Friday, February 8, 2013

Entering 2nd Trimester

This week dah masuk 4bulan...Alhamdulillah sihat, cuma kadang2 sering gak sakit kepala...Dah boleh masak memasak. Yeayyy!! cuma baking kek jer lom sampai seruan lagi...masih malas nak baking.

Baby bump jugak dh mula kelihatan..tapi kan..ini kali x sebesar time myra..time myra rasenye lagi besar perot di usia 4bulan (yer sy memang jenis perut besar). Berat pon xnaik banyak macam myra dulu..Time myra membesar bagai johan...setakat ni baru naik 2.5kg..time myra 4bulan dh naik 6kg...miahahahahah

Oh yer kami kadang2 panggil myra 'kakak'. So kalau tanya dia sape nama? dia akan jawab 'Kakak!' dengan bangga sekali...bila dibagitau bukan kakak...humayraa...dia akan cakap 'Bukan mayya! kakakkkk' agagagaga...ye lah ye lah kakak pon kakak lahh....

Itu je lah nak hapdet.... ai nak balik..halfday di hari jumaat. Apekah? sejam lagi memang habis ofis hour ponn...Byebye!

4 comments:

mizah said...

cepat je kan masa berlalu..dah 2nd trimester..semoga semuanya dipermudahkan..kali ni cepat sikit la nak slim pas bersalin ek...hehe

ashra said...

Chumelnyee..myra nak jadi kakak da..hehe

~MommyAida~ said...

wahh sekejapan je dah masuk 4 bulan kan Shila..mesti excited kan nk tau gender baby..nanti update k..hihihi..kakak Mayra pn excited nk jadi kakak..mesti tak sabar nk jmpa adik baby..hhihih

**yg pasal induce tu kan..aida masuk ubat ikut vagina..so agak lebih scary di situ..hihihi

shilafaizz said...

mizah: xtau la cepat ke tak mizah..takut lemak2 degil ni melekat jer nanti..huhuu

kak ash: tu laa dia mmg sebut diri dia kakak kakak je dah skrg

aida: shila induce ikut vagina rase, induce drip pon rase. induce pil kt vagina tu xde apa sgt, induce drip tu wohooo nikmat! yg scary siap ade mesin utk ubat tuh

Friday, February 8, 2013

Entering 2nd Trimester

This week dah masuk 4bulan...Alhamdulillah sihat, cuma kadang2 sering gak sakit kepala...Dah boleh masak memasak. Yeayyy!! cuma baking kek jer lom sampai seruan lagi...masih malas nak baking.

Baby bump jugak dh mula kelihatan..tapi kan..ini kali x sebesar time myra..time myra rasenye lagi besar perot di usia 4bulan (yer sy memang jenis perut besar). Berat pon xnaik banyak macam myra dulu..Time myra membesar bagai johan...setakat ni baru naik 2.5kg..time myra 4bulan dh naik 6kg...miahahahahah

Oh yer kami kadang2 panggil myra 'kakak'. So kalau tanya dia sape nama? dia akan jawab 'Kakak!' dengan bangga sekali...bila dibagitau bukan kakak...humayraa...dia akan cakap 'Bukan mayya! kakakkkk' agagagaga...ye lah ye lah kakak pon kakak lahh....

Itu je lah nak hapdet.... ai nak balik..halfday di hari jumaat. Apekah? sejam lagi memang habis ofis hour ponn...Byebye!

4 comments:

mizah said...

cepat je kan masa berlalu..dah 2nd trimester..semoga semuanya dipermudahkan..kali ni cepat sikit la nak slim pas bersalin ek...hehe

ashra said...

Chumelnyee..myra nak jadi kakak da..hehe

~MommyAida~ said...

wahh sekejapan je dah masuk 4 bulan kan Shila..mesti excited kan nk tau gender baby..nanti update k..hihihi..kakak Mayra pn excited nk jadi kakak..mesti tak sabar nk jmpa adik baby..hhihih

**yg pasal induce tu kan..aida masuk ubat ikut vagina..so agak lebih scary di situ..hihihi

shilafaizz said...

mizah: xtau la cepat ke tak mizah..takut lemak2 degil ni melekat jer nanti..huhuu

kak ash: tu laa dia mmg sebut diri dia kakak kakak je dah skrg

aida: shila induce ikut vagina rase, induce drip pon rase. induce pil kt vagina tu xde apa sgt, induce drip tu wohooo nikmat! yg scary siap ade mesin utk ubat tuh