Thursday, January 13, 2011

Penonton Movie Tegar !!

Sob...Sob...Saye nak tengok movieeee...!

Sudah berbulan-bulan sy tak tengok movie tau dan sy adalah penonton movie yang tegar. Tapi mase sarat2 ngandung tu tak dapek la nonton muvie kans....
Citer kegemaran sy mustilah citer thriller dan horror movie okeh! Ai tak layan citer2 jiwang, citer Melayu, oppss..kalu nak tengok movie Melayu beli CD sajer or tggu Astro tayang..Sungguh tak mencintai bangsa sendri kans..Bukan begitu, kalau thrill movie filem Melayu mane ade thrill...Saye memang takbleh tengok cite jiwang2 melayu nih...Kalu citer jiwang omputih bleh plaks...kuikuikui

Saye sangatlah, dan amatlah sukaaa tengok citer hantu lagi2 hantu Siam.kahkahkah..sampaikan en somi dah tak kose nak melayan..Tapi sekarang...Sejak dah ade baby, kami terpaksa lupakan hasrat itu..kang tak pasal2 Myra ngamuk gamat satu panggung tu kan..So, tengok je lah citer2 hantu tiap ahad malam kat Astro Prima dan Astro Ceria..Kalu dulu en somi takde alasan mesti kena temankan sy masuk panggung gak, tapi sejak menonton kat umah je ni, die akan bagi alasan cmni bile hantu2 tu nak kuar...'Eh Myra panggil ayah eh..Eh nak tengok Myra la dalam bilik tu buat ape ntah..' Pegi dahhh... sy tau dah taktik2 die bile hantu nak kuar je mula la menghilang..Tak bleh jadi hero betul lah en somi sy nih..
Dan.....
Sy kepingin nak nengok citer ini
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
KHURAFAT

NotaKaki: Tapi camne lah kami berdua nak nengok wayang kan...Mane nak letak budak kecik nama Humayraa ni yer...

4 comments:

:: noremy anak rahmat :: said...

nor pun suka tgk movie...tp nor suka movie melayu...
meh untie nor jg humayraa...

shilafaizz said...

huhu...bestnye kalu umah dekat bleh tumpangkan Myra jap..hehe.Mak shila slalu jer dtg Kl tapi tak sampai hati lak nak tengok wayang pastu mak jage baby kat umah..tak patot..

Nurul Jaliah said...

meh letak kat aunty jelly mehh..meh nuha duk dgn aunty yekk..

shilafaizz said...

eleh ye la anty jely tuh...satgi uncle anip die yg jage coz anty jely takut sgt nak pegang baby...nuha syg uncle anip lah cmni.huhuuuu

Thursday, January 13, 2011

Penonton Movie Tegar !!

Sob...Sob...Saye nak tengok movieeee...!

Sudah berbulan-bulan sy tak tengok movie tau dan sy adalah penonton movie yang tegar. Tapi mase sarat2 ngandung tu tak dapek la nonton muvie kans....
Citer kegemaran sy mustilah citer thriller dan horror movie okeh! Ai tak layan citer2 jiwang, citer Melayu, oppss..kalu nak tengok movie Melayu beli CD sajer or tggu Astro tayang..Sungguh tak mencintai bangsa sendri kans..Bukan begitu, kalau thrill movie filem Melayu mane ade thrill...Saye memang takbleh tengok cite jiwang2 melayu nih...Kalu citer jiwang omputih bleh plaks...kuikuikui

Saye sangatlah, dan amatlah sukaaa tengok citer hantu lagi2 hantu Siam.kahkahkah..sampaikan en somi dah tak kose nak melayan..Tapi sekarang...Sejak dah ade baby, kami terpaksa lupakan hasrat itu..kang tak pasal2 Myra ngamuk gamat satu panggung tu kan..So, tengok je lah citer2 hantu tiap ahad malam kat Astro Prima dan Astro Ceria..Kalu dulu en somi takde alasan mesti kena temankan sy masuk panggung gak, tapi sejak menonton kat umah je ni, die akan bagi alasan cmni bile hantu2 tu nak kuar...'Eh Myra panggil ayah eh..Eh nak tengok Myra la dalam bilik tu buat ape ntah..' Pegi dahhh... sy tau dah taktik2 die bile hantu nak kuar je mula la menghilang..Tak bleh jadi hero betul lah en somi sy nih..
Dan.....
Sy kepingin nak nengok citer ini
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
KHURAFAT

NotaKaki: Tapi camne lah kami berdua nak nengok wayang kan...Mane nak letak budak kecik nama Humayraa ni yer...

4 comments:

:: noremy anak rahmat :: said...

nor pun suka tgk movie...tp nor suka movie melayu...
meh untie nor jg humayraa...

shilafaizz said...

huhu...bestnye kalu umah dekat bleh tumpangkan Myra jap..hehe.Mak shila slalu jer dtg Kl tapi tak sampai hati lak nak tengok wayang pastu mak jage baby kat umah..tak patot..

Nurul Jaliah said...

meh letak kat aunty jelly mehh..meh nuha duk dgn aunty yekk..

shilafaizz said...

eleh ye la anty jely tuh...satgi uncle anip die yg jage coz anty jely takut sgt nak pegang baby...nuha syg uncle anip lah cmni.huhuuuu