Thursday, April 19, 2012

Yeayyyy My Other Half Sudah Pulang!

Alhamdulillah...suamiku selamat tiba di Malaysia...
Dan, ai dengan berani tak berapa berani decide nak pi amik kat KLIA...ekceli..daku ni mane penah drive sendiri ke KLIA..selalu kemane2 ditemani pak pais...Tapi sebabkan eksaited nak jumpa pak pais yg terpisah selama 10hari (wekkk macamla 10bulan...haha), ai amik cuti dan decide drive sendiri ke KLIA dengan dak myra...

Yehuuuu alhamdulillah..tak sesat dan berjaya juga ke KLIA sendiri...huhuu en.somi takdak kene lah blajar berdikari kan...kuar rumah 1.45 sampai klia kul 2.30 petang...
Memula risau sesat jer...almaklumlah...ai terkenal dengan kesesatannye...pegi Mebeng Akademi kat Bangi yg dah berpuluh kali tu pon boleh sesat...ni pulak klia yg xpenah drive sendiri...hakhak tapi berjaya okeh sampai ke sana dan nak ulang lagi TAK SESAT. wakakakaka...cuma salah masuk parking jer, nak amik token ticket sebenarnye tapi trmasuk kat area TnGo...pak pais dah pesan amik token tiket jer..arghhh tak kisah ler dh trmasuk situ bayar je la parking pakai tnGo...dak myra tido je start dari Saujana Putra sampai klia...amannn donia..kalau x maunye mami memetir dalam kete kalau die tak duduk diam...wakakakaka

Mami ikat sy sementara tunggu ayah sampai supaya sy tak lari sane sini...

Flight scheduled to be landed at klia from Amsterdam kul 2.54pm..tengok2 screen yeahh dah landed..tunggu2 setengah jam gak la baru ayah myra kuar...jeng jeng jeng...mami nampak ayah dari kejauhan..hati berbunga2 riang...hehee...

Myra suka sangat nampak ayah! ayah...ayah...everytime ayahhhh jek. tu sket ayah...ni sket ayah...eeeee mengade. hahah

Mmmmuaaahhh!! rindu si bambam ayah nie....

Ayah bought so many souvenirs...and special one for mummy...hikhik


Lovely...like it so much!! I like simple design macam nie...ni kaler rose gold..
Ayah suruh pilih nak handbag Aigner ke jam tangan..mummy nak dua2 tapi xboleh katenye...so pilih jam tangan la sebab jam Esprit mami dah agak buruk..3tahun dah pakai...

Pehtu ,macam2 lagi la...dak myra dapat kasut Adidas...murah je...10Euro je Adidas original untuk budak2...(tak snap pic sebab kasut dalam kete..). Lelain tshirt2 untuk mami dan myra...chocolates, fridge magnet...


Fridge magnet...yer sy adalah pengumpul fridge magnet...Kalau kawan2 pegi bercuti ke tempat best, mesti ai kirim fridge magnet..setakat ni dah ade Dubai, New Zealand, Hong Kong Disneyland, Spain, Bandung, local states pon banyak...dan pak pais pegi 4 countries so dapatla fridge magnet Holland, Austria, Belgium dan Swiss...mabelesss. Suke sangat!

P/S: Psttt...ai dah beli OPK strip banyak2...so misi mendapatkan adik myra boleh la dimulakan...mwahahhahaa


4 comments:

♥ Wina ♥ said...

sukenya myra & mami ayah dah balik ye?? :-)

wina nie belum pernah lagi berjauhan dengan suami lama²..plg lama pun 2 hari je kot ahahahahhh...

shilafaizz said...

heheh wina before ni berjauhan 2-3 hari jek..and dalam malaysia so nak berhubung tu senang..ni jauh awl2 tu xcontact2 pon..lepas 5days baru contact2..

Wahida said...

Dpt ler jugak jam sayu....;)OPK tu apa?

shilafaizz said...

sayu? ke satu? hahah
OPK tu ovulation predictor kit test..;)

Thursday, April 19, 2012

Yeayyyy My Other Half Sudah Pulang!

