Tuesday, July 13, 2010

Exhausted....Tarik Nafaaasss...Hembussss

Salam alls,
Hmm...sekarang ni sy cepat benar letih...berjalan pon dah tak selaju mggu lepas atau sebelum ini...
Adakah sy sudah kelihatan terlalu sarat?? Tapi sy ada sebulan lagi untuk smpi ke due date....Tapi juga lagi 2mggu sy sudah pon 36 mggu...4 mggu x 9bulan=36 mggu kan?? (kita belajar matematik sekejap)
Sy sudah nak masuk 9bulanan kerr??
Ramai ofismate cakap perut sy dah turun...Ye memang kepala baby dah ke bawah ms last 2 weeks jumpa gynea...
Tapi mak sy cakap klu perut dh turun tanda dah dekat...
Aiyoooyooo...Sy masih ade banyak lagi keje yg perlu di settle sebelum bercuti 2bulan...
Baju2 baby, barut, bedung, dan kain2 batik lum di basuh lagi...(merasalah pakai kain batik kan...)
Hari mggu sy terlalu sibuk...tak boleh jadi ni sy kena curik jugak ms kemas bag hospital...
Mggu ni kena balik ke Melaka kg hasben ade kenduri...
Next week balik johor pulak ade kenduri rumah kakak...
Jadi bag hospital sudah perlu dibawa dan dimasukkan siap2 dalam kereta in case...
Maklumlah nak meredah perjalan sejauh 320km...
Kalau ape2 jadi pon bag dan brg2 penting dh ade kan...
Singgah je lah mane2 hospital...huhu...Baby mummy kuar bulan depan ye...
Leh jadi baby Leo..Aummm...!! Tahun ni pon tahun Rimau kan...(xde kaitan langsung)

0 comments:

Tuesday, July 13, 2010

Exhausted....Tarik Nafaaasss...Hembussss

Salam alls,
Hmm...sekarang ni sy cepat benar letih...berjalan pon dah tak selaju mggu lepas atau sebelum ini...
Adakah sy sudah kelihatan terlalu sarat?? Tapi sy ada sebulan lagi untuk smpi ke due date....Tapi juga lagi 2mggu sy sudah pon 36 mggu...4 mggu x 9bulan=36 mggu kan?? (kita belajar matematik sekejap)
Sy sudah nak masuk 9bulanan kerr??
Ramai ofismate cakap perut sy dah turun...Ye memang kepala baby dah ke bawah ms last 2 weeks jumpa gynea...
Tapi mak sy cakap klu perut dh turun tanda dah dekat...
Aiyoooyooo...Sy masih ade banyak lagi keje yg perlu di settle sebelum bercuti 2bulan...
Baju2 baby, barut, bedung, dan kain2 batik lum di basuh lagi...(merasalah pakai kain batik kan...)
Hari mggu sy terlalu sibuk...tak boleh jadi ni sy kena curik jugak ms kemas bag hospital...
Mggu ni kena balik ke Melaka kg hasben ade kenduri...
Next week balik johor pulak ade kenduri rumah kakak...
Jadi bag hospital sudah perlu dibawa dan dimasukkan siap2 dalam kereta in case...
Maklumlah nak meredah perjalan sejauh 320km...
Kalau ape2 jadi pon bag dan brg2 penting dh ade kan...
Singgah je lah mane2 hospital...huhu...Baby mummy kuar bulan depan ye...
Leh jadi baby Leo..Aummm...!! Tahun ni pon tahun Rimau kan...(xde kaitan langsung)

No comments: