Wednesday, January 11, 2012

Myra Vocab at 1year 4month

Sekarang kan dah banyak jugak la vocab minah nie...selain ayah, mam (makan), nak, die boleh gak sebut lampu, tar (car) and lately die sudah boleh sebut 2patah perkataan

Perkataan itu ialah..."Aiyyyy Awwu" bermakna "Aiyok...Tak Tau"

Sebab bila die jatuhkan sesuatu barang, sy akan cakap camtu...aiyokk tak tau. Then lately bile die jatuhkan barang, dengar bunyi something ke die akan cakap camtu...huhuu

Die juga memanggil dirinya dengan "Aaa...Aaa..." bermasud Humayraa. Ujung2 jer die sebut..jadilah kan...Die sebut diri die Aa Aa sambil tepuk2 dada die nak menunjukkan diri die la Aa Aa tuh

And, seperti biase die yg sentiase craving for foods ni asal nampak jer makanan kat tv mesti sebut "Nakkk! Nakk!" dengan jelas sekali. Siap tadah tangan. Adehhh tak kira la iklan cili sos ke...prosperity burger ke..semua nak. Padahal bukan die boleh makan kalau dibeli pon

Okeh tu jer nak update...Asek citer masak jer kan...heehuu

2 comments:

Fieza said...

salam perkenalan...

bdk2 baru nk blajar ckp mcm tu la...hehehe

follow back yer...

http://mystorymory2u.blogspot.com/

RH member

mizah said...

heheh...comel la aaa aa...hehehh

Wednesday, January 11, 2012

Myra Vocab at 1year 4month

Sekarang kan dah banyak jugak la vocab minah nie...selain ayah, mam (makan), nak, die boleh gak sebut lampu, tar (car) and lately die sudah boleh sebut 2patah perkataan

Perkataan itu ialah..."Aiyyyy Awwu" bermakna "Aiyok...Tak Tau"

Sebab bila die jatuhkan sesuatu barang, sy akan cakap camtu...aiyokk tak tau. Then lately bile die jatuhkan barang, dengar bunyi something ke die akan cakap camtu...huhuu

Die juga memanggil dirinya dengan "Aaa...Aaa..." bermasud Humayraa. Ujung2 jer die sebut..jadilah kan...Die sebut diri die Aa Aa sambil tepuk2 dada die nak menunjukkan diri die la Aa Aa tuh

And, seperti biase die yg sentiase craving for foods ni asal nampak jer makanan kat tv mesti sebut "Nakkk! Nakk!" dengan jelas sekali. Siap tadah tangan. Adehhh tak kira la iklan cili sos ke...prosperity burger ke..semua nak. Padahal bukan die boleh makan kalau dibeli pon

Okeh tu jer nak update...Asek citer masak jer kan...heehuu

2 comments:

Fieza said...

salam perkenalan...

bdk2 baru nk blajar ckp mcm tu la...hehehe

follow back yer...

http://mystorymory2u.blogspot.com/

RH member

mizah said...

heheh...comel la aaa aa...hehehh