Tuesday, March 15, 2011

Myra Sorok Bawah Katil...

Okeh adik-adik..kakak-kakak..uols entry nie nak tunjuk aksi anak dara ai nih...Sejak dah pandai nak merangkak die la tukang tolong mop rumah...Baagusss2..Yer merata2 die jelajah kalau ko letak die kat living hall satgi ko toleh die dah bawah kerusi dining table..kalau ko letak dalam bilik satgi ko tengok balik die dah bawah katil...yer die merangkak bukan ke depan tapi ke belakang..akak pon tak paham camne kekdahnye..orang suruh tekan D die pegi tekan Reverse...

Tengok....
Tengok....
Tengok lagi....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Haa tengok! zoommm sket...berjujuran air mate dah sebab tak boleh keluar dari bawah katil tuh...sebab die dah boring kat bawah tu lelame uols..Sape suruh hang main bawah tuh...kan tak bole keluar...Ini bilik omak den stay kalau datang umah den..bilik ni depan dapor so kalau maknye masak, anaknye di kurung letak ler dalam bilik nih...hehehe. Dannn..bile anak dara nih nampak mummy die hulur tangan nak amik, terus ler senyum macam nenek2 takde gigi...Macam nie...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Haa terus meggelitis kaki die bile tengok mummy tepuk2 tangan nak amik...comeyyy kaaans (ko ado puji anak sendiri?) Eii getis betul Myra ni tau...tak bole mummy nak duduk goyang kaki, ade jer die nak 'panggil' suh main same-same...



4 comments:

Sima said...

Shila.. kecik comel molek je nik tgk anak shila nih. bila masa lak bole jadik obes?? heheh masih berlegar pasal org yg suka ckp obes :P

comellll... gediks gituu. hehe...

shilafaizz said...

tu ler tak sampai pon 8kilo lagik nik..badan die sedap2 gitu jer gaknye org tengok pipi die yg labuh tuh..ala pedulikan cakap org! shila suka tengok die bambam..klu kurus mcm risau lak den..kan nik kan..maklumla anak2 dara kita ni sedap2 badannye..heheh

monstorious wife said...

Shomell nya humairah ketawa!

BTW, kwn Ipah kannn?? Pengsan jap.. Cemana boleh jumpa blog akak nih?? Matila kan banyak ngumpat Ipah di situ.

Anyway, Kalau humairah tu di kira obese, Pahat yang 5 bulan tuh 8.2kg ntah hape pulak.. Biarla tembam-tembam, kan chomel..

Diorg jeles anak dia kurus mcm Beena...Matila Beena anak sedara akak.

shilafaizz said...

Hahahha kelakar la kak ilot nih.erkk...epa yg gtau blog akak tuh.huhu dh tentunye die ade bace..tp die ckp kelakar.so die xmrh la akk kutuk die..heheh

Yer la Myra xsmpi gi 8kilo.huh ado ku kesah..sy rase die belum capai tahap bambam yg wat sy geram lagikk mcm Pahat.tp baby kan memang comell klu bambam kan..kan?

Tuesday, March 15, 2011

Myra Sorok Bawah Katil...

Okeh adik-adik..kakak-kakak..uols entry nie nak tunjuk aksi anak dara ai nih...Sejak dah pandai nak merangkak die la tukang tolong mop rumah...Baagusss2..Yer merata2 die jelajah kalau ko letak die kat living hall satgi ko toleh die dah bawah kerusi dining table..kalau ko letak dalam bilik satgi ko tengok balik die dah bawah katil...yer die merangkak bukan ke depan tapi ke belakang..akak pon tak paham camne kekdahnye..orang suruh tekan D die pegi tekan Reverse...

Tengok....
Tengok....
Tengok lagi....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Haa tengok! zoommm sket...berjujuran air mate dah sebab tak boleh keluar dari bawah katil tuh...sebab die dah boring kat bawah tu lelame uols..Sape suruh hang main bawah tuh...kan tak bole keluar...Ini bilik omak den stay kalau datang umah den..bilik ni depan dapor so kalau maknye masak, anaknye di kurung letak ler dalam bilik nih...hehehe. Dannn..bile anak dara nih nampak mummy die hulur tangan nak amik, terus ler senyum macam nenek2 takde gigi...Macam nie...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Haa terus meggelitis kaki die bile tengok mummy tepuk2 tangan nak amik...comeyyy kaaans (ko ado puji anak sendiri?) Eii getis betul Myra ni tau...tak bole mummy nak duduk goyang kaki, ade jer die nak 'panggil' suh main same-same...



4 comments:

Sima said...

Shila.. kecik comel molek je nik tgk anak shila nih. bila masa lak bole jadik obes?? heheh masih berlegar pasal org yg suka ckp obes :P

comellll... gediks gituu. hehe...

shilafaizz said...

tu ler tak sampai pon 8kilo lagik nik..badan die sedap2 gitu jer gaknye org tengok pipi die yg labuh tuh..ala pedulikan cakap org! shila suka tengok die bambam..klu kurus mcm risau lak den..kan nik kan..maklumla anak2 dara kita ni sedap2 badannye..heheh

monstorious wife said...

Shomell nya humairah ketawa!

BTW, kwn Ipah kannn?? Pengsan jap.. Cemana boleh jumpa blog akak nih?? Matila kan banyak ngumpat Ipah di situ.

Anyway, Kalau humairah tu di kira obese, Pahat yang 5 bulan tuh 8.2kg ntah hape pulak.. Biarla tembam-tembam, kan chomel..

Diorg jeles anak dia kurus mcm Beena...Matila Beena anak sedara akak.

shilafaizz said...

Hahahha kelakar la kak ilot nih.erkk...epa yg gtau blog akak tuh.huhu dh tentunye die ade bace..tp die ckp kelakar.so die xmrh la akk kutuk die..heheh

Yer la Myra xsmpi gi 8kilo.huh ado ku kesah..sy rase die belum capai tahap bambam yg wat sy geram lagikk mcm Pahat.tp baby kan memang comell klu bambam kan..kan?