Saturday, August 6, 2011

It's My Birthday...It's My Birthday

Hehehe sape yg nyanyi tu ek.Lupa penyanyi die..Mizz Nina feat Colbie ek? Untuk makluman today borthday ai yg ke 16tahun !!! Gegege...Growing old is mandatory, Growing up is optional kann...

Semoga dengan pertambahan usia nie saya semakin matang membuat keputusan, semoga dilimpah rezeki, diberi kesihatan yg baik dan dipanjangkan umur olehNya. Semoga setiap urusan sy dipermudahkan...Amiinn..

Kami tak decide nk celebrate2 di luar..sebabnye seperti biase sy akan gunakan skill memasak sy untuk makan dirumah saje..dahla weekdays xdapat masak2 sgt so it's the time la kan.hehehe cadangnye nk buat pizza !!

Ok ler babai ai nak pi uli doh plak yer. See Ya!

5 comments:

ashra said...

fewitt..16tahun tu.eceh ceh..hehe

happy birthday,shila.moga pjg umur,murah rezkinya dan bahagia kekal bsama keluarga tchentaa.

masak sdp2 eh.hehe.

stj said...

happy birthday shila,26years old yoo..

Lady of Leisure said...

yeayy happy birthday!! wah bagus ambik berkat birthday d bulan ramadhan ni kan.. moga shila sentiasa dirahmati Allah.. :)

shilafaizz said...

Kak ash: perasan mude! Woohooo...Amiinn..thanx ats duanye...moga bahgia selalu..dan cekal hadapi apa jua rintangan dan dugaan..
Dh masak, pizza in the houz...hehe

Stj: thanx ya! ;)

Lady: alhamdulillah...kebetulan jatuh di bulan ramadhan..hihi.

Vna Sandhu said...

happy belated birthday dear!

Saturday, August 6, 2011

It's My Birthday...It's My Birthday

Hehehe sape yg nyanyi tu ek.Lupa penyanyi die..Mizz Nina feat Colbie ek? Untuk makluman today borthday ai yg ke 16tahun !!! Gegege...Growing old is mandatory, Growing up is optional kann...

Semoga dengan pertambahan usia nie saya semakin matang membuat keputusan, semoga dilimpah rezeki, diberi kesihatan yg baik dan dipanjangkan umur olehNya. Semoga setiap urusan sy dipermudahkan...Amiinn..

Kami tak decide nk celebrate2 di luar..sebabnye seperti biase sy akan gunakan skill memasak sy untuk makan dirumah saje..dahla weekdays xdapat masak2 sgt so it's the time la kan.hehehe cadangnye nk buat pizza !!

Ok ler babai ai nak pi uli doh plak yer. See Ya!

5 comments:

ashra said...

fewitt..16tahun tu.eceh ceh..hehe

happy birthday,shila.moga pjg umur,murah rezkinya dan bahagia kekal bsama keluarga tchentaa.

masak sdp2 eh.hehe.

stj said...

happy birthday shila,26years old yoo..

Lady of Leisure said...

yeayy happy birthday!! wah bagus ambik berkat birthday d bulan ramadhan ni kan.. moga shila sentiasa dirahmati Allah.. :)

shilafaizz said...

Kak ash: perasan mude! Woohooo...Amiinn..thanx ats duanye...moga bahgia selalu..dan cekal hadapi apa jua rintangan dan dugaan..
Dh masak, pizza in the houz...hehe

Stj: thanx ya! ;)

Lady: alhamdulillah...kebetulan jatuh di bulan ramadhan..hihi.

Vna Sandhu said...

happy belated birthday dear!