Tuesday, January 17, 2012

Poslaju Yg Tak Bape Laju

Last week ahkak poskan barang customer. Katenye amik masa 1hari kan..gitu la policy die. Ai pos kul 12 gitu..ok laa if tak sampai the same day patutnye the next day patut sampai kan kan..

Tapiii...Poslaju amik masa untuk ngepos barang customer ai. Ai pos di Ampang customer alamat rawang. Jahuh sangat kah? Huh! Sian die bayar poslaju tapi servis ade lembps sket. Baek guna pos ekspress ye dak kalo gitu.

Haih poslaju ang jangan wat hal lagi okeh..panik mak barang customer xsampai2. Sampai haku pon salah bg tracking number.huhuu

Pasni mak nak buat akaun dengan pos laju so that senang sket nak pos barang..

4 comments:

ashra said...

tu la..mmg kadang2 ada prob gitu lah shiela..
orang yang bisnes ni lagi lah risau kan..

mizah said...

hihih...org pos laju tu tak jumpa rumah kot..mizah pernah kene, kami takde kat rumah, last2 kena ambik sendiri kat pejabat pos....leceh betul..hihi

monstorious wife said...

Pos express sekarag dah tak boleh pos barang.. keji sangat.

shilafaizz said...

kak ash: itu ler panik ai...kang hilang naya jer..

mizah: brg tu dihantar ke opis..sah2 la ade org kan..tah ape masalah tah padahal area selangor jer

kak ilot: brg nye tipis je bleh jugak masuk envelope pos ekspress tuh..tapi ingatkan poslaju lg cepat hampeh rupanye

Tuesday, January 17, 2012

Poslaju Yg Tak Bape Laju

Last week ahkak poskan barang customer. Katenye amik masa 1hari kan..gitu la policy die. Ai pos kul 12 gitu..ok laa if tak sampai the same day patutnye the next day patut sampai kan kan..

Tapiii...Poslaju amik masa untuk ngepos barang customer ai. Ai pos di Ampang customer alamat rawang. Jahuh sangat kah? Huh! Sian die bayar poslaju tapi servis ade lembps sket. Baek guna pos ekspress ye dak kalo gitu.

Haih poslaju ang jangan wat hal lagi okeh..panik mak barang customer xsampai2. Sampai haku pon salah bg tracking number.huhuu

Pasni mak nak buat akaun dengan pos laju so that senang sket nak pos barang..

4 comments:

ashra said...

tu la..mmg kadang2 ada prob gitu lah shiela..
orang yang bisnes ni lagi lah risau kan..

mizah said...

hihih...org pos laju tu tak jumpa rumah kot..mizah pernah kene, kami takde kat rumah, last2 kena ambik sendiri kat pejabat pos....leceh betul..hihi

monstorious wife said...

Pos express sekarag dah tak boleh pos barang.. keji sangat.

shilafaizz said...

kak ash: itu ler panik ai...kang hilang naya jer..

mizah: brg tu dihantar ke opis..sah2 la ade org kan..tah ape masalah tah padahal area selangor jer

kak ilot: brg nye tipis je bleh jugak masuk envelope pos ekspress tuh..tapi ingatkan poslaju lg cepat hampeh rupanye