Wednesday, July 7, 2010

Idea on Nama Baby

Salam semuaa....rase mcm lame jer tak bersiaran....huhu lately ni terutama minggu ni sy sangaaat dan amatlah sibuk kerana Bank tgh wat closing, financial year end on June jadi on July kerana updates Balance Scorecard (BSC) atau KPI...kena updates bebetul kerana itulah bonus sy pada tahun ni...kalau ada rezeki lebih Alhamdulillah sgt2, kalau rezeki sikit pon terima saja...rezeki kan Allah yg bagi...tapi harapan sy semoga dgn tahun retire CEO dan kelahiran baby akan ade rezeki lebih Insyaallah....

Opps panjang lak mukadimah kannn....ermm...berbalik kepada tajuk entry, sy sebenarnya dgn berbesar hati mengalu-alukan idea dari kawan2 untuk nama baby sy...Syarat2 nama nya:-

1. Nama itu mestilah bermula dgn huruf  'N' tak kiralah panjang atau pendek tapi sy mau nama yg ade maksud dlm Islam kalau ade bunyi2 arabic lagi bagus...sesape yg terer Arabic tu bolehlah bantu sy...

2. Nama itu mestilah unik...meaning jarang sgt orang guna...

Untuk nama belakang dah ade cuma nama depan sahaja yg kami masih tercari2...dh jumpa dh sebelum ni tapi tetiba mcm tak best plak... Untuk nama yg terpilih, sy akan memberi hadiah kerana keterlibatan anda...hadiah nya akan diberitahu setelah pemilihan nama di buat...kalau sesape rase nak dapat hadiah boleh la memberikan idea kepada sy ye....;)

Notakaki: Hadiah yang ingin sy berikan saje2 jer sebagai cenderahati...

2 comments:

nurulhaniff said...

weyh..aku nak bg name..nuha aulia
nuha tu kecerdikan
aulia merindukan darjat yg mulia

shilafaizz said...

tenkiu jely...akan dimasukkan ke dlm list k...

Wednesday, July 7, 2010

Idea on Nama Baby

Salam semuaa....rase mcm lame jer tak bersiaran....huhu lately ni terutama minggu ni sy sangaaat dan amatlah sibuk kerana Bank tgh wat closing, financial year end on June jadi on July kerana updates Balance Scorecard (BSC) atau KPI...kena updates bebetul kerana itulah bonus sy pada tahun ni...kalau ada rezeki lebih Alhamdulillah sgt2, kalau rezeki sikit pon terima saja...rezeki kan Allah yg bagi...tapi harapan sy semoga dgn tahun retire CEO dan kelahiran baby akan ade rezeki lebih Insyaallah....

Opps panjang lak mukadimah kannn....ermm...berbalik kepada tajuk entry, sy sebenarnya dgn berbesar hati mengalu-alukan idea dari kawan2 untuk nama baby sy...Syarat2 nama nya:-

1. Nama itu mestilah bermula dgn huruf  'N' tak kiralah panjang atau pendek tapi sy mau nama yg ade maksud dlm Islam kalau ade bunyi2 arabic lagi bagus...sesape yg terer Arabic tu bolehlah bantu sy...

2. Nama itu mestilah unik...meaning jarang sgt orang guna...

Untuk nama belakang dah ade cuma nama depan sahaja yg kami masih tercari2...dh jumpa dh sebelum ni tapi tetiba mcm tak best plak... Untuk nama yg terpilih, sy akan memberi hadiah kerana keterlibatan anda...hadiah nya akan diberitahu setelah pemilihan nama di buat...kalau sesape rase nak dapat hadiah boleh la memberikan idea kepada sy ye....;)

Notakaki: Hadiah yang ingin sy berikan saje2 jer sebagai cenderahati...

2 comments:

nurulhaniff said...

weyh..aku nak bg name..nuha aulia
nuha tu kecerdikan
aulia merindukan darjat yg mulia

shilafaizz said...

tenkiu jely...akan dimasukkan ke dlm list k...