Wednesday, April 21, 2010

Jalan2 ke Bandung jomm!

Macam dah lame xhapdate blog sejak2 dah kne block nih..hehu...tapi oleh kerana saya ni hacker tak bertauliah, akhirnya dapat kembali mem-blog di opis...
Xde ape pon nak hapdate, esok 22/04/2010 saya cuti ade appoitment check-up dan nak mintak surat pelepasan doctor kerana saya dan en suami akan bercuti ke luar negara....hehehe...mcm la jauh sgt nak pegi Paris ke kan...kami pegi negara seberang jer...Plan setahun yg lalu akhirnye masa yg ditunggu tiba jua...
Sabtu ni (24 apr sampai 27 apr) kami akan berlepas ke Bandung Indonesia makan angin bawak baby lam perut skali...mmgla kne bwk xkan nak tinggal ye dak?? Oleh kerana lam perut ade baby, sy perlulah dpt surat keizinan doktor terlebih dahulu...
Doakan kami selamat pegi dan balik yer...nanti sy bwk ole2 yg buanyakk untuk kamu semua iaitu gamba2 kami bercuti di sana ye...daaaa ketemu lagi yah~

4 comments:

Hana Picca said...

wah, bestnya hanimun lagi.. hana pun hanimun kat sana..jogja bandung..nnti di bandung, jgn lupa singgah di Tangkuban Prahu..sejuk gigel... hehe..take care ye

wahidakhairy said...

shila, aku naak pesan handbag...cari yg cantik2 yea...hehe

nurulhaniff said...

wahid..ko nih handbag jekk..handbag maniac sungguh

shila said...

alamak wahida aku xbkk blog la since pegi kesana...klu tau tgglkan no hp jer leh ko pesan brg kat aku...nnt leh aku mark-up price yek?hehehe...klu de rezeki pgla sane best woo...tp sy bkn hanimun, saje nk merasa shopping kat sane..mmg murah giler!!...berbaloi2..wahida mesti suka!

Wednesday, April 21, 2010

Jalan2 ke Bandung jomm!

Macam dah lame xhapdate blog sejak2 dah kne block nih..hehu...tapi oleh kerana saya ni hacker tak bertauliah, akhirnya dapat kembali mem-blog di opis...
Xde ape pon nak hapdate, esok 22/04/2010 saya cuti ade appoitment check-up dan nak mintak surat pelepasan doctor kerana saya dan en suami akan bercuti ke luar negara....hehehe...mcm la jauh sgt nak pegi Paris ke kan...kami pegi negara seberang jer...Plan setahun yg lalu akhirnye masa yg ditunggu tiba jua...
Sabtu ni (24 apr sampai 27 apr) kami akan berlepas ke Bandung Indonesia makan angin bawak baby lam perut skali...mmgla kne bwk xkan nak tinggal ye dak?? Oleh kerana lam perut ade baby, sy perlulah dpt surat keizinan doktor terlebih dahulu...
Doakan kami selamat pegi dan balik yer...nanti sy bwk ole2 yg buanyakk untuk kamu semua iaitu gamba2 kami bercuti di sana ye...daaaa ketemu lagi yah~

4 comments:

Hana Picca said...

wah, bestnya hanimun lagi.. hana pun hanimun kat sana..jogja bandung..nnti di bandung, jgn lupa singgah di Tangkuban Prahu..sejuk gigel... hehe..take care ye

wahidakhairy said...

shila, aku naak pesan handbag...cari yg cantik2 yea...hehe

nurulhaniff said...

wahid..ko nih handbag jekk..handbag maniac sungguh

shila said...

alamak wahida aku xbkk blog la since pegi kesana...klu tau tgglkan no hp jer leh ko pesan brg kat aku...nnt leh aku mark-up price yek?hehehe...klu de rezeki pgla sane best woo...tp sy bkn hanimun, saje nk merasa shopping kat sane..mmg murah giler!!...berbaloi2..wahida mesti suka!