Monday, May 10, 2010

Happy Mother's Day & Award

Heehuu...Selamat Hari Ibu kepada teman2 sy yg bergelar Ibu, Ummi, Mama ye...dan juga kepada sekalian bakal2 ibu...Semalam satu malaysia dan beberapa negara lain menyambut Mother's Day...kalau dulu sy hanya wish pd mak sy saje tapi thn ni org lain pula wish pd saya...rase terharu dan seronok rupanya ade special day for us...En suami bikin kejutan dan surprise dgn membelikan sy kek di Secret Recipe...mulanya nak makan2 disana tapi mak haihh...penuh! ramenye org...sume menyambut Hari Ibu juga...chinese, malay,indian 1 malaysia lah katekan...jadi kami pon cuma tapau kek sajer...terima kaseh en suami...tak sangka walaupun sy bakal mummy tapi beliau tetap celebrate juga untuk saye...sayang en suami!! Hari Isteri ade x?? hehe...

Saya juga mendapat blog award dari Puan Baya...thanx ye baya! ^__^ . saya anggap ni hadiah untuk Hari Ibu juga...hehe
Ini awardnyee...>>>>>>>>>>>>>>>



7 Things about myself:




1. like to travel xkisahla pegi mane2 pun..kaki jalan pny org

2. addicted to 'Pasar Malam' hehe...

3. suka tgk thriller n horror movie/drama...syiok!

4. Employed by 'Mr. Tiger'
5. Will be expecting my first baby this August...Cant wait!!

6. would like my baby to call me 'mummy' ;) and hubby as 'daddy or ayah (prefered by hubby)'

7. Suka makan buah, stock buah mesti sentiasa ade dlm fridge slalunye epal

0 comments:

Monday, May 10, 2010

Happy Mother's Day & Award

Heehuu...Selamat Hari Ibu kepada teman2 sy yg bergelar Ibu, Ummi, Mama ye...dan juga kepada sekalian bakal2 ibu...Semalam satu malaysia dan beberapa negara lain menyambut Mother's Day...kalau dulu sy hanya wish pd mak sy saje tapi thn ni org lain pula wish pd saya...rase terharu dan seronok rupanya ade special day for us...En suami bikin kejutan dan surprise dgn membelikan sy kek di Secret Recipe...mulanya nak makan2 disana tapi mak haihh...penuh! ramenye org...sume menyambut Hari Ibu juga...chinese, malay,indian 1 malaysia lah katekan...jadi kami pon cuma tapau kek sajer...terima kaseh en suami...tak sangka walaupun sy bakal mummy tapi beliau tetap celebrate juga untuk saye...sayang en suami!! Hari Isteri ade x?? hehe...

Saya juga mendapat blog award dari Puan Baya...thanx ye baya! ^__^ . saya anggap ni hadiah untuk Hari Ibu juga...hehe
Ini awardnyee...>>>>>>>>>>>>>>>



7 Things about myself:




1. like to travel xkisahla pegi mane2 pun..kaki jalan pny org

2. addicted to 'Pasar Malam' hehe...

3. suka tgk thriller n horror movie/drama...syiok!

4. Employed by 'Mr. Tiger'
5. Will be expecting my first baby this August...Cant wait!!

6. would like my baby to call me 'mummy' ;) and hubby as 'daddy or ayah (prefered by hubby)'

7. Suka makan buah, stock buah mesti sentiasa ade dlm fridge slalunye epal

No comments: