Thursday, July 8, 2010

Tik...Tok....Tik...Tok...Times Running

Hurmm...tetiba di tengah2 kebz-an , sy terpandang kalendar ats desktop ofis...sy suda 33 mggu 4 hari...skrg bulan 7, sy dh 8bulan dh....bulan depan due ke?? Tetiba nerves plak i....huhu

Ermm...mostly sume brg2 dlm list dah tersedia cuma baju2 baby n mommy lum dibasuh lagi....belum dikemas dlm hospital bag lagi...Sempat lagi kan?? semalam pegi Jusco beli nursing bra..try beli Scarlet punya, balik umah try best jugak...bleh la beli lagik...xyahla yg mahal2 bagai, pakai pon bukan lame sgt yg penting selesa kan...Hah!! Batu bertungku sy lum dijumpai lagi...bila lah nk pergi menyusur sungai nih...batu oh batu...cubalah kamu ade banyak kt depan umah sy kan senangg...

Tak sabar nak jumpa dan cium baby H sy ni tapi mummy nerves jugak lah syg....semoga kamu senang keluar yer...dan  jgnlah kamu nak terkeluar time di opis plak...Maklumlah membesar di opis ikut mummy kesana kesini lam opis kan...takkan nk kuar kt opis lak ye...Next week dh leh start wat exercise jalan2 di taman...My gynea cakap banyak kan berjalan dh dekat2 nih utk mudahkan bersalin...berjalan bukan berlari-larian...huhuh.
Sebenarnya everyday pon sy dh bnyk sgt jln2...maklumlah hubby akn drop tepi stesen lrt, sy kena berjln melaui parking dan mendaki tgga utk naik lrt kat KJ tuh...bkn suami sy kejam, tp sy yg xmau die drop sy berdekatan tangga kerana sy yg nk jln kaki..berjalan baik utk ibu hamil...

Sekian, plan persediaan-persediaan menjelang 9 bulanan...

0 comments:

Thursday, July 8, 2010

Tik...Tok....Tik...Tok...Times Running

Hurmm...tetiba di tengah2 kebz-an , sy terpandang kalendar ats desktop ofis...sy suda 33 mggu 4 hari...skrg bulan 7, sy dh 8bulan dh....bulan depan due ke?? Tetiba nerves plak i....huhu

Ermm...mostly sume brg2 dlm list dah tersedia cuma baju2 baby n mommy lum dibasuh lagi....belum dikemas dlm hospital bag lagi...Sempat lagi kan?? semalam pegi Jusco beli nursing bra..try beli Scarlet punya, balik umah try best jugak...bleh la beli lagik...xyahla yg mahal2 bagai, pakai pon bukan lame sgt yg penting selesa kan...Hah!! Batu bertungku sy lum dijumpai lagi...bila lah nk pergi menyusur sungai nih...batu oh batu...cubalah kamu ade banyak kt depan umah sy kan senangg...

Tak sabar nak jumpa dan cium baby H sy ni tapi mummy nerves jugak lah syg....semoga kamu senang keluar yer...dan  jgnlah kamu nak terkeluar time di opis plak...Maklumlah membesar di opis ikut mummy kesana kesini lam opis kan...takkan nk kuar kt opis lak ye...Next week dh leh start wat exercise jalan2 di taman...My gynea cakap banyak kan berjalan dh dekat2 nih utk mudahkan bersalin...berjalan bukan berlari-larian...huhuh.
Sebenarnya everyday pon sy dh bnyk sgt jln2...maklumlah hubby akn drop tepi stesen lrt, sy kena berjln melaui parking dan mendaki tgga utk naik lrt kat KJ tuh...bkn suami sy kejam, tp sy yg xmau die drop sy berdekatan tangga kerana sy yg nk jln kaki..berjalan baik utk ibu hamil...

Sekian, plan persediaan-persediaan menjelang 9 bulanan...

No comments: