Wednesday, April 20, 2011

Myra Pegi Birthday Party Kawan

This is few piccas Myra ketika kami pergi ke birthday party kawan Myra, Arraz Rizqy pada hari ahad lepas..si Arraz adalah anak kepada National Footballer dan Pemain Bolasepak Selangor. Daddy die namanye Razman Roslan, defender dan midfielder kepada pasukan sepakbola...kenal tak? tak laah sefemes Safee Sali tapi selalu jer muncul kat tv...Ni haa...

Yang ke-2 dari kiri tu lah daddy arraz..Eh sy kawan ngan retis gak tau...miahahahah

Sebenornye saye tak rapat gak ngan Man, tapi wife die adalah skulmate saye...Puan Ozy..kami sekelas mase di sekolah menengah dulu...Ozy ni dulu terejal, suka tido lam kelas, suka lawan cikgu tau..Tapi she was totally changed bila dah berkahwin dan punye anak, daripada rambut kaler2 dulu sekarang dah bertudung..daripada huhahuha dulu kini sangat arif tentang penjagaan baby..Sungguh tak sangka Ozy akan berkahwin awal dan matured begini sebab dulu memang die lain sangat! Baik dari segi dress up mahukan tingkah laku...

Dat is Ozy yang bertudung putih with Arraz and her sisters...
Orang jemput datang kul 3 kami datang nak dekat kul 5...hukhuk. Kemain suka hati lagi kan...Ni picca anak dara saya...Ramai cakap die tak macam 7bulan macam dah setahun jek...
Kemain lagi die melaram kan...Mummy punya keje laa...anak gegurl katekan...

Myra si Pipi Labuuhhhh...Yer dia macam iguana kejap putih kejap gelap...weehuuu

Anak Dara Mummy...

Mummy nak interframe gakk ler...sipi pon jadikk..ekekeke




2 comments:

MommyAqil said...

muka myra mcm muka Mummy la...comell plus bam bam...

shilafaizz said...

aik macam mummy lak ke..ramai cakap macam ayah die..shila rase mase baby memang copycat ayah die tapi makin besar dah berubah sket..hihi

Wednesday, April 20, 2011

Myra Pegi Birthday Party Kawan

This is few piccas Myra ketika kami pergi ke birthday party kawan Myra, Arraz Rizqy pada hari ahad lepas..si Arraz adalah anak kepada National Footballer dan Pemain Bolasepak Selangor. Daddy die namanye Razman Roslan, defender dan midfielder kepada pasukan sepakbola...kenal tak? tak laah sefemes Safee Sali tapi selalu jer muncul kat tv...Ni haa...

Yang ke-2 dari kiri tu lah daddy arraz..Eh sy kawan ngan retis gak tau...miahahahah

Sebenornye saye tak rapat gak ngan Man, tapi wife die adalah skulmate saye...Puan Ozy..kami sekelas mase di sekolah menengah dulu...Ozy ni dulu terejal, suka tido lam kelas, suka lawan cikgu tau..Tapi she was totally changed bila dah berkahwin dan punye anak, daripada rambut kaler2 dulu sekarang dah bertudung..daripada huhahuha dulu kini sangat arif tentang penjagaan baby..Sungguh tak sangka Ozy akan berkahwin awal dan matured begini sebab dulu memang die lain sangat! Baik dari segi dress up mahukan tingkah laku...

Dat is Ozy yang bertudung putih with Arraz and her sisters...
Orang jemput datang kul 3 kami datang nak dekat kul 5...hukhuk. Kemain suka hati lagi kan...Ni picca anak dara saya...Ramai cakap die tak macam 7bulan macam dah setahun jek...
Kemain lagi die melaram kan...Mummy punya keje laa...anak gegurl katekan...

Myra si Pipi Labuuhhhh...Yer dia macam iguana kejap putih kejap gelap...weehuuu

Anak Dara Mummy...

Mummy nak interframe gakk ler...sipi pon jadikk..ekekeke




2 comments:

MommyAqil said...

muka myra mcm muka Mummy la...comell plus bam bam...

shilafaizz said...

aik macam mummy lak ke..ramai cakap macam ayah die..shila rase mase baby memang copycat ayah die tapi makin besar dah berubah sket..hihi