bas. So xyah ler riso kan orang nak tipu2 tayar pancit kat parking...

B: saje jer send emel...mane ler tau insaf ke nak gi mid valley tuh. Menjawabbbbb je mami nih

Syg: Takde insaffff nyee... Mid valley tu kan tempat bermain2 mami, kak izan dan oja.kuikuikui

B: tempat bermain ke tempat habiskan duit???

Syg: (Trus tukar topik) Eh b....10 ogos kan kat Putrajaya ade jualan terus dari kilang baju2 branded. Mami nak pegiiiiiiii

B: Nak pegi naik ape?

Syg: Aisehh...naik kete la b bawak. Eleh mami pon dah tau dah pusing2 kat putrajaya tu kacang jer...dont underestimate me ok...Mami dah drive sampai Simpang Ampat lagi...

B: So pegi lah sendiri. Mayra cakap dengan ayah die nak tido. Tak suka sesak2 tempat orang ramai tu

Syg: Eleh Myra tuh nampak mami jer menggeletis nak ikot. takdenye die nak tidooo....

B: ade jer nak menjawab


Suka tauuuuu...Eh baru perasan den memang suka potpet potpet kat pak pais. sampaikan kalau citer2 kat die kan die suka buat2 hangguk2 kepala macam orang mengantuk tuh. Suka benor menaikkan darah amarah hambe ni...Mencik! Elehhhh kalau takde bini yang potpet2 rumah tak ceria kannnnn....hikhikhik





4 comments:

mrs zach said...

pak pais uols boleh kawan dgn laki iols esp part kalau org bual2 or cerita2..dia angguk2 kepala ala2 malas nk dengar. aiyooo..bikin panazz tauu

shilafaizz said...

hahah betol tuh. gerammmm je aih...syok2 potpet2 tengok die dah buat2 tutup mata tengah tido..lepuk kang!

ashra said...

hehe.cute je laki bini ni ye..

haha..samalah kita.tapi bukan mid valley la..saya ni piramid tu tempat main2 lagi lah time bujang2 sebelum kawin.da kawin pun duk ngulang kat piramid gakss..keke

btw,seramnye kisah peremouan tu.nauzubillah...

mizah said...

heheh...menjawab je ye..heheh.. isk, mizah buat2 tak nampak yg 10Ogos tu la ye...huhuhu...

Thursday, August 4, 2011

Perbualan Laki Bini Auwwww!

Semalam kan sesi berbalas emel ngan Pak Pais. Die pegi send emel pasal ade kes kat midvalley satu minah ni hampir2 jadi mangsa rogol dan bunuh. Pak Pais sajer hantar emel tu sebab die tau bini die nie dok sukaaaaa sangat bertapa kat midvalley kekdahnye. Ahh malas nak citer pasal kes tu yang den nak citer ialah pasai apa ktorg berbalas emel..gegegege. Sila jangan muntah ijo akan konversasi ini yer...



Syg: Elehhhh minah tu kan drive kete..syg kan naik shuttle bas. So xyah ler riso kan orang nak tipu2 tayar pancit kat parking...

B: saje jer send emel...mane ler tau insaf ke nak gi mid valley tuh. Menjawabbbbb je mami nih

Syg: Takde insaffff nyee... Mid valley tu kan tempat bermain2 mami, kak izan dan oja.kuikuikui

B: tempat bermain ke tempat habiskan duit???

Syg: (Trus tukar topik) Eh b....10 ogos kan kat Putrajaya ade jualan terus dari kilang baju2 branded. Mami nak pegiiiiiiii

B: Nak pegi naik ape?

Syg: Aisehh...naik kete la b bawak. Eleh mami pon dah tau dah pusing2 kat putrajaya tu kacang jer...dont underestimate me ok...Mami dah drive sampai Simpang Ampat lagi...

B: So pegi lah sendiri. Mayra cakap dengan ayah die nak tido. Tak suka sesak2 tempat orang ramai tu

Syg: Eleh Myra tuh nampak mami jer menggeletis nak ikot. takdenye die nak tidooo....

B: ade jer nak menjawab


Suka tauuuuu...Eh baru perasan den memang suka potpet potpet kat pak pais. sampaikan kalau citer2 kat die kan die suka buat2 hangguk2 kepala macam orang mengantuk tuh. Suka benor menaikkan darah amarah hambe ni...Mencik! Elehhhh kalau takde bini yang potpet2 rumah tak ceria kannnnn....hikhikhik





4 comments:

mrs zach said...

pak pais uols boleh kawan dgn laki iols esp part kalau org bual2 or cerita2..dia angguk2 kepala ala2 malas nk dengar. aiyooo..bikin panazz tauu

shilafaizz said...

hahah betol tuh. gerammmm je aih...syok2 potpet2 tengok die dah buat2 tutup mata tengah tido..lepuk kang!

ashra said...

hehe.cute je laki bini ni ye..

haha..samalah kita.tapi bukan mid valley la..saya ni piramid tu tempat main2 lagi lah time bujang2 sebelum kawin.da kawin pun duk ngulang kat piramid gakss..keke

btw,seramnye kisah peremouan tu.nauzubillah...

mizah said...

heheh...menjawab je ye..heheh.. isk, mizah buat2 tak nampak yg 10Ogos tu la ye...huhuhu...