Monday, January 3, 2011

Rentetan 2010...Welcome 2011

Bersyukur ke hadrat Illahi kerana kita masih berpeluang merasai kenikmatan hidup lagi...Sepanjang tahun 2010 berbagai kisah telah dilalui kebanyakan nya berkenaan sambutan orang baru dalam hidup kami berdua..Saya disahkan hamil pada bulan 12 tahun 2009 oleh itu tahun 2010 adalah tahun yang amat bahagia dalam hidup saya dengan kelahiran cahaya mata pertama...Dan pelbagai lagi la kisah menarik seperti....
-
-
-
-
-
-
-
-

Rumah kami Syurga kami siap di renovasi..tinggal decor2 ape yang patut jer...

Sambutan our 1st Wedding Anniversary..mase nih 08082010..saye dah sarat benor menghitung detik untuk melahirkan sajer...

Saat-saat gentar menanti untuk melahirkan...waktu nie tengah contraction tapi tak berapa kuat..dilation dah bukak dalam 5cm...Saya tertido lepas diberi painkiller..Tengok ler somi ku selain sentiase berada di sisi, sempat snap gamba...bagus2 bukan senang nak dapat gamba gini..3tahun sekali..hukhuk
Alhamdulillah...selamat melahirkan seorang baby girl seberat 3.11kg tepat 5.30pm 31 Aug 2010..ini usia anakanda terchenta 1 day old...kira Fresh lagi from the oven womb...Dah siap2 nak discharge hospital...

Buat pertama kali berHari Raya ber-3...time ni tengah pantang baru 10hari...tengah demoks lagii...

Annual Dinner Maybank Islamic Bhd 2010...Sungguh meriah!

Begitulah rentetan 2010 saye...banyak berkisah pasal kehamilan saye dan kelahiran Humayraa...Saye bersyukur atas segala rezeki, kenikmatan, kebahagiaan yg Allah kurniakan kepada kami..Semoga tahun 2011 juga kehidupan saya diselaputi kebahagiaan, Myra membesar dengan sihat dan cergas, rezeki untuk kami melimpah ruah..Jika kami di uji sekalipun semoga kami kuat dan sabar menghadapi ujian Allah...Amiin.


4 comments:

Hana Faza-same person said...

semoga 2011 lebih kemanisan buat shila sekeluarga..amin

Wahida Shukeri said...

dah perfect dah life ko sheila..

shilafaizz said...

hana...mekaseh...semoga manis2 buah jer..manis2 sangat kencing manis dibuatnye! ahaks

shilafaizz said...

wahida, alhamdulillah...i dont demand more...semoga aku dan hubby sentiase sihat walafiat supaya boleh mencari rezeki,dan beribadah..kdg2 pk2 kesenangan pon satu ujian jugak utk kita..aku doakan ko jugak yer..jgn lupa yg aku pesan tuh.huhu

Monday, January 3, 2011

Rentetan 2010...Welcome 2011

Bersyukur ke hadrat Illahi kerana kita masih berpeluang merasai kenikmatan hidup lagi...Sepanjang tahun 2010 berbagai kisah telah dilalui kebanyakan nya berkenaan sambutan orang baru dalam hidup kami berdua..Saya disahkan hamil pada bulan 12 tahun 2009 oleh itu tahun 2010 adalah tahun yang amat bahagia dalam hidup saya dengan kelahiran cahaya mata pertama...Dan pelbagai lagi la kisah menarik seperti....
-
-
-
-
-
-
-
-

Rumah kami Syurga kami siap di renovasi..tinggal decor2 ape yang patut jer...

Sambutan our 1st Wedding Anniversary..mase nih 08082010..saye dah sarat benor menghitung detik untuk melahirkan sajer...

Saat-saat gentar menanti untuk melahirkan...waktu nie tengah contraction tapi tak berapa kuat..dilation dah bukak dalam 5cm...Saya tertido lepas diberi painkiller..Tengok ler somi ku selain sentiase berada di sisi, sempat snap gamba...bagus2 bukan senang nak dapat gamba gini..3tahun sekali..hukhuk
Alhamdulillah...selamat melahirkan seorang baby girl seberat 3.11kg tepat 5.30pm 31 Aug 2010..ini usia anakanda terchenta 1 day old...kira Fresh lagi from the oven womb...Dah siap2 nak discharge hospital...

Buat pertama kali berHari Raya ber-3...time ni tengah pantang baru 10hari...tengah demoks lagii...

Annual Dinner Maybank Islamic Bhd 2010...Sungguh meriah!

Begitulah rentetan 2010 saye...banyak berkisah pasal kehamilan saye dan kelahiran Humayraa...Saye bersyukur atas segala rezeki, kenikmatan, kebahagiaan yg Allah kurniakan kepada kami..Semoga tahun 2011 juga kehidupan saya diselaputi kebahagiaan, Myra membesar dengan sihat dan cergas, rezeki untuk kami melimpah ruah..Jika kami di uji sekalipun semoga kami kuat dan sabar menghadapi ujian Allah...Amiin.


4 comments:

Hana Faza-same person said...

semoga 2011 lebih kemanisan buat shila sekeluarga..amin

Wahida Shukeri said...

dah perfect dah life ko sheila..

shilafaizz said...

hana...mekaseh...semoga manis2 buah jer..manis2 sangat kencing manis dibuatnye! ahaks

shilafaizz said...

wahida, alhamdulillah...i dont demand more...semoga aku dan hubby sentiase sihat walafiat supaya boleh mencari rezeki,dan beribadah..kdg2 pk2 kesenangan pon satu ujian jugak utk kita..aku doakan ko jugak yer..jgn lupa yg aku pesan tuh.huhu