Friday, March 18, 2011

Babies Comels Gathering !!!

Sebenarnye saye sangat tak sabar nak membuat entry ini...Akan tetapi hanye berkesempatan di petang hari ni sebab meeting sepanjang pagi, settlekan keje di petang hari plus bos duduk sebelah meja..aisehhh...La nie pon nyorok2 je taip entry nih..

~ Iols Yg Comelotte, Myra BamBam, Nadaa, Ema EMot, Marwa ~

Okeh semalam, iols telah berkunjung ke rumah Aini Nurbaya...Saye sangaaaat10x happy kerana akhirnye berkesempatan bertemu Baya and the 2 girls yang comel2...Sejak Nadaa dilahirkan semalam lah saye baru berkesempatan bertemu Kak Nadaa yg rambut blonde nih. Selama nih hanye berinteraksi dan tengok gamba di belog dan fb saje. Okeh Nadaa sangat comels ok macam anak orang Iran, dengan rambut keriting dan perang. So kiuuttt!! Die suka sekali cium2 Myra, pegang tangan Myra...(Maybe sebab Myra ni besar so Nadaa thought dat Myra sebaya die kot. Nak ajak main...)  Tapi sy pulak takut nak bagi Myra dekat2 Kak Nadaa die ni bukan pe...sebab Myra ni dok perati je rambut Kak Nadaa yang ditiup2 angin tuh. Aduhh takutnye la haiii die tarik rambut anak orang sebab Myra ni suka tarik2 segale bende uols, so bile die nampak rambut Kak Nadaa yg panjang tuh macam nak terkam je dak Myra nih. Si Ema dah kene 'puk' sekali time tengah dukung Myra. Sorry ler Ema anak aku nih memang lasak, sebab ade sipi2 darah pahlawan katenye coz lahir di Hari Merdeka. Gitewww... But, Nadaa is so adorable, dengan semua orang pon nak.

Marwa pulak so gooood girl. Diam jer...peganglah sape2 pon, die ok jer. Tak nangis..tak merengek...Marwa cukup berbeza dengan kakaknye sebab rambutnye lebatttt, hitam pekat. Mate bolat! Marwa dan Myra sebaya cuma beza beberapa bulan jer...Saye sangat suka gathering ini...Semoga ade kesempatan lagi bermain-main dengan mereka...


Notakaki: Uols cuba tengok Myra dlm gamba tuh ape yg diperatikannye? Yer rambut Nadaa okeh ! Aishh jangan ler tarik rambut kakak tuh Myra, tau ler rambut kamu tu pendek ntahbilenakpanjang...



5 comments:

Shween said...

myra memang lah die suke rambut ke spek ke...hehehe cam die buat kat anty shween...tpi anty shween suke je...hehehehehe anty ema kene puk ye? hahahahahah padan muke anty ema!!!

stellarmegumi said...

Nadaa rambut Einstein :))

shilafaizz said...

sheen:hahahah anty ema mesti tobat dah xmo dukung myra kene 'puk' skali..fie cakap myra tough girl, ade ke patut gegurl mummy ni dikate tough...heheh

aifa:mlm tu ok sket tak mcm einstein pon..hihi.tp rambut nadaa santekk perang kale la...

cik sal said...

ema dh mcam mak org dah aku nengok...hehe...ema keja skali ngan ko ke shila?baya duk mana skang??

shilafaizz said...

aish...sentap je ema kalo dengar...hihi.xla sally, ema keje tempat lain..baya duk umah parents die.

Friday, March 18, 2011

Babies Comels Gathering !!!

Sebenarnye saye sangat tak sabar nak membuat entry ini...Akan tetapi hanye berkesempatan di petang hari ni sebab meeting sepanjang pagi, settlekan keje di petang hari plus bos duduk sebelah meja..aisehhh...La nie pon nyorok2 je taip entry nih..

~ Iols Yg Comelotte, Myra BamBam, Nadaa, Ema EMot, Marwa ~

Okeh semalam, iols telah berkunjung ke rumah Aini Nurbaya...Saye sangaaaat10x happy kerana akhirnye berkesempatan bertemu Baya and the 2 girls yang comel2...Sejak Nadaa dilahirkan semalam lah saye baru berkesempatan bertemu Kak Nadaa yg rambut blonde nih. Selama nih hanye berinteraksi dan tengok gamba di belog dan fb saje. Okeh Nadaa sangat comels ok macam anak orang Iran, dengan rambut keriting dan perang. So kiuuttt!! Die suka sekali cium2 Myra, pegang tangan Myra...(Maybe sebab Myra ni besar so Nadaa thought dat Myra sebaya die kot. Nak ajak main...)  Tapi sy pulak takut nak bagi Myra dekat2 Kak Nadaa die ni bukan pe...sebab Myra ni dok perati je rambut Kak Nadaa yang ditiup2 angin tuh. Aduhh takutnye la haiii die tarik rambut anak orang sebab Myra ni suka tarik2 segale bende uols, so bile die nampak rambut Kak Nadaa yg panjang tuh macam nak terkam je dak Myra nih. Si Ema dah kene 'puk' sekali time tengah dukung Myra. Sorry ler Ema anak aku nih memang lasak, sebab ade sipi2 darah pahlawan katenye coz lahir di Hari Merdeka. Gitewww... But, Nadaa is so adorable, dengan semua orang pon nak.

Marwa pulak so gooood girl. Diam jer...peganglah sape2 pon, die ok jer. Tak nangis..tak merengek...Marwa cukup berbeza dengan kakaknye sebab rambutnye lebatttt, hitam pekat. Mate bolat! Marwa dan Myra sebaya cuma beza beberapa bulan jer...Saye sangat suka gathering ini...Semoga ade kesempatan lagi bermain-main dengan mereka...


Notakaki: Uols cuba tengok Myra dlm gamba tuh ape yg diperatikannye? Yer rambut Nadaa okeh ! Aishh jangan ler tarik rambut kakak tuh Myra, tau ler rambut kamu tu pendek ntahbilenakpanjang...



5 comments:

Shween said...

myra memang lah die suke rambut ke spek ke...hehehe cam die buat kat anty shween...tpi anty shween suke je...hehehehehe anty ema kene puk ye? hahahahahah padan muke anty ema!!!

stellarmegumi said...

Nadaa rambut Einstein :))

shilafaizz said...

sheen:hahahah anty ema mesti tobat dah xmo dukung myra kene 'puk' skali..fie cakap myra tough girl, ade ke patut gegurl mummy ni dikate tough...heheh

aifa:mlm tu ok sket tak mcm einstein pon..hihi.tp rambut nadaa santekk perang kale la...

cik sal said...

ema dh mcam mak org dah aku nengok...hehe...ema keja skali ngan ko ke shila?baya duk mana skang??

shilafaizz said...

aish...sentap je ema kalo dengar...hihi.xla sally, ema keje tempat lain..baya duk umah parents die.