Friday, April 9, 2010

Business Online...

Salam kengkawan....
Buat pengetahuan semua, saya akan memulakan business online anak tudung pelbagai warna digayakan bersama shawl yg cantik2...Buat permulaan saya hanya menjual Pashmina Shawl jenis Net sahaja sebab saya dah try sangat senang dipakai sampaikan xpayah pakai brooch pun...Nest time saya akan keluarkan shawl2 jenis lain pula...Kat mane nak tengok barang di kedai saya? saya akan buka kedai di Facebook under nama Butik Shayla dan juga blog dengan nama yanag sama. tapi blog masih under construction...Barang2 sudah di order dari pembekal dalam minggu hadapan kedai saya akan dipotongkan reben merah !!

Rajin2 lah ke kedai saya yer....^___^

0 comments:

Friday, April 9, 2010

Business Online...

Salam kengkawan....
Buat pengetahuan semua, saya akan memulakan business online anak tudung pelbagai warna digayakan bersama shawl yg cantik2...Buat permulaan saya hanya menjual Pashmina Shawl jenis Net sahaja sebab saya dah try sangat senang dipakai sampaikan xpayah pakai brooch pun...Nest time saya akan keluarkan shawl2 jenis lain pula...Kat mane nak tengok barang di kedai saya? saya akan buka kedai di Facebook under nama Butik Shayla dan juga blog dengan nama yanag sama. tapi blog masih under construction...Barang2 sudah di order dari pembekal dalam minggu hadapan kedai saya akan dipotongkan reben merah !!

Rajin2 lah ke kedai saya yer....^___^

No comments: