Tuesday, June 29, 2010

Anak Bujang ke Anak Dara?

Hi semuaaaa....arini sy free sket sbb bos tarak kat opis...yehuuu....bukan main lagi aku kan...klu bos tau aku bersenang lenang di kala financial year end nih (Maybank pny FY end bulan June)...mesti aku kne tolak bonus. Silap2 xde bonus...owhhh tidak...aku nak bonus....nak bonus....huhuh
                                                                    
Sebenarnya nk menghapdate disini, esk sy amik cuti nk gi checkup...esk dh msk 31 mggu 3 hari....dan esk kami akn wat 4D scan for our baby sbbnya skrg ini masih berteka-teki tentang gender baby kami...mummy nak girl ayah plak nk boy...kita tgk esk, lam perut ni ank bujang ke ank dara...kami dh wat 2D scan tp xnmpk pon jantina nya...main sorok2 plak die...kepit ngan peha la tu yg xnmpk...so kami decide untuk wat 4D scan trus... bagi lagi terang n clear...klu xnmpk jugak esk....xkisahla ank bujang ke anak dara...yg penting sempurna sifat dan sihat...Sebenarnya sy yg excited nk wat 4D scan ni, hubby lebih suka surprise...tp yg shopping baju kan mummy die so susah sy nak pilih baju...bile dh tau kan senang bleh main amik jer...
Oklah ini saje hapdate arini...nantikan keputusan nya lepas sy naik keje k...

6 comments:

Hana Faza-same person said...

can't wait (^_^)

shilafaizz said...

huhu...berdebar2 juga nk jmp gynae esk...dan esk juga gynae sdh boleh menentukan samada sy boleh bersalin normal atau pun cser...uhh...panik2..

wahidakhairy said...

shila, takotnye nk bersalin..moga2 semuanya selamat...ko ni aku tgok mcm strong punye org...bagus2...

shilafaizz said...

huhuh...aku xsabar sbnrnye...tp mane ade org nk bersalin tak nerves...maunya tak dhla ank first.tp bak kate kwn aku cmne pon ko kne bg kuar gak ank ko tuh..skt hilang bile die dh kuar..kne pndi psiko dr sdr spy tenang n strong...heheh

nurulhaniff said...

wehh..da tau tak baby boy ke girl...ni num aku 0199555144 nant da nak besalin msg aku btau..wokehhh...abg anip ckp set okeh..nant ktorg p..inform aku nant boy ke girl..nak bg present kat anak angkat aku...hahah

shilafaizz said...

wokeh...beres anty jejel n uncle anep...td dh jmp gynae...kompem...nnt aku hapdate kt next entry yer...

Tuesday, June 29, 2010

Anak Bujang ke Anak Dara?

Hi semuaaaa....arini sy free sket sbb bos tarak kat opis...yehuuu....bukan main lagi aku kan...klu bos tau aku bersenang lenang di kala financial year end nih (Maybank pny FY end bulan June)...mesti aku kne tolak bonus. Silap2 xde bonus...owhhh tidak...aku nak bonus....nak bonus....huhuh
                                                                    
Sebenarnya nk menghapdate disini, esk sy amik cuti nk gi checkup...esk dh msk 31 mggu 3 hari....dan esk kami akn wat 4D scan for our baby sbbnya skrg ini masih berteka-teki tentang gender baby kami...mummy nak girl ayah plak nk boy...kita tgk esk, lam perut ni ank bujang ke ank dara...kami dh wat 2D scan tp xnmpk pon jantina nya...main sorok2 plak die...kepit ngan peha la tu yg xnmpk...so kami decide untuk wat 4D scan trus... bagi lagi terang n clear...klu xnmpk jugak esk....xkisahla ank bujang ke anak dara...yg penting sempurna sifat dan sihat...Sebenarnya sy yg excited nk wat 4D scan ni, hubby lebih suka surprise...tp yg shopping baju kan mummy die so susah sy nak pilih baju...bile dh tau kan senang bleh main amik jer...
Oklah ini saje hapdate arini...nantikan keputusan nya lepas sy naik keje k...

6 comments:

Hana Faza-same person said...

can't wait (^_^)

shilafaizz said...

huhu...berdebar2 juga nk jmp gynae esk...dan esk juga gynae sdh boleh menentukan samada sy boleh bersalin normal atau pun cser...uhh...panik2..

wahidakhairy said...

shila, takotnye nk bersalin..moga2 semuanya selamat...ko ni aku tgok mcm strong punye org...bagus2...

shilafaizz said...

huhuh...aku xsabar sbnrnye...tp mane ade org nk bersalin tak nerves...maunya tak dhla ank first.tp bak kate kwn aku cmne pon ko kne bg kuar gak ank ko tuh..skt hilang bile die dh kuar..kne pndi psiko dr sdr spy tenang n strong...heheh

nurulhaniff said...

wehh..da tau tak baby boy ke girl...ni num aku 0199555144 nant da nak besalin msg aku btau..wokehhh...abg anip ckp set okeh..nant ktorg p..inform aku nant boy ke girl..nak bg present kat anak angkat aku...hahah

shilafaizz said...

wokeh...beres anty jejel n uncle anep...td dh jmp gynae...kompem...nnt aku hapdate kt next entry yer...