Tuesday, April 24, 2012

Attoiii.....Atitttt...

now, myra dh makin bnyk vocab..suke mummy even kebanyakan dr ape yg die cakap tu bahasa german...kuikui. Lately die dh pandai ckp camni 'atittt...' or 'attoiiii' hahahaaa 'atitt' is sakit and 'attoii' is adoi.. pantang la tersinggul sikit ke or kene sikit ke sokmo la atittt...attoiii. belum lagi klu betul2 jatuh meraung la atitttt. ces! monday next week nk pi check up dengan Dr Roliza, bayangkn time kene injek die jerit kuat2 'ATTIITT....' huhuhuu And, ade 1 masalah la...myra kt rumah tak notty tau..tengok tv, and main2 sendiri...tapi kalau bawak die keluar contohnye shopping complex ke..hadoyaiiii kemain ligat lagi...pening mak! die macam ade tenaga ultraman plak macam x reti penat. lari sane sini, kita kejar makin die lari laju2. cubit je kaki die tu...bila brdukung jadi macam ulat seboleh2 nak turun. sabor2...

3 comments:

Irfa said...

hahaha..teringat si kecik sy kat umah.baru 2tahun 3 bulan..pun baru dapat banyak ayat baru,,yg paling glemer..'ebuk(sibuk)'hehe

ashra said...

Time ni la syiok melayan anak cakap shila..
Pening pala kita dgn bahasa german dorang.keke

shilafaizz said...

tu lah kak...kelakar betul. die pandai cakap 'jap..jap' =kejap. sian tunjuk tangan kejap..kejap..

Tuesday, April 24, 2012

Attoiii.....Atitttt...

now, myra dh makin bnyk vocab..suke mummy even kebanyakan dr ape yg die cakap tu bahasa german...kuikui. Lately die dh pandai ckp camni 'atittt...' or 'attoiiii' hahahaaa 'atitt' is sakit and 'attoii' is adoi.. pantang la tersinggul sikit ke or kene sikit ke sokmo la atittt...attoiii. belum lagi klu betul2 jatuh meraung la atitttt. ces! monday next week nk pi check up dengan Dr Roliza, bayangkn time kene injek die jerit kuat2 'ATTIITT....' huhuhuu And, ade 1 masalah la...myra kt rumah tak notty tau..tengok tv, and main2 sendiri...tapi kalau bawak die keluar contohnye shopping complex ke..hadoyaiiii kemain ligat lagi...pening mak! die macam ade tenaga ultraman plak macam x reti penat. lari sane sini, kita kejar makin die lari laju2. cubit je kaki die tu...bila brdukung jadi macam ulat seboleh2 nak turun. sabor2...

3 comments:

Irfa said...

hahaha..teringat si kecik sy kat umah.baru 2tahun 3 bulan..pun baru dapat banyak ayat baru,,yg paling glemer..'ebuk(sibuk)'hehe

ashra said...

Time ni la syiok melayan anak cakap shila..
Pening pala kita dgn bahasa german dorang.keke

shilafaizz said...

tu lah kak...kelakar betul. die pandai cakap 'jap..jap' =kejap. sian tunjuk tangan kejap..kejap..