Friday, September 7, 2012

Myra Turns 2 Years Old

Alhamdulillah dah 2tahun dah anak mami dan ayah...Syukur Ya Rabb.

Maleh nak citer panjang lebar..On 31st Aug 2012 last Friday, we celebrate her 2nd birthday with families, teachers and close neighbours. Eh apesal hakak speaking spekong nih?? Almaklum dh lame tak hapdet blog kerojeee memanjang, ter-biase cakap omputih dah..kihkihkih

wokeh lah, tengoklah gamba2 yg tak seberapa nih...tak sempat nak snap pic banyak2 sebab hakak bizi layan tetamu kekdahnye...zasss layannn!



Kek ni hakak buat sendiri dengan hasil air tangan hakak tau...This is Russian Black and White cake..meh kita close-up sikittt...cantek tak hakak deco?? hihiii

Sesambil masak, sesambil hakak buat kek ni...Jadilah ini hasilnyeee...

Aritu masak simple2 jer, spagheti olio aglio, baked penned cheese, nasi impit daging dendeng + serunding, buat chocolate cheesetarts, mashed potato with gravy, coleslow, ayam goreng bersalut tepung Ayamas, ade buah, air macam2 jenis.

Cikgu Myra yg pompuan tuh, sorang lagi tak nampak..main snapppp jer hakak nih. hahah!

Puding Roti bakar wan melaka buat, tengah2 choc cheesetart mami myra bikin, bawah sekali kuih koci wan melaka jugak buat...time kaseh wan...

Adik beradik pak pais semua datang, atuk wan melaka datang, mak myra pon datang dari johor. Adik beradik ai tak datang lah jauh kann memasing kat johor. Sambutan nye sederhana tapi meriah...Alhamdulillah, Syukur Ya Allah kerana kami dipanjangkan umur kami untuk sama2 menyambut ulangtahun puteri kami lagi...




 

2 comments:

♥ Wina ♥ said...

happy belated bday myra..kejap jek dah 2 tahun

mcm baru semalam pegi rumah shila utk bday 1 tahun myra ;-)

shilafaizz said...

thanx dear..:)
kan wina..last year wina pegi die baru pandai jalan..sekarang dh melompat2 berlari2 dah. Kejap nyee anak dara i besar.kihkih

Friday, September 7, 2012

Myra Turns 2 Years Old

Alhamdulillah dah 2tahun dah anak mami dan ayah...Syukur Ya Rabb.

Maleh nak citer panjang lebar..On 31st Aug 2012 last Friday, we celebrate her 2nd birthday with families, teachers and close neighbours. Eh apesal hakak speaking spekong nih?? Almaklum dh lame tak hapdet blog kerojeee memanjang, ter-biase cakap omputih dah..kihkihkih

wokeh lah, tengoklah gamba2 yg tak seberapa nih...tak sempat nak snap pic banyak2 sebab hakak bizi layan tetamu kekdahnye...zasss layannn!



Kek ni hakak buat sendiri dengan hasil air tangan hakak tau...This is Russian Black and White cake..meh kita close-up sikittt...cantek tak hakak deco?? hihiii

Sesambil masak, sesambil hakak buat kek ni...Jadilah ini hasilnyeee...

Aritu masak simple2 jer, spagheti olio aglio, baked penned cheese, nasi impit daging dendeng + serunding, buat chocolate cheesetarts, mashed potato with gravy, coleslow, ayam goreng bersalut tepung Ayamas, ade buah, air macam2 jenis.

Cikgu Myra yg pompuan tuh, sorang lagi tak nampak..main snapppp jer hakak nih. hahah!

Puding Roti bakar wan melaka buat, tengah2 choc cheesetart mami myra bikin, bawah sekali kuih koci wan melaka jugak buat...time kaseh wan...

Adik beradik pak pais semua datang, atuk wan melaka datang, mak myra pon datang dari johor. Adik beradik ai tak datang lah jauh kann memasing kat johor. Sambutan nye sederhana tapi meriah...Alhamdulillah, Syukur Ya Allah kerana kami dipanjangkan umur kami untuk sama2 menyambut ulangtahun puteri kami lagi...




 

2 comments:

♥ Wina ♥ said...

happy belated bday myra..kejap jek dah 2 tahun

mcm baru semalam pegi rumah shila utk bday 1 tahun myra ;-)

shilafaizz said...

thanx dear..:)
kan wina..last year wina pegi die baru pandai jalan..sekarang dh melompat2 berlari2 dah. Kejap nyee anak dara i besar.kihkih