Tuesday, May 28, 2013

Hypnobirthing by Marie Mongan

Sekian lama cari buku ni...Since dapat tau conceived. Kat MPH aritu habis, kat Kinokuniya pon habis..so decide nak pinjam je la dari Asma.

Tapi last week tetiba tergerak hati nak check online..eh ade pulak. Both kat Kinokuniya, KLCC and MPH. Tapi MPH bagi lagi 20% diskaun so order from MPH je la. Very satisfied with the MPH online service. Sangat pantas dan effisien. Bila dah pos dorang akan email status order sampai mana, dh delivered ke, pending ke. Puas hati sangat.

A natural approach for a safe, easier and more comfortable birthing - Hypnobirthing

Harga asal RM72 camtu lepas less tinggal RM57++ jer. Tak sabar nak mentelaah :). This book quite thick dalam 302 pages.

Introduction............................


-Well Said-



3 comments:

ayu said...

wahhh..bestnya..selamat study ye

ashra said...

Nanti share point pint penting dalam blog eh.....

shilafaizz said...

ayu, sesambil baca dlm lrt...hehe

kak ash: nanti dh sudah study, sy highlight point2 penting yer...

Tuesday, May 28, 2013

Hypnobirthing by Marie Mongan

Sekian lama cari buku ni...Since dapat tau conceived. Kat MPH aritu habis, kat Kinokuniya pon habis..so decide nak pinjam je la dari Asma.

Tapi last week tetiba tergerak hati nak check online..eh ade pulak. Both kat Kinokuniya, KLCC and MPH. Tapi MPH bagi lagi 20% diskaun so order from MPH je la. Very satisfied with the MPH online service. Sangat pantas dan effisien. Bila dah pos dorang akan email status order sampai mana, dh delivered ke, pending ke. Puas hati sangat.

A natural approach for a safe, easier and more comfortable birthing - Hypnobirthing

Harga asal RM72 camtu lepas less tinggal RM57++ jer. Tak sabar nak mentelaah :). This book quite thick dalam 302 pages.

Introduction............................


-Well Said-



3 comments:

ayu said...

wahhh..bestnya..selamat study ye

ashra said...

Nanti share point pint penting dalam blog eh.....

shilafaizz said...

ayu, sesambil baca dlm lrt...hehe

kak ash: nanti dh sudah study, sy highlight point2 penting yer...