Wednesday, December 28, 2011

Humayraa Birthday Bash !!

Humayraa 1st Birthday Celebration...

Entry lapuk uols...hukhuk. Dah lamo mejlis baru dapat upload gambar kerana photographer ai sedang sarat..takpe2 ai mengerti kok. hihihii...Okeh mejlis ulangtahun Myra mase 24/09 ritu....Time raya, sekali harung buat open house kaedahnye...Myra, tahun depan takdak yer besday party, kita buat 2tahun sekali yer sayammm..tiap tahun buat bankrupt la mak kamu nih...Rainbow cake diatas hasil air tangan Shahila..sedap banget okeh. paling murah la tuh ai dapat, ngko ingat murah ke kek nih?? 150 hengget okeh. Anak punya pasal kan...padahal die bukan leh makan pong. hakhak takpe dapat pahala menjamu tetamu makan...

Alhamdulillah...ramai kawan2 datang..rumah ai yg tecit tuh pon sendat jadinye..ampun yer kawan2 sampai ade duduk kat tangga...Tapi pape pon ai suka...meriahhh!! Sukaaaa sangat dapat jumpa kawan2 yang pestime bersua. Geng2 RH ler tuh...Ok sudah korang pon xkoser nak dengo haku membebel...Let the piccas talk!


Birthday Girl....Sudah Setahun Usiamu...


We love you like a love song bebeh!

Sangat suka pic nih sebab Myra demam a day earlier...Ai xtido malam sebab die muntah jer kejenya malam sebelom kejadian mejlis. Alhamdulillah, on the event die beransur sihat dan dapat berikan gambar ceria nih! Lap u puan kher. Ai dah feeling2 takde gambar myra senyum. Ahaks

Her 1st teeth, her first crawl, her first sit, her first word and her first step. Syukran Ya Rabb for giving me such a wonderful gift.


Goodie Pack for guests...

Red Velvet Cuppies Puan Ilot...


Menu: Laksa Johor air tangan ai, lodeh, ayam masak merah, roti jala+kari ayam, cuppies, buah-buahan, kuih2.

My super-duper feveret photo:

Miahahahahahaaaa.....


The kiddies talking...


Antara tetamu yang hadir:

Tetamu pertama Kak Farah, my neighbour...


Dua orang bertudung biru, kawan opis pertama yang sampai...
RH-an...

Ex-boss...boss sy ni kawen 3tahun baru dikurniakan anak..alhamdulillah. Wife nye pernah preggy twin tapi miscarriage...

Crowded...Thanx sume yang hadir...


Okeh dah xlarat nk upload pics. Cukup ler tuh...Babai.


6 comments:

Cik Sibuk said...

Happy belated birthday Humayraa..

Woh..tebal giler la kek rainbow tu..
Budak2 sure suka sebab kaler cantik :)

shilafaizz said...

hehee...tahnx! dah setahun 4bulan dah die..aah tebal 9inchi tinggi kek tu..bebudak suka sebab kalerful

mizah said...

nanti 3rd birthday celebration, kami nak datang lagi ye..hahaha, tak malu :p

shilafaizz said...

mizah...boleh sangat aihh...dekat tuh, kalau xdatang memang nak kene babab! heheh

ashra said...

hehe...lamanya lah si mummy myra ni load gambo2 myra yang cantek2 ni =p

=) banyak dapat hadiah myra?..

p/s shila..skang mood kemalasan nak update blog,nak jengah fb..RH pun kekadang..hehehe..tapi saya ada di sini,sihat insyaallah.doakan ye..

shilafaizz said...

heheee...tu lah sy skrg pon dh slow berblog bizi banget la kak. forum lagi lah lame xjenguk.take a gud rest ye kak. ade banyak gamba akak..hehe nanti sy letak yer.

Wednesday, December 28, 2011

Humayraa Birthday Bash !!

Humayraa 1st Birthday Celebration...

Entry lapuk uols...hukhuk. Dah lamo mejlis baru dapat upload gambar kerana photographer ai sedang sarat..takpe2 ai mengerti kok. hihihii...Okeh mejlis ulangtahun Myra mase 24/09 ritu....Time raya, sekali harung buat open house kaedahnye...Myra, tahun depan takdak yer besday party, kita buat 2tahun sekali yer sayammm..tiap tahun buat bankrupt la mak kamu nih...Rainbow cake diatas hasil air tangan Shahila..sedap banget okeh. paling murah la tuh ai dapat, ngko ingat murah ke kek nih?? 150 hengget okeh. Anak punya pasal kan...padahal die bukan leh makan pong. hakhak takpe dapat pahala menjamu tetamu makan...

Alhamdulillah...ramai kawan2 datang..rumah ai yg tecit tuh pon sendat jadinye..ampun yer kawan2 sampai ade duduk kat tangga...Tapi pape pon ai suka...meriahhh!! Sukaaaa sangat dapat jumpa kawan2 yang pestime bersua. Geng2 RH ler tuh...Ok sudah korang pon xkoser nak dengo haku membebel...Let the piccas talk!


Birthday Girl....Sudah Setahun Usiamu...


We love you like a love song bebeh!

Sangat suka pic nih sebab Myra demam a day earlier...Ai xtido malam sebab die muntah jer kejenya malam sebelom kejadian mejlis. Alhamdulillah, on the event die beransur sihat dan dapat berikan gambar ceria nih! Lap u puan kher. Ai dah feeling2 takde gambar myra senyum. Ahaks

Her 1st teeth, her first crawl, her first sit, her first word and her first step. Syukran Ya Rabb for giving me such a wonderful gift.


Goodie Pack for guests...

Red Velvet Cuppies Puan Ilot...


Menu: Laksa Johor air tangan ai, lodeh, ayam masak merah, roti jala+kari ayam, cuppies, buah-buahan, kuih2.

My super-duper feveret photo:

Miahahahahahaaaa.....


The kiddies talking...


Antara tetamu yang hadir:

Tetamu pertama Kak Farah, my neighbour...


Dua orang bertudung biru, kawan opis pertama yang sampai...
RH-an...

Ex-boss...boss sy ni kawen 3tahun baru dikurniakan anak..alhamdulillah. Wife nye pernah preggy twin tapi miscarriage...

Crowded...Thanx sume yang hadir...


Okeh dah xlarat nk upload pics. Cukup ler tuh...Babai.


6 comments:

Cik Sibuk said...

Happy belated birthday Humayraa..

Woh..tebal giler la kek rainbow tu..
Budak2 sure suka sebab kaler cantik :)

shilafaizz said...

hehee...tahnx! dah setahun 4bulan dah die..aah tebal 9inchi tinggi kek tu..bebudak suka sebab kalerful

mizah said...

nanti 3rd birthday celebration, kami nak datang lagi ye..hahaha, tak malu :p

shilafaizz said...

mizah...boleh sangat aihh...dekat tuh, kalau xdatang memang nak kene babab! heheh

ashra said...

hehe...lamanya lah si mummy myra ni load gambo2 myra yang cantek2 ni =p

=) banyak dapat hadiah myra?..

p/s shila..skang mood kemalasan nak update blog,nak jengah fb..RH pun kekadang..hehehe..tapi saya ada di sini,sihat insyaallah.doakan ye..

shilafaizz said...

heheee...tu lah sy skrg pon dh slow berblog bizi banget la kak. forum lagi lah lame xjenguk.take a gud rest ye kak. ade banyak gamba akak..hehe nanti sy letak yer.