Monday, December 5, 2011

Crochet Shoes Open For Order

Hai kawan2 sekalian...
Sy sekarang ni membantu kawan sy Diana menjual handmade Crochet Shoes...sangat comels untuk newborn dan baby2 kalian...Semua custome made okeh. Nak kale ape sila describe insyaallah akan diusahakan yg terbaik..

Apekah crochet shoes itu? Sila lihat belah kanan blog begitulah namanya crochet shoes...Hat/topi/headband pon ade tapi buat mase ni sy open for crochet shoes dulu...

Harga boleh dirunding hanya RM20++ sajork sepasang...Eh berbaloi sangat la tuh, handmade okeh bukan mesin yang buat. Penat tu nak mengait kasut dengan kasih sayang kan...

Bawah ni ade lagi contoh2 gambar crochet shoes..ihsan google sebab kawan ai yang buat ni die open for any design...Eh gamba google ni xkira mengambil hak cipta kan sebab takde quote sape punya *matila orang saman pasni..huhuui



Alololoooo shomelnyeeee kalau baby pakai kann...

Comellll kan??

Seswai untuk baby boy jugak...


Kalau nak order boleh email sy kat hasilahfaizz@gmail.com... Hantar sekali design2 yang korang nak, berserta size dan kaler yer..Harga sangat berpatutan....
Puan kher, sila order untuk lil' mujahid okeh. kihkihkih....


9 comments:

Wahida Shukeri said...

comel la shila....nak order jugak...

shilafaizz said...

Sila..sila..cari design then email yer...

monstorious wife said...

comel gila!!

shilafaizz said...

kak ilot untuk pahat pon buleh! adik pahat pon buleh...

mizah said...

mak aii...comelnye...boleh le nanti2 kalau ada baby lagi...hihi

shilafaizz said...

hehee...bolehhh

ashra said...

cantik!
kalu ada lg design2,shila letak kt blog shila eh?

kalu boy nye,di boy kan lg,insyaallah nk beli.yg bwh skali tu still nampak girl jugak tu.pandangan mataku la.hehe..

mrs zach said...

nakkkk....blue kaler pwisss...

shilafaizz said...

kak ash: ape kate akak google camne design yg akak nak? hehe..sebab pada sy kalau bby pakai camtu pon ok..hikhik.

pn kher: sila email camne blue yg kamu nak pliss..

Monday, December 5, 2011

Crochet Shoes Open For Order

Hai kawan2 sekalian...
Sy sekarang ni membantu kawan sy Diana menjual handmade Crochet Shoes...sangat comels untuk newborn dan baby2 kalian...Semua custome made okeh. Nak kale ape sila describe insyaallah akan diusahakan yg terbaik..

Apekah crochet shoes itu? Sila lihat belah kanan blog begitulah namanya crochet shoes...Hat/topi/headband pon ade tapi buat mase ni sy open for crochet shoes dulu...

Harga boleh dirunding hanya RM20++ sajork sepasang...Eh berbaloi sangat la tuh, handmade okeh bukan mesin yang buat. Penat tu nak mengait kasut dengan kasih sayang kan...

Bawah ni ade lagi contoh2 gambar crochet shoes..ihsan google sebab kawan ai yang buat ni die open for any design...Eh gamba google ni xkira mengambil hak cipta kan sebab takde quote sape punya *matila orang saman pasni..huhuui



Alololoooo shomelnyeeee kalau baby pakai kann...

Comellll kan??

Seswai untuk baby boy jugak...


Kalau nak order boleh email sy kat hasilahfaizz@gmail.com... Hantar sekali design2 yang korang nak, berserta size dan kaler yer..Harga sangat berpatutan....
Puan kher, sila order untuk lil' mujahid okeh. kihkihkih....


9 comments:

Wahida Shukeri said...

comel la shila....nak order jugak...

shilafaizz said...

Sila..sila..cari design then email yer...

monstorious wife said...

comel gila!!

shilafaizz said...

kak ilot untuk pahat pon buleh! adik pahat pon buleh...

mizah said...

mak aii...comelnye...boleh le nanti2 kalau ada baby lagi...hihi

shilafaizz said...

hehee...bolehhh

ashra said...

cantik!
kalu ada lg design2,shila letak kt blog shila eh?

kalu boy nye,di boy kan lg,insyaallah nk beli.yg bwh skali tu still nampak girl jugak tu.pandangan mataku la.hehe..

mrs zach said...

nakkkk....blue kaler pwisss...

shilafaizz said...

kak ash: ape kate akak google camne design yg akak nak? hehe..sebab pada sy kalau bby pakai camtu pon ok..hikhik.

pn kher: sila email camne blue yg kamu nak pliss..