Wednesday, November 21, 2012

Wednesday News

Wanna tell the readers some GOOD news...
But not today....
Alang2 tu tunggu lah next week yer...hikhikhik
Tungguuuuu.....


Hahahahaaa saje je kannn....










13 comments:

Ina Hashim said...

Myra nak dapat adik kannnnnnn?????
^-^

Anonymous said...

dpt naik pangkat la tu..:P

monstorious wife said...

congrats pregnant!
Boleh la tiru method tu pasnih.

♥ Wina ♥ said...

tettttt kahh?? ngeeee

shilafaizz said...

kahkahkah cepat je koranggg...

shilafaizz said...

wina: tettttt tak kompem lagi dear

shilafaizz said...

mak nujum kak ilot tunggu pengumuman resmi...

shilafaizz said...

kak ina: jeng jeng jeng....

~MommyAida~ said...

hahaha..aida dah tau dah..jeng jeng...congratz dear..jg diri leklok tau...

mizah said...

serkap jarang gak, hihi..tahun depan berempat ek????tahniah...hehe

Wahida said...

shila, susahnya nk komen kt blog ko ni..asyik salah je tiap kali masukkan kod tu..huhu...

news pasal baby aku dah tahu.ttapi aku rasa macam ada news lain jer ni...

shilafaizz said...

wahida:saja je nak testing ala2 security gitu,..hahah aku dh tukar setting dah takde kod2 bagai dah

news pasal baby? saje je kan nak serkap...heheh

shilafaizz said...

Aida: jeng jeng jengg....heheheh

Wednesday, November 21, 2012

Wednesday News

Wanna tell the readers some GOOD news...
But not today....
Alang2 tu tunggu lah next week yer...hikhikhik
Tungguuuuu.....


Hahahahaaa saje je kannn....










13 comments:

Ina Hashim said...

Myra nak dapat adik kannnnnnn?????
^-^

Anonymous said...

dpt naik pangkat la tu..:P

monstorious wife said...

congrats pregnant!
Boleh la tiru method tu pasnih.

♥ Wina ♥ said...

tettttt kahh?? ngeeee

shilafaizz said...

kahkahkah cepat je koranggg...

shilafaizz said...

wina: tettttt tak kompem lagi dear

shilafaizz said...

mak nujum kak ilot tunggu pengumuman resmi...

shilafaizz said...

kak ina: jeng jeng jeng....

~MommyAida~ said...

hahaha..aida dah tau dah..jeng jeng...congratz dear..jg diri leklok tau...

mizah said...

serkap jarang gak, hihi..tahun depan berempat ek????tahniah...hehe

Wahida said...

shila, susahnya nk komen kt blog ko ni..asyik salah je tiap kali masukkan kod tu..huhu...

news pasal baby aku dah tahu.ttapi aku rasa macam ada news lain jer ni...

shilafaizz said...

wahida:saja je nak testing ala2 security gitu,..hahah aku dh tukar setting dah takde kod2 bagai dah

news pasal baby? saje je kan nak serkap...heheh

shilafaizz said...

Aida: jeng jeng jengg....heheheh