Alhamdulillah...suamiku selamat tiba di Malaysia...
Dan, ai dengan berani tak berapa berani decide nak pi amik kat KLIA...ekceli..daku ni mane penah drive sendiri ke KLIA..selalu kemane2 ditemani pak pais...Tapi sebabkan eksaited nak jumpa pak pais yg terpisah selama 10hari (wekkk macamla 10bulan...haha), ai amik cuti dan decide drive sendiri ke KLIA dengan dak myra...

Yehuuuu alhamdulillah..tak sesat dan berjaya juga ke KLIA sendiri...huhuu en.somi takdak kene lah blajar berdikari kan...kuar rumah 1.45 sampai klia kul 2.30 petang...
Memula risau sesat jer...almaklumlah...ai terkenal dengan kesesatannye...pegi Mebeng Akademi kat Bangi yg dah berpuluh kali tu pon boleh sesat...ni pulak klia yg xpenah drive sendiri...hakhak tapi berjaya okeh sampai ke sana dan nak ulang lagi TAK SESAT. wakakakaka...cuma salah masuk parking jer, nak amik token ticket sebenarnye tapi trmasuk kat area TnGo...pak pais dah pesan amik token tiket jer..arghhh tak kisah ler dh trmasuk situ bayar je la parking pakai tnGo...dak myra tido je start dari Saujana Putra sampai klia...amannn donia..kalau x maunye mami memetir dalam kete kalau die tak duduk diam...wakakakaka

Mami ikat sy sementara tunggu ayah sampai supaya sy tak lari sane sini...

Flight scheduled to be landed at klia from Amsterdam kul 2.54pm..tengok2 screen yeahh dah landed..tunggu2 setengah jam gak la baru ayah myra kuar...jeng jeng jeng...mami nampak ayah dari kejauhan..hati berbunga2 riang...hehee...

Myra suka sangat nampak ayah! ayah...ayah...everytime ayahhhh jek. tu sket ayah...ni sket ayah...eeeee mengade. hahah

Mmmmuaaahhh!! rindu si bambam ayah nie....

Ayah bought so many souvenirs...and special one for mummy...hikhik


Lovely...like it so much!! I like simple design macam nie...ni kaler rose gold..
Ayah suruh pilih nak handbag Aigner ke jam tangan..mummy nak dua2 tapi xboleh katenye...so pilih jam tangan la sebab jam Esprit mami dah agak buruk..3tahun dah pakai...

Pehtu ,macam2 lagi la...dak myra dapat kasut Adidas...murah je...10Euro je Adidas original untuk budak2...(tak snap pic sebab kasut dalam kete..). Lelain tshirt2 untuk mami dan myra...chocolates, fridge magnet...


Fridge magnet...yer sy adalah pengumpul fridge magnet...Kalau kawan2 pegi bercuti ke tempat best, mesti ai kirim fridge magnet..setakat ni dah ade Dubai, New Zealand, Hong Kong Disneyland, Spain, Bandung, local states pon banyak...dan pak pais pegi 4 countries so dapatla fridge magnet Holland, Austria, Belgium dan Swiss...mabelesss. Suke sangat!

P/S: Psttt...ai dah beli OPK strip banyak2...so misi mendapatkan adik myra boleh la dimulakan...mwahahhahaa


4 comments:

♥ Wina ♥ said...

sukenya myra & mami ayah dah balik ye?? :-)

wina nie belum pernah lagi berjauhan dengan suami lama²..plg lama pun 2 hari je kot ahahahahhh...

shilafaizz said...

heheh wina before ni berjauhan 2-3 hari jek..and dalam malaysia so nak berhubung tu senang..ni jauh awl2 tu xcontact2 pon..lepas 5days baru contact2..

Wahida said...

Dpt ler jugak jam sayu....;)OPK tu apa?

shilafaizz said...

sayu? ke satu? hahah
OPK tu ovulation predictor kit test..;)