Thursday, September 6, 2012

Jeng Jeng Jeng Muncul Kembali !!

Sedar tak sedar ghopenye dh hampir 3bulan hakak tak update blog ni uols...ya ampunnnn

Eh iols ade je tau nak hapdet cerita ceriti tapi blog ni macam anti dengan iols jer tiap kali update tak boleh save tak leh publish lame2 iols pon malassss nak hapdet sampai lah dah 3bulan. kikikii

Memula recall cerita paling terbaruuuu...Myra dah genap pon 2tahun...yeayyy!! Makin banyak bercakap, kekadang tak paham jugak die cakap ape...bila tak paham die marah...hahahahaaa. For now, she called me 'ammi...ammi...' so cute! hehee...Happy 2nd Birthday laling. Semoga sihat selalu, jadi anak bijak dan solehah, berjaya dunia akhirat yo...

Nanti iols khatamkan entry2 kat blog korang yer..lame dh tak blogging..mak bizi hamat k...

0 comments:

Thursday, September 6, 2012

Jeng Jeng Jeng Muncul Kembali !!

Sedar tak sedar ghopenye dh hampir 3bulan hakak tak update blog ni uols...ya ampunnnn

Eh iols ade je tau nak hapdet cerita ceriti tapi blog ni macam anti dengan iols jer tiap kali update tak boleh save tak leh publish lame2 iols pon malassss nak hapdet sampai lah dah 3bulan. kikikii

Memula recall cerita paling terbaruuuu...Myra dah genap pon 2tahun...yeayyy!! Makin banyak bercakap, kekadang tak paham jugak die cakap ape...bila tak paham die marah...hahahahaaa. For now, she called me 'ammi...ammi...' so cute! hehee...Happy 2nd Birthday laling. Semoga sihat selalu, jadi anak bijak dan solehah, berjaya dunia akhirat yo...

Nanti iols khatamkan entry2 kat blog korang yer..lame dh tak blogging..mak bizi hamat k...

No comments: