Tuesday, August 3, 2010

Berry Hitam Berry Putih

Salam semuaaa....sudah masuk bulan August...maknanya hari ulang tahun sy juga sudah dekat...Yg ke berapa? yang ke 25 lah...wah sudah suku abad sy ni...

Seperti biasa, sy mmg biasa request hadiah dr en somi...kuikuikui. Somi je yg xpenah request adiah dr sy...mmg sy xtau malu kan?? Ulangtahun pd Tahun ini sy mau handphone baru sebab Sony Ericson kesayangan sy kale merah tu dah KO. mmg dh xleh pakai drpd betulkan smpi beratus2, baiklah xyah...bye-bye Sony Redheartku...So sekarang sy cuma pakai henpon bodo2 cap Nokia jer..So, en somi tanye nak henpon ape...sy nak henpon yg fungsinye mmg terer access2 intenet ni sbbnye sy dh nak bersalin nnt mase pantang kalau terputus dr dunia alam maya ni mati kutu plk sy kan...mesti mcm ayam berak kapur bila xleh berblogging dan berfacebook...

So ape kate kita survey Berry2 a.k.a Blackberry...sy mau yang original saje ok xmo China made punye. i want Hungary or Canada made only...hihihi...Saye minat dgn Blackberry Bold 2 yg baru tu...setelah dipersetujui oleh en somi, sy masih berkira2 mahu Berry Hitam atau Berry Putih...hmm...Berry Putih cantik juga tapi kalau sy yg comot dan ganaz ini pakai akan kah dia akan menjadi comot dan tahan ganaz juga ye?? Hmm...masih berpikir...ade mase lagi untuk sampai ke besday sy...apelah sy ni kan hadiah in advance dah mintak...xkesah ler sy pun xkesah...heheh




Mane satu seswai ye??

4 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

hitam ler...lebih elegent gitu...hehe
bestnya dpt berry...akak cuma boleh rasa mkn buah berry jer...huhuhu.

anyway, happy becoming birthday!

shilafaizz said...

huhu...tenkiu kak fiza...ni lah hp pertama yg sy ade hrg lebih 1k kak..sblm2 ni sy mmg xpenah ade hp canggih2...kihkih.ok la akak dh rase buah berry sy lum rase lagi..hehe. kem slm kt sofie yg suka sengih tu ye..

nurulhaniff said...

Putih la..sama mcm aku punye..heh..nant jgn lupa add bbm aku..:)

shilafaizz said...

wah ko pun pki bb?
hahah aku dh selamat beli...oleh kerana faiz pon beli jugak so sorang amik hitam sorang amik putih..cmne nk bbm jely?huhu aku xhbs explore lagi bb ni lg la..juz cari no ko je ke?

Tuesday, August 3, 2010

Berry Hitam Berry Putih

Salam semuaaa....sudah masuk bulan August...maknanya hari ulang tahun sy juga sudah dekat...Yg ke berapa? yang ke 25 lah...wah sudah suku abad sy ni...

Seperti biasa, sy mmg biasa request hadiah dr en somi...kuikuikui. Somi je yg xpenah request adiah dr sy...mmg sy xtau malu kan?? Ulangtahun pd Tahun ini sy mau handphone baru sebab Sony Ericson kesayangan sy kale merah tu dah KO. mmg dh xleh pakai drpd betulkan smpi beratus2, baiklah xyah...bye-bye Sony Redheartku...So sekarang sy cuma pakai henpon bodo2 cap Nokia jer..So, en somi tanye nak henpon ape...sy nak henpon yg fungsinye mmg terer access2 intenet ni sbbnye sy dh nak bersalin nnt mase pantang kalau terputus dr dunia alam maya ni mati kutu plk sy kan...mesti mcm ayam berak kapur bila xleh berblogging dan berfacebook...

So ape kate kita survey Berry2 a.k.a Blackberry...sy mau yang original saje ok xmo China made punye. i want Hungary or Canada made only...hihihi...Saye minat dgn Blackberry Bold 2 yg baru tu...setelah dipersetujui oleh en somi, sy masih berkira2 mahu Berry Hitam atau Berry Putih...hmm...Berry Putih cantik juga tapi kalau sy yg comot dan ganaz ini pakai akan kah dia akan menjadi comot dan tahan ganaz juga ye?? Hmm...masih berpikir...ade mase lagi untuk sampai ke besday sy...apelah sy ni kan hadiah in advance dah mintak...xkesah ler sy pun xkesah...heheh




Mane satu seswai ye??

4 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

hitam ler...lebih elegent gitu...hehe
bestnya dpt berry...akak cuma boleh rasa mkn buah berry jer...huhuhu.

anyway, happy becoming birthday!

shilafaizz said...

huhu...tenkiu kak fiza...ni lah hp pertama yg sy ade hrg lebih 1k kak..sblm2 ni sy mmg xpenah ade hp canggih2...kihkih.ok la akak dh rase buah berry sy lum rase lagi..hehe. kem slm kt sofie yg suka sengih tu ye..

nurulhaniff said...

Putih la..sama mcm aku punye..heh..nant jgn lupa add bbm aku..:)

shilafaizz said...

wah ko pun pki bb?
hahah aku dh selamat beli...oleh kerana faiz pon beli jugak so sorang amik hitam sorang amik putih..cmne nk bbm jely?huhu aku xhbs explore lagi bb ni lg la..juz cari no ko je ke?