Sunday, April 10, 2011

Myra First Sit On Her Own & Start Crawling

Sila nikmati gambar di atas sampai meleleh air liur.
Alhamdulillah, di usia anakanda 7bulan sudah banyak yang anakanda ku pelajari...Sebenarnya gambar ini membuatkan mak Myra ni bergenang air mata di dalam Isetan, The Gardens. Hah hamek ko laki jaga anak, ko pegi sopping kat The Gardens! Huuuu TERHARU, terhari, okeh! Daku tak tau nak cakap ape bila incik somi tag gambar ni dalam fesbuk and i can only saw the picca thru BB. Rase nak balik gak time tuh gomol2 Myra bambam sungguh tak sangka okeh. Sebabnyee...kami tunggu2 Myra merangkak, tepat2 die 7bulan die merangkak suda...tak expect sungguh dia akan pandai duduk di bulan yang sama. 
Gaknye satgi Myra mulakan langkah pertama berjalan ade yang aku meraung kat opis (kalau bapak die tag gamba lagi kaedahnya bapak dia orang pertama yang witnessed that moment).

Tu salah satu sebab gak, tak puas hati okeh bapak die orang pertama yang nampak. Sape suruh ko gi jenjalan lagik. Mak Myra gi jenjalan atas izin bapak Myra tau nak temankan mak buyong Kak Izan cari barang baby tah ape lagi yg tak cukup tuh. Incik somi ade hantar BBM ghopenye tapi kerana BB ku bisu so lambat baca BBM sudahnya dapat tau di fesbuk. Pehtu kawan aku awal2 dah komen gamba yg die tag. Keji tauuuu! mak Myra lambat tengok. Eeee harus pastikan Myra pandai melangkah karang haku yg tag gamba kat ayah die. Miahahhahahahah



NOTAKAKIKU: Abaikan yang bersangkut2 kat kerusi dining tuh. Tu keje laki gue...angkat baju letak sinun. Eh Myra nih kulit die macam iguana, kejap cerah (bukan putih okeh) kejap gelap. Tengok tuh muka cerah tangan kaki golap macam bapak die. ehh!


2 comments:

monstorious wife said...

ala-ala Pahat jugak mcm sesumpah kejap putih kejap itam.. akak redha je dah apak dia golap.

shilafaizz said...

hahah...tu lah kelako plak nengok.xpe, yg penting sihat walafiat hendaknye kan..

Sunday, April 10, 2011

Myra First Sit On Her Own & Start Crawling

Sila nikmati gambar di atas sampai meleleh air liur.
Alhamdulillah, di usia anakanda 7bulan sudah banyak yang anakanda ku pelajari...Sebenarnya gambar ini membuatkan mak Myra ni bergenang air mata di dalam Isetan, The Gardens. Hah hamek ko laki jaga anak, ko pegi sopping kat The Gardens! Huuuu TERHARU, terhari, okeh! Daku tak tau nak cakap ape bila incik somi tag gambar ni dalam fesbuk and i can only saw the picca thru BB. Rase nak balik gak time tuh gomol2 Myra bambam sungguh tak sangka okeh. Sebabnyee...kami tunggu2 Myra merangkak, tepat2 die 7bulan die merangkak suda...tak expect sungguh dia akan pandai duduk di bulan yang sama. 
Gaknye satgi Myra mulakan langkah pertama berjalan ade yang aku meraung kat opis (kalau bapak die tag gamba lagi kaedahnya bapak dia orang pertama yang witnessed that moment).

Tu salah satu sebab gak, tak puas hati okeh bapak die orang pertama yang nampak. Sape suruh ko gi jenjalan lagik. Mak Myra gi jenjalan atas izin bapak Myra tau nak temankan mak buyong Kak Izan cari barang baby tah ape lagi yg tak cukup tuh. Incik somi ade hantar BBM ghopenye tapi kerana BB ku bisu so lambat baca BBM sudahnya dapat tau di fesbuk. Pehtu kawan aku awal2 dah komen gamba yg die tag. Keji tauuuu! mak Myra lambat tengok. Eeee harus pastikan Myra pandai melangkah karang haku yg tag gamba kat ayah die. Miahahhahahahah



NOTAKAKIKU: Abaikan yang bersangkut2 kat kerusi dining tuh. Tu keje laki gue...angkat baju letak sinun. Eh Myra nih kulit die macam iguana, kejap cerah (bukan putih okeh) kejap gelap. Tengok tuh muka cerah tangan kaki golap macam bapak die. ehh!


2 comments:

monstorious wife said...

ala-ala Pahat jugak mcm sesumpah kejap putih kejap itam.. akak redha je dah apak dia golap.

shilafaizz said...

hahah...tu lah kelako plak nengok.xpe, yg penting sihat walafiat hendaknye kan..