Friday, February 22, 2013

Shopping Sepetang Di SOGO

Sebenarnya kan, tak plan langsung nak shopping kat Baby Fair, SOGO semalam since i'm eagerly waitingfor the Motherhood and Baby expo kat Midvalley bulan May nanti. Tapi sesaje lah kannnn bgtau pak pais ade Baby fair kt SOGO. eh semalam dia ajak pegi pulak...bagai mata mengantuk disorongkan bantal...

Kebetulan half day, so kami pergi lah berdua ke SOGO..myra gi school...daripada tak nak beli sangat terbeli lah jugak 6-7helai baju baby...termasuk hadiah baju utk baby kakak ai...baju baby amik sume kaler natural, especially putih. Suke sgt tengok baby pakai baju putih...suci gituuu.

Beli jugak maternity blouse mami, baju Myra, lego untuk Myra, dengan doll Ulat..hahah comel plak ulat tu boleh buat bantal peluk. Habis dekat 250 lah jugak...tenkiu ayah belanja anak2 dan mami sopping...kehkehkeh. Yang kami realize bila dh nak masuk 2 anak ni, walaupun plan nye nak cari baju baby jer tapi rase x sedap hati x sopping utk Myra jugak...siannn dia kan. tapi lastly barang dia lagi banyak plak dari si adik. Iskiskisk...Amik je dia dari school, terus bagi doll ulat tu. kemain seronok dia. Orang lain nak peluk pon xboleh. Lego x bukak lagi, biar dia bosan dgn satu2 toy dulu baru bukak yg lain...

Baju2 baby boleh tahan murahhh uols, dari serendah rm10..brand2 yg ok tau. ok lah xyah beli mahal2 sgt nanti kejap je pakai...Baju2 Fisher Price dr rm75 jadi rm21 jer..murah kan kan. maternity blouse MIKI dari rm39 jadi rm9 sahajork...tu yg amik, padahal langsung x plan nk beli baju bajan untuk diri sendiri.

Warehouse Baby Fair ni sampai 28 Feb...kalau rasa nak nak shopping babju baby, toddler (tak banyak) meh la ke SOGO....





3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hari-hari pegi sogo..hehee..office dekat sini je..

shilafaizz said...

heheh shila ni jarang gi sogo izwa...sebab jauh dari opis..setahun 2,3 kali jek pegi..dulu mase opis kt menara maybank, rajin gak pegi...dh pindah bangsar ni rajin ke midvalley plak

Nanie Khairani said...

Bestnya g sogo.. Nanie suka sangat makan laksa kat sogo... sedappp.. :)

Friday, February 22, 2013

Shopping Sepetang Di SOGO

Sebenarnya kan, tak plan langsung nak shopping kat Baby Fair, SOGO semalam since i'm eagerly waitingfor the Motherhood and Baby expo kat Midvalley bulan May nanti. Tapi sesaje lah kannnn bgtau pak pais ade Baby fair kt SOGO. eh semalam dia ajak pegi pulak...bagai mata mengantuk disorongkan bantal...

Kebetulan half day, so kami pergi lah berdua ke SOGO..myra gi school...daripada tak nak beli sangat terbeli lah jugak 6-7helai baju baby...termasuk hadiah baju utk baby kakak ai...baju baby amik sume kaler natural, especially putih. Suke sgt tengok baby pakai baju putih...suci gituuu.

Beli jugak maternity blouse mami, baju Myra, lego untuk Myra, dengan doll Ulat..hahah comel plak ulat tu boleh buat bantal peluk. Habis dekat 250 lah jugak...tenkiu ayah belanja anak2 dan mami sopping...kehkehkeh. Yang kami realize bila dh nak masuk 2 anak ni, walaupun plan nye nak cari baju baby jer tapi rase x sedap hati x sopping utk Myra jugak...siannn dia kan. tapi lastly barang dia lagi banyak plak dari si adik. Iskiskisk...Amik je dia dari school, terus bagi doll ulat tu. kemain seronok dia. Orang lain nak peluk pon xboleh. Lego x bukak lagi, biar dia bosan dgn satu2 toy dulu baru bukak yg lain...

Baju2 baby boleh tahan murahhh uols, dari serendah rm10..brand2 yg ok tau. ok lah xyah beli mahal2 sgt nanti kejap je pakai...Baju2 Fisher Price dr rm75 jadi rm21 jer..murah kan kan. maternity blouse MIKI dari rm39 jadi rm9 sahajork...tu yg amik, padahal langsung x plan nk beli baju bajan untuk diri sendiri.

Warehouse Baby Fair ni sampai 28 Feb...kalau rasa nak nak shopping babju baby, toddler (tak banyak) meh la ke SOGO....





3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hari-hari pegi sogo..hehee..office dekat sini je..

shilafaizz said...

heheh shila ni jarang gi sogo izwa...sebab jauh dari opis..setahun 2,3 kali jek pegi..dulu mase opis kt menara maybank, rajin gak pegi...dh pindah bangsar ni rajin ke midvalley plak

Nanie Khairani said...

Bestnya g sogo.. Nanie suka sangat makan laksa kat sogo... sedappp.. :)