Wednesday, June 30, 2010

Jeng...Jeng...Confirmed It's A....

Salam semuaaa.....sy bersiaran dr rumah tidak di ofis seperti selalu...huhuhu...nmpk sgt aku curi hapdate blog time kat opis kann....hikhik

Wokeh kepada yg menunggu untuk mengetahui jawapan kepada entry sebelom nih...ni nk hapdate la nih...td dh jumpa Dr.Siti my gynae...Alhamdulillah, Dr.Siti bgtau air ketuban ok, baby in the right position, kepala dh turun ke bawah, berat dan size in fair condition meaning, following the gestation movement...berat baby dah 1.8 kg pada 31 weeks and 3 days...Alhamdulillah juga, heart ok, nampak mata, idung, jari2, and bibir dia...mcm lips daddy nye...huhu ank daddy nih...AND confirmed it's a Girl !!! Memang clear 'anu' nya doctor siap ckp lagi 'nmpk ni mcm burger...' ade ke dia kate ank aku pny anu mcm burger...So xpayah ler sy let go baju pink2 yg sy dh beli tu kan...hihi...Alhamdulillah, kelihatannya bby sempurna sifatnya...dan sgtlah aktif...main tepuk amai2 lagi kat dalam tu tp mummy lum ajar lagi..cmne tuh??

Semoga sy dipermudahkan segala nya ketika melahirkan nanti...

7 comments:

Hana Faza-same person said...

tahniah shila :)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

wah...tahniah shila...bestnyer dpt baby girl. mesti excited sgt ni,kan. apapun, jaga diri...semoga dipermudahkan segalanya.

shilafaizz said...

thanx sis hana n kak fiza,
awl2 mmg dh rase bby girl tp bila scan xnmpk...smlm baru sure.clean n clear..huhu...xkisah sbnrnye boy or girl, tp naluri ibu kan dh rase bby ape.dok berteka-teki jer ngan daddy die selama nih..

aifastellar said...

congrats shila! =D

nurulhaniff said...

yeayyy....alhamdulillah...nant da kua btau aunty jelly ye...hehe :)

shilafaizz said...

xlawat kat sepital pon xpe jely trus dtg umah jer...sbb aku stay umah sehari dulu baru blk johor..tgkla pd keadaan kesihatan..nerves gak nih bulan depan due..

nurulhaniff said...

heh..aku doakan ko ye..jgn susah hati..

Wednesday, June 30, 2010

Jeng...Jeng...Confirmed It's A....

Salam semuaaa.....sy bersiaran dr rumah tidak di ofis seperti selalu...huhuhu...nmpk sgt aku curi hapdate blog time kat opis kann....hikhik

Wokeh kepada yg menunggu untuk mengetahui jawapan kepada entry sebelom nih...ni nk hapdate la nih...td dh jumpa Dr.Siti my gynae...Alhamdulillah, Dr.Siti bgtau air ketuban ok, baby in the right position, kepala dh turun ke bawah, berat dan size in fair condition meaning, following the gestation movement...berat baby dah 1.8 kg pada 31 weeks and 3 days...Alhamdulillah juga, heart ok, nampak mata, idung, jari2, and bibir dia...mcm lips daddy nye...huhu ank daddy nih...AND confirmed it's a Girl !!! Memang clear 'anu' nya doctor siap ckp lagi 'nmpk ni mcm burger...' ade ke dia kate ank aku pny anu mcm burger...So xpayah ler sy let go baju pink2 yg sy dh beli tu kan...hihi...Alhamdulillah, kelihatannya bby sempurna sifatnya...dan sgtlah aktif...main tepuk amai2 lagi kat dalam tu tp mummy lum ajar lagi..cmne tuh??

Semoga sy dipermudahkan segala nya ketika melahirkan nanti...

7 comments:

Hana Faza-same person said...

tahniah shila :)

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

wah...tahniah shila...bestnyer dpt baby girl. mesti excited sgt ni,kan. apapun, jaga diri...semoga dipermudahkan segalanya.

shilafaizz said...

thanx sis hana n kak fiza,
awl2 mmg dh rase bby girl tp bila scan xnmpk...smlm baru sure.clean n clear..huhu...xkisah sbnrnye boy or girl, tp naluri ibu kan dh rase bby ape.dok berteka-teki jer ngan daddy die selama nih..

aifastellar said...

congrats shila! =D

nurulhaniff said...

yeayyy....alhamdulillah...nant da kua btau aunty jelly ye...hehe :)

shilafaizz said...

xlawat kat sepital pon xpe jely trus dtg umah jer...sbb aku stay umah sehari dulu baru blk johor..tgkla pd keadaan kesihatan..nerves gak nih bulan depan due..

nurulhaniff said...

heh..aku doakan ko ye..jgn susah hati..