Monday, December 5, 2011

1st Time Outing Watching Movie

Hari sabetu lepas, kami bawak anak dara sorang nih nonton movie Puss In Boots kat Space U8, Bukit Jelutong..Sebabnye dak Myra ni kan suka benor ngan cat, so nak la bagi die tengok kucen2 comel ittew...
Segala persiapan dengan air, biskut, bantal bushuk die sume den bawak ko...Kot lah die cranky or bikin haru hara lam cinema tu nanti tak ke pengsannnn...

Tapi alhamdulillah, my gud girl sangat2 behave..die takde mengaruk ke ape..Tapi bila si Puss kuar jer mulut die bising gak la "Ohhh..Hoooo". Lagi 20min nak habis, myra dah peluk2 bantal dah mau tido gamaknye..sebab ktorg tengok movie malam kul 8.45...and movie 1jam 30min. Pak pais cakap, next time bleh bawak myra lagi sebab 1st time die behave kan..so next time bleh la watching cartoon movie lagi...hihiiii. Mami suke!

Here's piccas of my lil' munchkin...*eh mami pon nak tepek same okeh.


Sebelom muvie start...
Tu dia segala barang2 peribadi myra haruslah dibawak kenn...bantal bushuk dan paci nya..supaya dok diam lam cinema..


Yeayyy muvie dah habesss!

Gambar ngan ayah takde ke?? Tak payah..ayah kan tak suka interprem...




0 comments:

Monday, December 5, 2011

1st Time Outing Watching Movie

Hari sabetu lepas, kami bawak anak dara sorang nih nonton movie Puss In Boots kat Space U8, Bukit Jelutong..Sebabnye dak Myra ni kan suka benor ngan cat, so nak la bagi die tengok kucen2 comel ittew...
Segala persiapan dengan air, biskut, bantal bushuk die sume den bawak ko...Kot lah die cranky or bikin haru hara lam cinema tu nanti tak ke pengsannnn...

Tapi alhamdulillah, my gud girl sangat2 behave..die takde mengaruk ke ape..Tapi bila si Puss kuar jer mulut die bising gak la "Ohhh..Hoooo". Lagi 20min nak habis, myra dah peluk2 bantal dah mau tido gamaknye..sebab ktorg tengok movie malam kul 8.45...and movie 1jam 30min. Pak pais cakap, next time bleh bawak myra lagi sebab 1st time die behave kan..so next time bleh la watching cartoon movie lagi...hihiiii. Mami suke!

Here's piccas of my lil' munchkin...*eh mami pon nak tepek same okeh.


Sebelom muvie start...
Tu dia segala barang2 peribadi myra haruslah dibawak kenn...bantal bushuk dan paci nya..supaya dok diam lam cinema..


Yeayyy muvie dah habesss!

Gambar ngan ayah takde ke?? Tak payah..ayah kan tak suka interprem...




No comments: