Friday, April 2, 2010

Gaya Baru....

Halluuu.....
Salam semua....saje nak beritahu saya tampil dgn wajah baru...ahaha xde makne nye...wajah tetap sama lar tak kan tukar wajah ye dak? Gaya jer dah baru...huhuhu...Cuma muka sudah menjadi chubby sikit sebab berat pun dah bertambah 3kilo lebih...sejak2 jadi mak buyong ni saya suka betul nak merubah gaya. Kat sini nak memperkenalkan anak tudung dan shawl gaya Aida Radzwil gitu...saya beli semuanya online dari seorang senior...Nilah penggayaan saya hari ini...kehkeh...Yang sy pakai ni ade dua lapis, biru muda dan dark blue bersama shawl sedondon..Tapi saya pakai xla comey mcm tokei anak tudung ni ye...

Gambar ini diambil pas keje,company organize Bowling Game kat Cosmic Bowl, Mid Valley...

Ini pula tokei kedai online itu yang mencipta pemakaian anak tudung ni...Tak lama lagi die jadi tokei besar, bolehla sy beli borong darinya...Kamu berminat??Bisa diuruskan semuanya, dalam perancangan lagi...Ni gamba tokei kedai, Kak Epi...(kak epi saya pinjam gamba ye interframe di blog saya nih...hehe)

4 comments:

Siti Sa'adah said...

Comel je tu Shila.....sesuai dengan ur face...

shilafaizz said...

time kaseh...saje2 jer, gila bergaya plk...klu dulu xkisah pun fesyen2 tdg nih...penangan baby gurl kot..huhu

Nur Sa'adah said...

seri org pregnant pun iye jgak tu...klu dulu2 pn mmg manis je kan...malu2 plak...hihi

shilafaizz said...

ye la tu...aku ni ikut mud klu time malas selekeh je lah...ahaha

Friday, April 2, 2010

Gaya Baru....

Halluuu.....
Salam semua....saje nak beritahu saya tampil dgn wajah baru...ahaha xde makne nye...wajah tetap sama lar tak kan tukar wajah ye dak? Gaya jer dah baru...huhuhu...Cuma muka sudah menjadi chubby sikit sebab berat pun dah bertambah 3kilo lebih...sejak2 jadi mak buyong ni saya suka betul nak merubah gaya. Kat sini nak memperkenalkan anak tudung dan shawl gaya Aida Radzwil gitu...saya beli semuanya online dari seorang senior...Nilah penggayaan saya hari ini...kehkeh...Yang sy pakai ni ade dua lapis, biru muda dan dark blue bersama shawl sedondon..Tapi saya pakai xla comey mcm tokei anak tudung ni ye...

Gambar ini diambil pas keje,company organize Bowling Game kat Cosmic Bowl, Mid Valley...

Ini pula tokei kedai online itu yang mencipta pemakaian anak tudung ni...Tak lama lagi die jadi tokei besar, bolehla sy beli borong darinya...Kamu berminat??Bisa diuruskan semuanya, dalam perancangan lagi...Ni gamba tokei kedai, Kak Epi...(kak epi saya pinjam gamba ye interframe di blog saya nih...hehe)

4 comments:

Siti Sa'adah said...

Comel je tu Shila.....sesuai dengan ur face...

shilafaizz said...

time kaseh...saje2 jer, gila bergaya plk...klu dulu xkisah pun fesyen2 tdg nih...penangan baby gurl kot..huhu

Nur Sa'adah said...

seri org pregnant pun iye jgak tu...klu dulu2 pn mmg manis je kan...malu2 plak...hihi

shilafaizz said...

ye la tu...aku ni ikut mud klu time malas selekeh je lah...ahaha