Friday, August 27, 2010

Sehari Sebelum Due Ape Aktiviti Sy??

Salam semuaaa...
Hari ini 27/08/2010 bersamaan sehari sebelum due date sy utk melahirkan...
Ape aktiviti sy?? Yeayyy sy skrg ini bersiaran dari ofis...Sy masih bekerja, masih pergi meeting dan masih memenuhi undangan Majlis Berbuka Puasa Bersama Anak2 Yatim anjuran Maybank...Hebat x mak buyong nih?? hehehe...masuk bakul angkatlah sendiri...kehkeh
Hari ini last day sy ke ofis sebelum bercuti panjang...Nasib baik sy xamik cuti awal coz nk sampai due date pun bby masih xmo kuar lagi..klu sy dh amik cuti awal kan rugi dh cuti tu...cuti dah la tinggal sket..maternity leave effective once dh bersalin so nk cuti awal kena lah amik annual leave yg tggl ciput tu.
Tapi klu mggu depan tak bersalin gak cmne?? Huhu....tidak ler sy nk pergi ke ofis lagi...cukup2lah smpi cukup bulan sy gagahkan diri ke opis...Dis monday sy akn warded buat CTG tgk jln lame lg ke dh dekat ke bby nk kuar...Ya allah, Kau permudahkanlah segala urusan kami ya Allah...Tak sabarnye nk jumpa baby sampai sy dh termimpi-mimpi dah nii.....;(

0 comments:

Friday, August 27, 2010

Sehari Sebelum Due Ape Aktiviti Sy??

Salam semuaaa...
Hari ini 27/08/2010 bersamaan sehari sebelum due date sy utk melahirkan...
Ape aktiviti sy?? Yeayyy sy skrg ini bersiaran dari ofis...Sy masih bekerja, masih pergi meeting dan masih memenuhi undangan Majlis Berbuka Puasa Bersama Anak2 Yatim anjuran Maybank...Hebat x mak buyong nih?? hehehe...masuk bakul angkatlah sendiri...kehkeh
Hari ini last day sy ke ofis sebelum bercuti panjang...Nasib baik sy xamik cuti awal coz nk sampai due date pun bby masih xmo kuar lagi..klu sy dh amik cuti awal kan rugi dh cuti tu...cuti dah la tinggal sket..maternity leave effective once dh bersalin so nk cuti awal kena lah amik annual leave yg tggl ciput tu.
Tapi klu mggu depan tak bersalin gak cmne?? Huhu....tidak ler sy nk pergi ke ofis lagi...cukup2lah smpi cukup bulan sy gagahkan diri ke opis...Dis monday sy akn warded buat CTG tgk jln lame lg ke dh dekat ke bby nk kuar...Ya allah, Kau permudahkanlah segala urusan kami ya Allah...Tak sabarnye nk jumpa baby sampai sy dh termimpi-mimpi dah nii.....;(

No comments: